Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Nyerd meg a lottó 5-öst asztrálprojekcióval! Kiemelt

  • Írta: 
Nyerd meg a lottó 5-öst asztrálprojekcióval!

Rengetek levelet kapok, melyben az emberek azt kérdezik; megnyerhető e a lottó 5-ös, a finomabb világok módszereivel, azaz asztrális projekcióval. Én magam asztrálprojekciót használok a napi szerencsejátékokhoz, így tudom, hogy ez lehetséges.

Nem baj, ha nem osztod a véleményem, viszont hiszem, hogy a mi univerzumunkban bőség van, s a szegénység csak egy mesterséges állapot – Hogy e bőségből képes vagyok e kivenni magamnak, az csak tőlem függ. Természetesen ezt a lehetőséget nem kötném csupán asztrális projekcióhoz.

Viszont személyesen ismerek három hölgyet, akik megálmodtak 6 számot, megjátszották, ebből 5 helyes volt, és nyertek. Azt gondolom, a nőknek valamivel könnyebb dolga van a szociális programozás miatt, de végső soron mindannyian egyek vagyunk, tehát bármilyen neműnek sikerülhet.

Csak ismételni tudom, az emberi test csak egy burok, és van egy szűrője. Minden tudás „odakint” van, s mi leszűrünk ebből valamennyit életünk során. Ha csökkentjük a szűrő sűrűsségét, több adat fog hozzánk érkezni. A test elhagyása óriási lépés a szűrő eltávolítására, de van egy asztrális szűrő is, ami sokkal finomabb, mint a fizikai.

Az asztrálprojekció segíthet átjutni ezen a szűrőn hitmózis, távolbalátás segítségével, vagy ha csatlakozunk a magasabb Én-hez. Fontos, hogy elcsendesítsük az egot, hogy az elménk csendes és befogadó legyen, mert a várt információ csak akkor képes akadálytalanul áramlani.

Mérsékelhetjük a sűrűsséget magasabb szintű gondolatokkal is, (a szeretet rezonál legmagasabban), vagy, ha nem eszünk húst, nem iszunk alkoholt, nem dohányzunk, összességében nem teszünk olyan dolgokat, melyek eltömítik a csakrákat, és blokkolják az energiaáramlást. Például, amikor böjtölök, olyan könnyűnek érzem magamat, mint egy tollpihe, és sokkal szélesebb frekvenciatartományban tudom észlelni a pszichés adatokat.

Ha nyerni akarsz a lottón, dolgozz ki egy tervet. Íme, néhány tanács ehhez;

1. Határozd meg konkrétan, hogy melyik játékban akarsz nyerni? Rengeteg játékféle és számkombináció van! Ne feledjük, csak néhány másodperc állt rendelkezésre, hogy megjegyezzük a számokat. Teszteld magad, menj a helyi lottó weboldalra, 2-5 másodpercig nézd a lottószelvényt, próbáld leolvasni melyek lesznek a nyerők, majd gyorsan írd fel a "látott" számokat, és sorsoláskor nézd meg nyertél volna e. Soha ne nézd meg kétszer a weboldalt, illetve a szelvényt! Valószínűleg nincs második lehetőség az asztrális síkon. Ne feledd, nem elég asztrális szinten látni a számokat, éber tudatállapotban fel kell írnod őket. Én kényelmes vagyok és a „Match 4” nevű amerikai lottóval próbálkozom, mert csak 4 számot kell eltalálni, és megjegyezni.

2. Az ágyad mellet, ahol alszol, legyen elkészítve toll és papír vagy diktafon és közeledben lámpa, hogy gyorsan felkapcsolhasd. Gyakran felébredek, ha valamilyen elképesztő információ érint, és pár másodperc alatt szó szerint kicsúszik az emlékezetemből. Ez azért van, mert az asztrális tapasztalatokat az agyunk nem mindig tudja „lepárolni”. Az információ az asztrálsíkon van és ilyenkor próbáljuk összekötni a hosszú távú memóriát a rövid távú memóriával. Tehát csak 1 vagy 2 másodperced van, hogy megjegyezd a számokat.

3. Hiába van egy gondolatod az asztrálisíkon, a tudatalatti az, ahol minden adat tiszta formában tárolódik, s neked oda kell „betörnöd.” Nagyon sok információ ér minket, s megőrülnénk, ha mindegyiket észlelnénk. A tudatalatti elmét nem érdekli a lottó, még akkor sem, ha ezzel jót tehetünk másoknak. Ezért, el kell tudni különíteni az üzeneteket, hangokat a hétköznapi élet zümmögésétől.

Meg kell figyelni azt is, hogy mikor egy új tevékenységbe, vagy mint most, a lottónyeremény kísérletbe kezdesz, álmodsz e valamit? Ha igen, az azért van, mert minden újdonság áthatol a tudatalattiba. A mantráknak, megerősítéseknek, olyan dolgoknak, melyeket folyton ismételünk (programozás) pont az a céljuk, hogy végül áttörjék a fátylat. Szóval, elalvás előtt, egy elmélkedő, meditatív állapotban ismételgesd; „Ma éjjel látni fogom „X játék” (itt arra gondolj, amelyik játékkal, vagy szelvénnyel játszol) nyertes lottószámait. lotto

A tudatalatti leckéket ad nekünk, mint egy pedagógus a való életbe. Látható, hogy ezek a leckék sokkal magasabb szintet képviselnek, mint az asztrális. Ezen a szűrőn át érkezik hozzánk minden lecke életünk során. Tehát a tudatalatti kellőképpen el van foglalva a sok lélekmunkával, ezért neked nagyon kreatívnak kell lenned, hogy be tudj törni oda, illetve megzavard ezen a fontos munkájában. Ez azt jelenti, hogy mindennap meg kell nézned a lottósorsolást, hogy esélyed legyen, hogy egy programmá váljon a nyeremény, s remélhetőleg egyszer csak megálmodod a számokat.

4. Kérj segítséget. Semmi sem indokolja, hogy ne kérd magasabb Én-ed segítségét! Légy nyitott minden forrásra, ami segíteni akar, Angyalok, Szellemi vezetők, Magasabb Én, stb. Sokszor azt gondoljuk, mindent tudunk, de a világegyetem sokkal elképesztőbb, mint hinnénk. Az energiáknak, illetve információknak, mi csak egy nagyon kicsi részét érzékeljük, mindemellett számtalan lény létezik az Univerzumban, akik segíteni akarnak.

5. Dolgoztassuk meg a lelassult, lusta pszichés izmainkat! A pszichés izmok elsorvadnak. Nem válhatsz lelkileg erőssé, ha alig éltél át valamit az életben, s csak várod a csodát, ami megkönnyíti az életed. Képezd magad! Ehhez melegen ajánlom Barbara Ann Brennan: Gyógyító kezek című munkáját - ez a fantasztikus könyv a mai napig megállja a helyét. A könyvből megtanulhatjuk, hogyan működnek a szűrők, mik azok az energiatestek, s hogyan emeljük a rezgésünket, hogyan észlelhetjük a magasabb birodalmakból érkező információkat, hogyan láthatjuk az energiákat...stb.

Alkalmazz kristályokat is; én személy szerint a homlok csakrámra ametisztet használok, mert valóban segít kinyitni a harmadik szemet. Bár nem szeretünk beszélni róla, de mindenki tele van méreganyaggal a bevitt táplálék és negatív gondolatoknak köszönhetően. Meg kell tisztítani magunkat, mert hogyan észleljük az információkat, ha el vannak tömődve azok a csatornák, amelyeken keresztül azok hozzánk érkeznek.

6. Figyeld a véletleneket. Ne várd el, hogy álomban, vagy asztrálprojekcióban jelenjenek meg előtted a nyerő számok, mivel a tudatalatti szimbólumrendszert használ. Volt egy lány, akinek álmában a kutyája csontokat ásott ki, melyeken számok voltak. Egy másik személy pedig a párnáján látott számokat álmában. Megint másik valaki a rendszámtábláján látott átrendeződni számsorokat. Légy nyitott minden lehetőségre, ne akadályozd azokat korlátolt gondolatokkal.

7. A kitartás mindig győz! Gyenge akaratú emberek nem sikeresek, ha csak nem valamilyen karmikus szerencse által. Én is osztom ezt a bölcsességet; „Semmi sem helyettesítheti a kitartást. A tehetség nem; hiszen nincs szokványosabb a sikertelen tehetségesnél. A lángész sem; a meg nem értett zseni közhelyszámba megy. A tanulás sem; a világ tele van kiművelt emberroncsokkal. Egyedül a kitartás és eltökéltség mindenható.” Calvin Coolidge

Ha veszed a fáradságot és tanulsz, gyakorolsz, és kitartasz, megmented magad az „elfajulástól”, és számtalan nehéz körülménytől! forrás: psychic-experiences.com

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók