Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

The Lie We Live - Hazugságok világa, amiben az életünket éljük... Kiemelt

  • Írta: 
The Lie We Live - Hazugságok világa, amiben az életünket éljük...

"Ebben a pillanatban bárhol lehetnél, bármit csinálhatnál. Ehelyett egyedül ülsz egy képernyő előtt. Szóval mi állít meg attól, hogy azt csináljunk, amit akarunk? Hogy ott legyünk ahol akarunk? Mindennap ugyanabban a szobában kelünk fel és ugyanazt az utat követjük, hogy újra átéljük a tegnapot.

Valamikor mindennap egy új kaland volt. Az utunk során valami megváltozott. A napok amik korábban időtlenek voltak, most már betervezettek. Ezt jelentené felnőni? Hogy szabadok legyünk? Tényleg szabadok vagyunk?

Élelem, víz, föld. Az igazán szükséges elemek, amik a túléléshez szükségesek a cégek kezében vannak. Számunkra nincsen élelem a fákon, nincs tiszta víz a folyamokban, sem föld ahova az otthonunkat építhetjük. Ha megpróbálod elvenni amit a Földünk kínál bekasztliznak. Szóval engedelmeskedünk a szabályaiknak.

Tankönyvek alapján fedezzük fel a világot. Évekig ülünk és kihányjuk amikre tanítanak. Tesztelnek és osztályoznak, mint a tárgyakat a laborokban. Úgy nevelnek, hogy ne tegyél különbséget ebben a világban, hogy ne legyél különböző. Elég okosak vagyunk ahhoz, hogy elvégezzük a munkánkat, de ahhoz buták, hogy megkérdezzük, miért is csináljuk.

Tehát dolgozunk és dolgozunk, időt nem hagyva arra, hogy éljük az életet, amiért dolgozunk. Míg el jön az idő, amikor már túl öregek leszünk, hogy elvégezzük a munkánkat. Már csak meghalni maradunk. A gyerekeink átveszik a helyünket a játékban. Számunkra az útjaink különlegesek, de együtt nem vagyunk mások, mint az üzemanyag.

Az üzemanyag ami az elitet fűti. Az elitek akik a cégek logóik mögött bújnak meg. Ez a világ az Övék. A legfontosabb erőforrásuk nem a földben van. Mi vagyunk azok. Mi építjük a városaikat, mi irányítjuk a gépeiket, mi vívjuk a harcaikat. Végtére, nem a pénz vezeti őket. A hatalom. A pénz szimplán csak eszköz arra, hogy irányítsanak minket. Mit sem érő papíroktól függünk, hogy etessenek, mozgassanak és szórakoztassanak. Ők pénzt adnak, mi cserébe pedig a világot.

Ahol fák tisztították a levegőt, ott most gyárak szennyezik. Ahol iható víz volt, ott most bűzlő mérgező víz. Ahol az állatok szabadon voltak, ott most nagyüzemekben születnek és végtelenül mészárolják őket, hogy mi elégedettek legyünk.

Habár milliárdok éheznek, számunkra pont elég étel jut. Hová tart ez az egész? A termesztett gabona 70%át arra használják, hogy felhizlalják az állatokat, amit vacsorára eszünk. Miért is segítsünk az éhezésen? Azon nincs profit. Egy pestis vagyunk ami végigsöpör a földön, széttépve a környezetünket ami lehetővé teszi számunka az életet. Mindenre úgy tekintünk, mint amit el lehet adni, vagy mint tárgyra, amit birtokolhatunk.

Mi lesz akkor, ha az utolsó folyó is mérgezett lesz? Amikor az utolsó lélegzetvétel is szennyezett lesz? Ha már nem lesz olaj a teherautóknak, amik nekünk hoznák az élelmet? Mikor vesszük végre észre, hogy a pénzt nem lehet megenni, hogy nincs értéke?

Nem a bolygónkat pusztítjuk. Azon minden életet.

Minden évben fajok ezrei halnak ki. Az idő fogytán, hogy mi legyünk a következőek. Ha Amerikában élsz 41% az esélye, hogy rákos leszel. Háromból eggyel végez szívbetegség. Receptre kapunk gyógyszereket, hogy legyőzzük ezeket a problémákat, de az egészségügyi ellátás a harmadik oka a halálnak a rák és a szívbetegség mellett.

Elhisszük, hogy azzal, hogy ha szórjuk a pénzt a kutatóknak, minden legyőzhető, hogy kifejlesztenek egy pirulát, amitől minden baj elszáll. De a gyógyszergyárak és a rákellenes társaságok a szenvedésünk árán érnek el nyereséget. Azt hisszük, hogy a gyógyításért futunk, pedig valójában, az októl futunk el. A testünk egy termék, amit fogyasztunk és a táplálék egyetlen célja a profit. Mérgező vegyi anyagokkal tömjük magunkat. Az állatok teste gyógyszerekkel és betegségekkel fertőzött. De mi ezt nem látjuk. Cégek kis csoportja, akiké a média, ezt nem akarja. Tovább olvasom!!!

forrás: vilaghelyzete.blogspot.hu

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók