Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Ellopott Paradicsom - Van egy titkos sziget, amit már 40 éve látogatok. Kiemelt

  • Írta: 
Ellopott Paradicsom - Van egy titkos sziget, amit már 40 éve látogatok.

Ellopott Paradicsom - Van egy titkos sziget, amit már 40 éve látogatok. Számomra ez a Paradicsom. Úgy jutok el oda, hogy 45 percig kerékpározok, majd kompra szállok, vagy az otthonomtól másfél óra alatt odakajakozom. A sziget a legnagyobb városias autómentes közösség Észak-Amerikában.

Alig fél mérföldnyire pedig ez látható: …nézd meg a videóban… A hely 20 mérföldes környezetében hatmillió ember él, mégis szinte senki sem tud róla. A tavasszal, nyáron és ősszel készült felvételeken látszik, hogy a helyieken kívül nagyon kevesen fordulnak meg ott. Gyanítom, hogy mindenki dolgozik, twitterezik, vagy nézi a tévét, ezért is hívom a titkos szigetnek.

Azt szeretem ebben a helyben, hogy egy független mennyei közösség távol az őrült tömegtől. Az utcákon, csak járdák vannak, és mindenki gyalog, vagy biciklivel közlekedik. A legtöbb ház már legalább 100 éves. Minden ház egyedi, a benne lakók egyéniségét tükrözve. Nincsenek szabályok és helyi rendeletek, melyek előírják, hogy mit szabad termelni a kertjeikben, és milyen magasra nőhet a fű, vagy milyen színűre lehet a házakat festeni. Nincs rendőrség sem, de bűnözés sem. Van viszont tűzoltóság, iskola, iskolabuszok a nagyobbaknak, és még az óvodásoknak is van iskolabuszuk. De inkább nézd meg a filmet:

Van egy templom, rengeteg játszótér és egy művésztelep. Van egy strand, ahol úszhatnak, nézhetik a vitorlásokat a tavon. Van egy teniszpálya, egy baseball pálya és kávézók szabadtéri terasszal. Szeretek itt ücsörögni, hallgatni a falu hangjait, a játszó gyermekek nevetését, a hátsó kerítésnél csevegő háziasszonyokat, valakinek a zongorázását, egy boldog kutya ugatását, a tücsköket és madarakat, a szelet és a fűzek suhogását, a parti hullámzást. És mindenütt virágok vannak.

Talán te nem ilyennek képzeled a Paradicsomot, de én ilyen közösségben szerettem volna felnőni, családot alapítani és az unokáimmal játszani. Ez lenne a Paradicsom, de sosem volt ilyenben részem, és akik nézik ezt, többségüknek szintén nem. Mert ellopták tőlünk. Azért a pénzért, amit háborúkra költöttek.

Az elmúlt 10 év alatt az USA kormánya minden amerikai családnak építhetett volna egy ilyen házat egy ilyen közösségben. Nem hiszed el? Számítsd ki magad a videó végén. Nemcsak a pénzünket lopták el, hanem a termelékenységünket, a legtermelékenyebb embereket is a világon. Ahelyett, hogy egy emberi közösséget építettek volna fel, amit nem tartottak meg maguknak, azt erre kötötték:..Lásd a videóban a hozzátartozó képeket!

És most jön a lényeg: Csak abból a pénzből, amit a tőled ellopott pénz után kell kamatra fizetned, évente kéthónapos fizetett vakációra mehetnél. Képzeld el, hogy nyaranta otthon maradsz, törődsz a családoddal, megtanítod a gyermekeidet labdázni, úszni, kenun evezni, vasárnaponként fagylaltozni a kávézóba, - a szomszédjaikat megkéred, hogy vigyázzanak a gyerekeidre, amíg a párodat elviszed vacsorázni, egy romantikus tóparti sétára.

De mindezt csupán 100 pszichopata szörnyeteg ellopta tőled, akiknek gyűlölködése olyan erős az emberiség iránt, hogy még a vég nélküli szenvedésed és nyomorúságod sem csillapítja a pusztítás iránti szomjukat. Ha nem állítod meg őket, az egész életet elpusztítják a bolygón. Ezt teszik a pszichopaták. Mindig ezt teszik…képsorok…

Ha többé nem költünk pénzt értelmetlen háborúkra, a megtakarított pénzből emberi közösségek és vállalkozások építhetők országszerte, és erre 5 év alatt képesek lennénk.

Ne mutasd meg ezt a videót a gyermekeidnek, vagy unokáidnak, mert mit fogsz nekik mondani, ha megkérdezik, miért hagytad ellopni ezt a Paradicsomot, a jövődet, az ő jövőjüket, csak azért, hogy halált és pusztulást hozzanak? Mit fogsz nekik mondani, amikor megkérdezik: Miért nem állítottad meg a rossz bácsikat, Apu?

A háborús kiadások összege az elmúlt 10 évben: 6 billió USD

Egy kis ház átlagos költsége: 60.000 USD

A 6 billióból építhető házak száma: 100 millió

forrás: sevaster1

 

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók