Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

A Generátor kristályok tulajdonságai - fejlődj, gyógyulj velük Kiemelt

  • Írta: 
A Generátor kristályok tulajdonságai - fejlődj, gyógyulj velük

Patricia Troyer; A generátor, vagy más néven projektor kristályok (természetes, nem gyárilag előállított) nagyon ritkák, jellemzője, hogy mind a hat lapja szinte tökéletesen egy pontban végződik a kristály csúcsán és a csúcs lapjai háromszögeket formáznak. Méretük lehet pár centiméter, de akár háztömbnyi is.

Ezek igen nagy erejű kövek, mindegy mekkorák, ezért óvatosan és tisztelettel bánjunk velük. A generátor kristályok pontosan azt teszik, amire a nevük utal; létrehozzák, generálják és kivetik az energiát. Első osztályú meditációs eszközök, kimagaslóan regenerálnak és feltöltenek más kristályokat is.

Ezekek a kristályok gyakran felhasználják alternatív gyógyító technikákhoz, mivel előállítják és rendkívül pontosan, szabályos impulzusokban irányítják az energiát, különösen akkor, ha bizonyos feladatok ellátására vannak programozva.

Néhány generátor kristály képes annyi energiát termelni, hogy elhasadnak, összetörnek a közelükben lévő más kristályok, ezért óvatosak legyünk az elhelyezésüket és használatukat illetően. Ha esetleg kételkedsz abban, hogy ez valóban működik, tehetsz egy próbát a generátor kristályoddal, ám légy felkészülve a következményekre, és ne feledd, ez nem egy barátságos kezdet.

Mint minden kö, egyes generátorok különleges, egész életre szóló élményben részesítenek, és speciális információkat továbbítanak. Lehetnek zavarosak a falai és tiszták a csúcsai, vagy fordítva; tartalmazhatnak fantomokat, szivárványokat, zárványokat, és lehetnek tökéletesen átlátszóak is.

Bármelyik kvarc-nemzetég lehet generátor, míg annak hat oldala van, csúcsának lapjai pedig szabályos háromszögeket alkotva végződnek.

generator001Generátor kristályfotó: elegantcrystals.com

Mindazonáltal a generátoroknak nem kell tökéletesnek lenniük (külsőleg) ahhoz, hogy működjenek. A generátorokat a 6 - os szám szimbolizálja. A Hat, sok más értelmezés mellett a teljesítmény, a cél és a növekedés száma. Jelképezi egy folyamat befejezését, és gyakran felbukkan életünkben nagyobb változás, vagy tevékenység időszakának a végén.

Ezt a tapasztalatot közvetíti a 6 – os szám, mely egyben felkészít a 7 –es szám tanításaira is. Szintén hatos a száma Dávid pajzsán a Bölcsek kövének, Salamon pecsétjének - képesek összegyűjteni a negatív energiákat, de jelképezi a szexuális energiákat is, mivel a hexagram jelöli a férfi és női energiák találkozását. Püthagorasz számelméletében a hat tökéletes számként (megegyeznek az önmaguknál kisebb osztóik összegével) a növekedés kezdetét jelölő 2-es, és a befejezést jelölő 10-es szám középpontjában áll .

A generátorok valóban rendkívüli meditációs eszközök, mivel segítenek koncentrálni, összegyűjteni és fókuszálni az energiákra, majd felerősítik és elküldik bárhová. Másrészt nagyszerű tanítók, mert megtanítanak arra, hogy ne sérts meg semmit, miközben fókuszálsz, hogy az energiát és a hatalmat felelősséggel használd. Ha birtokolsz, vagy magadnál hordasz egy generátort, érezned kell az erejét és vezetését. A generátorok tökéletes társa az adattároló, továbbító (Receiver) kristályok. melyekről bővebben itt olvashatsz!

forrás: dnaalchemy.com

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók