Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Láthatatlan hullámformák, Földönkívüliek és egyéb továbbítók... Kiemelt

  • Írta: 
Láthatatlan hullámformák, Földönkívüliek és egyéb továbbítók...

A legutóbbi „Citizen Hearing Disclosure”-on megvitatták az egyre növekvő földönkívüli és UFO eseményekkel kapcsolatos, kóros és abszurd titoktartás lehetséges okaitA bátor testület által adott okokkal én is egyetértek - például a hatalom, manipuláció, ellenőrzés, pénz és kapzsiság,

valamint a csalások és a lehetséges katasztrófális jogi következmények, melyek annak a technológiának az elhallgatott előnyei, ami képes lenne az olajfüggőséget és a szennyezést megszüntetni a bolygón.

Volt még egy finom utalás arra is, hogy azok, akik a titkos információkat kontrollálják, attól félnek, hogy a ET „jótevők” veszélyessé válhatnak, és jelenleg a tanácstalanok, hogy hogyan mentsék a Föld bolygót, a lakosságot és a magukat.

Mindazonáltal szeretnék előterjeszteni egy ennél sokkal mélyebb és megalapozottabb okot, ami nem mond ellent a fenti következtetéseknek, inkább egy sokkal jelentősebb és reálisabb megvilágításba helyezi azokat.

Amit nem ismerünk, az sebezhetővé tesz minket

Számos más olyan dimenzió létezik, melyeket az emberek nem tudnak elképzelni, mivel észlelésük jelenleg az öt érzékszervre van korlátozva. Azonban minden pillanatban körülvesz minket az egész holografikus univerzumot átható, mozgó hullámformák sokasága. Az öt érzékszervünk ezeknek a hullámformáknak kizárólag egy kicsi részét értelmezi és fordítja le. De mi azt a téves információt fordítjuk és továbbítjuk az öt érzékszervünknek, hogy ez az egyetlen elfogadható "realitás.”

Ezzel az öncsalással elutasítjuk az univerzumok, láthatatlan világok és birodalmak milliárdjainak létezését. De attól függetlenül, hogy az észleléseinken túl vannak, hatnak ránk ezek a hullámformák. Bárki, aki elsajátította az alapvető metafizikai igazságokat, megérti, hogyan lehet felhasználni emberi, vagy más „kibocsátók” (emitter) különböző típusait, bizonyos frekvencia hullámformáinak létrehozásához.

Ezek a frekvenciák igen széles sprektumokban hatnak. Képesek lelkesíteni, megnyugtatni, gyógyítani, táplálni, vagy fel lehet használni az emberi tudat módosítására, hogy uralja és irányítsa a hologramot, tulajdonképpen mindenkit, aki azon belül van.

Ha a saját tudatszinted nem rezeg magasabban a kibocsátott hullámformák frekvenciájánál, és nem vagy magasan fekvő területen, összezavarnak, félrevezetnek ezek a sugárzások. Tehát sebezhető vagy ezekkel a szándékos manipulációkkal szemben, kivéve, ha érted az időbeli illuzórikus hologram mechanikáját. Vagy esetleg teljesen figyelmen kívül hagyod azokat a mögöttes hullámformákat, melyek a mi univerzumunkat a létezésbe szövik. Így te befogadod ezeket és összetéveszted a valósággal.

De dönthetsz úgy is, hogy nem fogadsz be egyes hullámformákat. Úgy gondolom elfelejtettük már, hogy vannak más, ezen Időcikluson túli és azon belüli, az öt érzékszerv számára érzékelhető birodalmak. Az az igazság, hogy be vagyunk zárva egy „adat-gyűjtő járműbe” (emberi test) és elvesztünk a „kibocsájtók” által generált amnézia miazmájába.

A kanapén rabul ejtett tunya emberek a bizonyítékai annak, hogy a tévé egyértelműen egy „kibocsátó”. Személy szerint én már nagyon régóta, egyáltalán nem nézek tévét. Sőt azon morfondírozok, hogy valószínűleg az internetet is felhasználják erre a célra.

Az olyan hullámalakok kibocsátói, melyek hatással vannak az emberi tudatra, sokkal veszélyesebbek és megtévesztőbbek, ilyenek például a rádió és mikrohullámú tornyok, HAARP és a bolygón kívüli széles skálájú kibocsátók.

Jelenleg is érkezik a bolygónkra valamilyen a tudatosságra ható rejtett asztrális, okkult befolyás, mely a "rituális áldozat", a fájdalom, a félelem és a háború energiáit hordozza, és erősíti.

Annak ellenére, hogy a legtöbben nincsenek tisztában azzal, hogy léteznek, és mindig is léteztek Láthatatlan Birodalmak különböző hierarchiái, még közülük számos entitás továbbít számunkra mindenféle információt. A gyakran Angyali és ET forrásokból érkező információk érdekesek és tanulságosak lehetnek, azonban más „adások” egyszerűen veszélyt jelentenek számunkra.

Az ET továbítások többnyire nagymértékű potenciális zavart hordoznak, aminek egészségügyi következményei és egyéb kockázatai lehetnek. Az ilyen anyag igen megtévesztő és leginkább egy zsarnokias, eltorzult célt szolgál. Ha józanul és körültekintően mérlegelünk, nyilvánvalóvá válik, hogy a különböző földönkívüliek, akik jelenleg kölcsönhatásban állnak három dimenziós világunkkal, csak azok memóriájához férnek hozzá, akiknek tudati területeit ők maguk irányítják.

Ha ők nem a megvilágosodás egy hullámalakján belül élnek, nincs magasabb rendű tudatosságuk, Egységtudatuk, s ennek megfelelően fognak viselkedni, és válaszaik is saját nézeteiket és céljaikat szolgálják.

Bárki, bármilyen dimenziós birodalomban is létezzen, egy Földönkívüli is az egyetemes metafizikai igazság megértésének szintje szerint fog cselekedni és reagálni. Csak azért, mert néhány földönkívüli rendelkezik az emberekénél fejlettebb (és elkerülhetetlenül mérgező) technológiákkal, még nem jelenti azt, hogy mint lények fejlettebbek.

Azt sem jelenti, hogy érdekli őket a Föld és lakóinak egészsége, jövője, avagy nekik van, egy Föld központú felelősségérzet a szívükbe. Egy kicsit ahhoz hasonlítanám ezt az ügyet, mint mikor a katonák lovakat és gabonapálinkát ajánlottak fel a bennszülött indiánoknak a földjükért. Mindannyian ismerjük a történet a végét, - népirtás!

Lehet, hogy vezetőink, akik alkut kötöttek ezekkel kevésbé fejlett entitásokkal a technológiáért, elérték, hogy ismét életre keljen ez az öngyilkos lecke. Ennek az Időciklusnak jelen fázisában, a keleti metafizikában a Dharma törvényeként ismert „Helyesség és Erény” érzékelése, gyakorlatilag eltűnt a Föld színéről.

A hamis próféta korszakában élünk, s mint emberek, egyre félelmetesebb, kétségbeesettebb könnyű zsákmánnyá válunk. Akár Földönkívüliek, akár „Angyalok” vagy más entitások közvetítsenek is a mi emberi tudatunkba, azok csak a saját korlátozásaik visszatükröződései lesznek, saját tudatosságuk és LOKA világuk frekvenciájának vibrációihoz viszonyítva. (Loka = A buddhista tanok szerint a létezésben hat szint, hat loka van. Istenek, emberek, titánok, állatok, démonok, és az éhező lelkek létsíkjai.) Ezek a külső és időbeli illuzórikus hologram részét képzik. Mindegyik visszatükrözi a saját korlátozott nézőpontját és elképzelését.

Reménykedem és imádkozom, hogy legyenek még jó emberek, akiket bennhagytak a világ kormányba, emberek, akik meg voltak áldva becsülettel és tisztességgel.

Azonban kíváncsi vagyok…Bizonyos kormányzati frakciók a rossz földönkívüliekben bízva - mint azt az amerikai hopi indiánok már régebben megmondták - és most az egész emberiségre nézve rettenetes következményekkel szembetalálkozva, vajon tehetetlennek és szánalmasnak érzik e magukat?

Ami elvezet minket egy másik még fontosabb kérdéshez: Van-e háború a mennyekben?

forrás:wakingtimes.com

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók