Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Az élet egy áramlás, egy multi-szenzoros utazás...

  • Írta: 
Mark Golding gyógyító mandalái Mark Golding gyógyító mandalái

Mark Golding (London 1955) szerint; Az élet egy áramlás, egy multi-szenzoros utazás, melynek tapasztalatait vizuálisan közvetítem a világnak. Mindegyik rajz feltár egy speciális szándékot, s a nézői tapasztalásra való tekintettel nem képvisel semmit, ami zavaros, túl ezoterikus vagy túl csodálatos.

A kritikusok szerint pszichoaktív művészetemben a "Gyógyító mandalák” munkáim erőteljesen tudatalatti szinten fognak mark goldinghatni a nézőre, aktiválva a szunnyadó képességeket, továbbá ösztönzi a belső békére való hajlamot, összességében egy mély növekedést indít el. 

Sok munkám elkelt Amerikában, Európában, Ausztráliában, Nagy-Britanniában, a Közel-Keleten, és már megjelent könyv formájában is. Alkotásaimat a Szent Geometria egy magasan fejlett kutatásának kell tekinteni, melynek egyedi alakja, vizuális alkalmazásmódja és érzékszervi aktivitása van. Rendkívül fegyelmezett, pontos és precíz vagyok a munkámban, szeretném felkutatni, elérni az elérhetetlent és megjeleníteni a láthatatlant.

Az idők során voltam kórházi lelkész, költő, író, meditációs tanár, régiségkereskedő, művészettörténész és a régi drágakövek gyűjtője.

Egyik sámán utazásom során felismertem, hogy az modern és organikus stílusú Szent Geometria szerkezete többet fejlődött, mint ahogy azt gondolnánk, s az én stílusom annak érdekében született, hogy közvetítsem a mának a fejlett technológia metafizikai és digitális megértését. mark001

Miközben követtem az eredeti Szakrális Geometria hagyományait, rájöttem, hogy a szigorú mértani alakok mesterséges paradigmák voltak, amit ógörög filozófusok és matematikusok által fedtek fel abban az időkben, amikor a kommunikáció és vizuális alkímia még csak gyerekcipőben jártak. 

mark002

mark003

Létrehoztam egy egyedülálló, erőteljes művészeti formát, mely egy evolúciós lépés, a sámánista hagyományok egyesítése, látnok, pszichedelikus, mágikus és gyógyító művészet, melyeknek mély gyökerei a lélek archetípusán belül vannak, és keverednek az aktuális kutatásokkal, mint a Neuro esztétika, Helioterápia, alagúthatás, pszichológia, fényterápia, íriszdiagnosztika…mark007

Archívumba  többféle gyógyító alkalmazást, és tanulmányt találni; Dharma, alkímia, asztrológia, kvantumelmélet, kristálygyógyászat, gyógynövények, drágakő gyógyítás, aromaterápia, Reiki, melyek egyénre szabva beépíthetők a gyógyításba.

Mark, valóban gyógyító rezgéseket közvetítő további munkáit itt találod, vagy ha szeretnél egy személyes mandalát, azt is itt rendelheted meg. (forrás: markgolding.co.uk)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók