Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Lehet, hogy nem is emberek? Kiemelt

  • Írta: 
Lehet, hogy nem is emberek?

Ebben a cikkben szeretném az emberiségnek azt az oldalát megvilágítani, amelyik bizonyos körülmények között megbocsájtja az erőszakot. Ezzel kapcsolatban, az egyik legsúlyosabb kérdéssel, a háborúval kell foglalkoznunk. Amit itt találunk, nem csak pár ember véleményformáló egyezsége, hanem egy elfogadott igazság.

Az emberek embereket ölnek! Ez az, amit csinálunk. A történelem kezdete óta gyilkoljuk egymást határok, vallás, ideológia, politika és erőforrások miatt. Ez a mániákus háborús ciklust, fegyverszünetet és ideiglenes békét már nagyon, nagyon hosszúra nyújtottuk. Amilyen a természetünk, olyan lesz az utunk - ezért olyan lesz a mi végzetünk is! Vagy?

Nyilván a legtöbb ember jó természetű és kedves, de sokan még mindig nem látják a világunkat egyre inkább fenyegető durvább elemeket. Vajon ez a vakság veszélyezteti az emberiség túlélését? Ha igen, akkor lehetséges, hogy az „ellenség” nem más, mint akit minden reggel a tükörbe látunk? Ez azt jelenti, hogy valamennyien bűnrészesek vagyunk, vagy egyszerűen csak feledékenyek?

Olyanok vagyunk, mint azok a „birkák”, akik se jobbra, se balra nem néznek, csak bandukolnak, és soha semmilyen kérdést nem tesznek fel, nem vizsgálódnak, nem kérdeznek vissza? Csak ülünk a szénakazal körül a kártyaasztalnál és elfogadjuk a szabályokat. Valóban nem teszünk fel kérdéseket. A szabály az szabály, és pont! De mit csinálunk az éjszaka végén, ha elfogy a pénzünk, mert félreértettük a szabályokat. Az egyik legjobb döntés az volna, ha egyáltalán nem vesződnénk a szabályokkal és innentől a "szabálygyártó" szervezetek leleplezésére törekednénk.

Háború a Békéért

Egy olyan "politikailag korrekt" társadalomban élünk, melyben az emberek megsértődnek egy durva megjegyzésen, vagy a középső ujj felmutatásáért, s máris háború van. Ahogy a legtöbb sablon, a társadalmi rend, a politikai korrektség is csak egy illúzió, egy megvásárolható konstrukció. Azért van ott, hogy azt a benyomást keltse, hogy a társadalom törődik veled. A társadalom nem törődik veled.

Kedvesen, melegen, ugyanakkor homályos rébuszokban beszélnek hozzánk, amivel azt akarják elhitetni, hogy egy jóságos társadalomban élünk. De ez nem így van! Egy háborús társadalomban élünk- egy börtöntársadalomban élünk és egy tagadás társadalomban élünk. Nem hiszed el? Amint mondtam – tagadás!

Egy tizenhét éves gyereknek még mindig szüksége van az anyukája aláírására, ha egy nap hiányzik az iskolából. Erre céloztam az imént, ez egy olyan kedves, meleg és homályos. Hat hónappal később, talán egy puskát nyomnak a kezébe, kiküldik a frontvonalra, és megparancsolják neki, hogy öljön. S mikor különös módon valakinek a fia, vagy lánya nem tér haza, azt mondják; „a szabadságnak ára van”, s hogy a gyereked fizette annak a csodálatos életnek az árát, amit ma annyira élvezünk. Mert csodálatos az élet ezek nélkül a gyönyörű gyermekek nélkül is. Álljon már meg a menet! Ki nem állhatom a propaganda Orwelli kettős beszédét, és azt a képmutatást, ami a "szabálygyártók" szájnyílásából kiömlik.

Egy háborús társadalomban mindenért, mindenhol "háború" folyik. Ami most van, az az úgynevezett "terrorizmus elleni háború", amit elméletileg nem lehet megállítani. Lehetetlen befejezni egy olyan ellenség elleni háborút, aki nem köthető egy maghatározott országhoz. Ezért ez a háború folytatódik, és kiterjed nem csak idegen országokra, hanem az egész jó öreg, szabad Földünkre. Szeretjük azt a szót, hogy háború. Kell nekünk! Mi háborút vívunk a drog, a szegénység ellen, és háborút vívunk az éhezés és az elhízás ellen is. Régebben ugyanezt tettük fegyverekkel és páncélban. Mi minden ellen háborút akarunk indítani, nem igaz?

Ez egy furcsa igazság, s ha megnézed, nem csak egy amerikai, vagy oroszországi dolog. Ez nem csak egy puskaporos hordó, ahogy Észak-Koreát nevezzük, vagy egy Japán és Kína között gyűrűző feszültség, mi mind szerepelünk ebbe a háborús darabba. A színfalak mögött persze komoly megállapodások köttetnek. Olyan szintű bűnrészesség és együttműködés van, amitől még egy troll is visszariadna. Mindenki tudja, hogy a háború nagyon sok pénzt termel az egyenlet mindkét oldalán. Az ópiumkereskedelem Afganisztánnal csak egyetlen példa. Az üzlet soha nem volt jobb, vagy jövedelmezőbb, mióta az U.S. egy kis kölcsönnel megtámogatta. A háború jó üzlet a tenyérnek, valóban óriási a haszon – De milyen áron?

Pszichopaták bőrruhában

Egy online szótár a pszichopatát úgy határozza meg mint: "A pszichopata a társadalomra, környezetre jelenti a legnagyobb veszélyt és a szakembert ennek a kórképnek a gyógyítása kecsegteti a legkisebb reménnyel. A veszélyt az is növeli, hogy a pszichopátiás ember nem mindig elvetemült külsejű, riasztó szörnyeteg. Gyakran igen jó intellektusú, simulékony modorú ember, aki kedvességével még a szakembert is megtéveszti. A pszichopata embert leginkább a fejletlen erkölcsi ítélőképesség, a többi ember érzelmeinek figyelmen kívül hagyása, a megbánás és bűntudat hiánya jellemzi. Viselkedésszintjén a pszichopátiás személyiségvonások általában bűnözéssel, hazudozással, sekélyes érzelmi élettel párosulnak."

Ez elég jól összefoglalja, hogy kik irányítják a világunkat. Ők tényleg emberek lennének? Őszintén szólva, nem vagyok benne biztos! Nehezemre esne meghatározni az emberi fajt, ha nem vehetném figyelembe azt a tényt, hogy hajlamosak szeretni és szeretve lenni. De mi van az olyanokkal, akik nem szeretnek, vagy törődnek másokkal, - nagyon kíváncsi lennék, hogy ők melyik bolygóról jöttek. Esetleg általánosítsunk, és egyszerűen hívjunk ezeket az embereket pszichopatának, de akár lehetnek „álruhás” gyíkok is, én benne vagyok, mert embernek hívni őket, valóban túlzás lenne. Becsapnak bennünket ezek a szélhámosok, mert jók ebben a játékban és ezt ők is tudják. Rengeteg idejük volt arra, hogy élesre fenegesség bicskáikat a birkanyíráshoz.

szabálygyártók

Az 1960-as évekre visszatekintve, mikor az úgynevezett ellenálló-mozgalom vagy a hippi generáció felszínre kerül, sokakban felmerült a kérdés, hogy amit a John F. Kennedy és Dr Martin Luther King gyilkosságokról elmondtak, igaz volt e. A Vietnam háború csak arra szolgált, hogy galvanizálja ezt az ébredést. Mert akkoriban a hírek a főáramú csatornákon kívül, viszonylag homályos cikkeken, könyveken keresztül jöttek csak, és szájról szájra terjedtek. E mozgalom energiájának nagy részét rögzízették, és annak a korszaknak a zenéjén keresztül ma is él. Nekünk már nincs Janis Joplinunk, de van internetünk, és ez nagymértékben hozzájárult a tömeges felébredéshez és az "igazság mozgalom" megállíthatatlan áramlásához.

Azok az embereknek, akik „irányítják” a világot, nem feltétlenül ragaszkodnak egy adott országhoz vagy a párthoz, mégis döntéseiket egy-világ kormány nézeteinek alapján hozzák, ami hatással van rád és rám is mindennap. Honnan van ekkora hatalmuk? Nos – a hatalmukat abból ered, hogy képesek irányítani bennünket.

Na de hol vannak az egyházak? Miért nem követelik, hogy legyen vége ennek a féktelen vérrontásnak és válságos körülményeknek? Azért, mert nem engedi nekik, hogy politikai tárgyalásokba bocsátkozzanak. Ez sérti a kormánnyal kötött 501 (c) (3) egyezséget. Más szóval megveszik a hallgatásukat! Ne beszéljünk a háborúról és politikáról és kapuk egy kis haladékot az adóbeszedőktől. Nagyon ügyes előadás! Bort iszok és vizet prédikálok – ez a játék neve. Elprédikálják a szeretet és a béke közhelyeit, de nem prédikálnak a háború borzalmairól, és nem mennek ki evangéliumot hirdetni az utcára.

Befejező gondolatok

1988-ban John Carpenter rendezésében megjelent egy film, "They Live - Elpusztíthatatlanok” címmel. A film története; „A gazdasági válság következtében munka nélkül maradt Nada (Roddy Piper) Los Angelesbe megy munkát keresni. Állás helyett azonban egy világméretű összeesküvés nyomaira bukkan. Kezébe kerül egy különleges napszemüveg, amelyen keresztül egészen más színben látja a világot. Az óriásplakátok, a magazinok címlapjai, a tévéreklámok a napszemüvegen keresztül nézve feltárják titkukat: mindenhonnan a tudatalattinak szóló, szabad szemmel láthatatlan üzenetek bombázzák az embereket arra ösztönözve őket, hogy vásároljanak, fogyasszanak, birtokoljanak. Hamarosan kiderül, a tömegek eltompítása nem kereskedelmi fogás, hanem földönkívüliek manipulációja. Az idegenek ezzel a módszerrel szeretnék elterelni az emberiség figyelmét arról, hogy megkezdték Földünk invázióját. - port .hu”

Vannak, akik úgy érzik, ez több volt, mint egy film, mint egy sci-fi thriller.

Elpusztíthatatlanok film;

A film emlékezetes része, mikor Frank (Keith David) elhozza egyheti fizetését Nadának (Roddy Piper), aki viszont addig nem akarja elengedni, míg Frank bele nem néz a szemüvegbe. Frank nem akarja felvenni, ezért összeverekednek. Miután nagy nehezen legyőzi Franket, rárakja a napszemüveget és már Frank is látja, amiről Nada beszélt. A rendező már már komikusan hosszúra nyújtja ezt a brutális harcjelenetet. Miután megfigyeltem a jelenetet és a díszletet, rájöttem, hogy ő valójában azt az üzenetet szerette volna közvetíteni, hogy milyen kétségbeejtően nehéz egy embert meggyőzni arról, hogy nyissa ki aszemét. „Csak tedd azt a rohadt szemüveget, és nézd meg! – Nem, nem teszem fel!”

Egy zenész barátom, aki jelentős sikereket ért el az 1960-as években, mindig azt mondván fejezi be a beszélgetést; „Maradj igaz” Hát ez az, amivel kísérletezem. Persze ez nem mindig egyszerű! Számtalan láthatatlan erő dolgozik azon, hogy a „ne lássunk” és mindent megtesznek, hogy eltávolítsák az embereket egymástól.

Oroszországban akkora a feszültség, hogy bármikor újra „kirobbanhat”, talán véglegesen. Soha nem volt még ennyire fontos és sürgető, hogy az emberiség ismét elkezdjen emberként viselkedni! Le kell leplezni, le kell húzni már azokról az álarcot, akik azt állítják, hogy minket szolgálnak, és ráeszmélni, hogy inkább „felszolgálnak” minket egy szál petrezselyem és tört krumpli mellé.

Az ilyen emberek emberiek? Azok, akik  a háborúból táplálkoznak, halálból és a pusztításból profitálnak, akárhogy is, de beleillenek az alakváltó, gyík kategóriába. Tehát felteszem a folyamatosan vita tárgyát képező kérdést – kik, vagy mik ezek? Szerencsére a pozitív oldal „ébresztgetőinek száma” napról napra növekszik. Én optimista vagyok, mert a kinti rideg tények és előrevetítések ellenére, még mindig igen nagy az esélyünk arra, hogy tisztességes irányba fordítsuk a helyzetünket. A derék lakosság mindössze három százaléka jelentős politikai változásokat idézhetne elő, és befolyásolhatná annak kimenetelét. Úgy gondolom nem vagyunk már olyan mesze ettől. forrás: wakingtimes.com

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók