Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Igazság és hazugság Indigó szemmel...

  • Írta: 
Igazság és hazugság Indigó szemmel...

Valóban van valami szokatlan a szerző, azaz Julian Wash körül, viszont érezzük, hogy jóindulatú, kicsit őrült, és kellemesen szórakoztató a stílusa!

Igazság és hazugság Indigó szemmel
 

Ebben a cikkben szeretnék rámutatni az emberi létezés egy olyan aspektusára, ami védtelen a megtévesztés alattomos trükkjeivel szemben. Az emberi fajnak nincs nagyobb gyengesége, mint az arra való hajlamuk, hogy hagyják magukat becsapni azok által, akik igyekeznek irányítani és uralkodni az életükön. Megtévesztenek minket, hogy aztán berángathassanak olyan spirális és kusza útvesztőkbe, melyeket a kétszínűség és árulás hátborzongató faliszőnyegébe szőttek.

Nem természetes, nem normális folyamatosan a zavarodottság, félelem és korlátozott tudatosság állapotában maradni. Találkoztam nagyon tiszta emberekkel, népcsoporttal, akik teljesen elszigetelt világban élnek, filozófiai mélység és tényleges realitásérzék nélkül.

Miért van ez így? A levegőben, ételben és vízben található, társadalmat megbetegítő technika és vegyi anyagok határozottan szerepet játszottak abban, hogy létrejöjjön az elhatárolódásnak ez a szintje. És sokan vannak azok, akik gondosan odafigyelve, egyfajta lebutított „félállati,” emberhez méltatlan tudatállapotban tartanak minket, melyben a megfelelés és vak szolgaságot jutalmazzák az önálló gondolatok és függetlenségre való törekvés helyett. Elvégre is egy teljesen felvilágosult tudatos emberi faj erejével kellene számolniuk. Az szófogadót és engedelmest mindig jobban szeretik.

A következő bekezdésben-szándékomban áll lehúzni annak a titokzatos növénynek a héjait, amit úgy hívunk, hogy hagyma. Mindig lenyűgözött ennek a növénynek a struktúrája, íze, hogy csípőssége ellenére miért szeretjük annyira. Most többszörös rétegeivel olyan egyedülálló analógiaként szolgál, amik szükségszerűen körbevesznek egy adott igazság magját is. Ha beleharapsz ebbe a nyers csodába, biztosan ki fog csalni egy-két könnycseppet a szemedből. Ám legyen!

Az alapvető igazság

Úgy gondolom, a természetesnél gyakrabban fogadjuk el „ködös” hajlamainkat és ez aggodalomra ad okot. Jellemző ránk, hogy amit nem értünk, arra vállat vonunk, és témát váltunk. De miért nem értjük? Miért lenne bármi is a mi megértési tartományunkon kívül? Ha körülnézek, azt látom, hogy emberek járnak-kelnek, óriási agyukat hatalmas koponyáikba ágyazva, s ez az agy újra és újra tekeredik olyan gazdaságosan, hogy képes spórolni a területtel úgy, hogy az még kompaktabb legyen.

Ha történetesen „felfújták” volna az agyunkat annyira, hogy kitöltse az összes redőzetet, biztosan vetekedne a titokzatos, földönkívüli látogatók nagy fej méretével és alakjával, akik állítólag látogatnak minket. Szóval nézegetem, és azon töprengek, vajon miért nem használjuk.

Azt mondják, agyi potenciálunknak csak körülbelül tíz százalékát használjuk. Ez nagy pazarlás, nem gondolod? Felteszem, azért csak tíz százalékát, mert a másik kilencven százalék azzal van elfoglalva, hogy megpróbálja értelmezni azt a sok ostobaságot, amivel etetnek minket. Továbbá azon fáradozik, hogy megtanuljon elfogadni olyan hitrendszereket, amik igazságnak álcázva virágzanak.

Azokat az ideákat, melyeket egykor valóságra alapoztak, rég kijátszották, és felcserélték kitalált platformokra és illuzórikus konstrukciókra. Ez az egész tervezés azért szükséges, hogy a társadalom egy meghatározott módon működjön. Ez rendkívüli sok energiát emészt fel és fárasztó az agy számára.

Éljük az életünket egy azok által épített színpadon, akik meghatározzák és megmondják nekünk mik és kik vagyunk. Rangunk, vagyonunk és tanulmányaink alapján ítélnek meg minket. Ezek nagyrészt mesterséges konstrukciók, melyeknek nagyon kicsi jelentőségük van – mondhatni semmi értelmük.

Szükségszerűen átadjuk a hatalmat a „mestereinknek”, mint az autónk kulcsait a parkoló őrnek. Az agyunkat félrevezethetik és ráadásul úgy, hogy saját magunk ellen dolgozzon, de csak amíg hagyjuk, hogy valaki más nyomkodja a programozó gombokat. És amikor azt mondják, hogy mi csak gyenge, bűnös és tehetetlen kis teremtmények vagyunk, feltételezhetően el is hisszük. Ezekkel a hazugságokkal álcázzák az igazságot a társadalom bűvészei.

A hagyma meséje

Mikor lehámozzuk az első borító héjat, ami engem a selyemre emlékeztet, látjuk, hogy más színű, törékenyebb, mint a többi. Az első dolog, amit látunk az az, hogy a hagyma hogyan prezentálja magát a világnak. A régi veteránok azt mondják a vastagabb héj, a hideg tél hírnöke. Szóval a hagyma sajátos nyelvén sok mindent elmond nekünk – valóban olyan, mintha egy tartós és hideg valamibe lennénk csomagolva.

Ahogy húzzuk lefele a héjakat, minél bentebb kerülünk, annál jobban csípi a szemünket, és elkezdenek potyogni a könnyeink. Ó, és a rétegek reprodukciója, ahogy elnézem mindegyik réteg nagyjából egyforma. De kell lennie valamilyen „fődijnak”, különlegesnek legbelül, töprengek.. egy csírának, velőnek, szívnek, vagy magnak. De az elején még olyan ígéretesnek tűnő fődíjat sehol nem találom.

Csalódást okoz, és ugyanakkor kiábrándít, hogy ennyi várakozás és erőfeszítés után a meglepetés elmarad. És a gyűrűk kőr alakjukkal, s önmagukba visszatérő útjukkal csak még hozzátesznek valamit és bonyolítják ennek a szövevényes rejtvénynek a bizarr történetét. Talán megsütök majd belőlük valamennyit…

Tehát a hagymáról megtudtuk, hogy minden réteg az utolsóra épülve pontosan reprodukálja lényegét annak, ami. Társadalmi intézményeink ugyan így vannak kialakítva egy szembeötlő kivétellel. Az alapvető igazság nem másolódott át élethűen az összes rétegbe.

Lehet, hogy a társadalmi hagyma tiszta és hamísítatlan a magjánál, de külsején a romlás jeleit mutatkoznak? Lehet a „héj” azon munkálkodik, hogy elrejtse annak rettenetes igazságát, hogy belül rothadozik. Pedig amiért feltétel nélkül becsüljük és elfogadjuk a hagyma sajátos minőségét, az a ropogós és selymes csomagolás, ami elég bizonyíték a sértetlenségére és tisztaságára.

Számos módon irányítanak minket, hogy azt, amit látunk, feltétel nélküli igazságként fogadjuk el. Azok, akik kíváncsiak és vizsgálódnak, azt kockáztatják, hogy abnormálisnak, holdkórosnak bélyegezzék. Az ember intuitív módon felismeri az igazság kulcsfontosságú elemét, mint életképes fogalmat. De vannak kétes fogalmak, melyek csak csalik az igazság egy magocskájával felszerelve, és mi vakon fizetünk ezért.

De egyszerre a szabadon gondolkodó és tudatos egyének is elkezdik majd felismerni a tisztesség és minőségbeli ellentmondásokat, hogy az intézmények hogyan kerülnek távolabb és egyre távolabb az alapvető igazságtól. De a legtöbben soha nem fogják felismerni, hogy őket már régóta becsapják és elhitetnek velük valamit, ami az igazság látszatát keltve kizárólag az ellenőrzést szolgálja.

Kormányzati és vallási intézmények, például gyakran megkérdőjelezhetetlennek tűnő áligazságokkal keltenek érdeklődést, hogy meggyőzzenek arról, hogy nekünk miért kell háborút indítanunk, vagy, hogy miért is kell minket megóvni az eredendő bűntől. Ezek a hagyma fertőzött héjai. Ezek nem ehetőek, és nem az eredeti mag visszhangjai.

Az indigó gyermek

Úgy tűnik, nem igazán tisztázódott, hogy pontosan mit is jelent az a fogalom, hogy „indigó gyermek”. Elöljáróban megkockáztatom; ha te gyakran látogatod ezt a honlapot és harmóniába vagy a tartalom rezgéseivel, akkor te is egy vagy közülük.

Számos néven illetik őket, de nekem az indigó teljesem megfelel. Ők viszonylag nem „új” jelenségek, ahogy azt valamennyi a lelki közösségen belül állítják, hisz már több ezer éve itt vannak, s mivel létszámuk csökkent, különlegességnek számított, ha felbukkantak a világ valamelyik pontján. Most azonban fokozatosan nő a létszámuk, s többen vannak, mint valaha.

Valószínűleg ez a tömeges megjelenés kelti az „új” jelenség látszatát, s lehet oka a körülöttük zajló félreértéseknek is. Tehát ők nem „újak”, viszont nagyon temperamentumosak és éberek, és tömeges visszatérésükkel válaszoltak a „meghívásra.”

Az indigó gyerekek/felnőttek érzékenységükről (hiperérzékenység), érzelmi intelligenciájukról, és intuitív tudásukról ismertek. Másságuk miatt félreértik, és gyakran tekintik zárkózottnak, vagy valamilyen módon a furcsának és szokatlannak őket, mivel másként cselekednek, és látnak dolgokat. Szeretik az állatokat (gyakran vegetáriánusok) és képesek az állatok, növények lelkével felvenni kapcsolatot. Egységet éreznek a Világegyetemmel, s átlátják a hazugság, a megtévesztés által irányított társadalmi rendszert.

Az indigók eléggé temperamentumosak tudnak lenni, és nem mindig keltik a fennkölt és kiegyensúlyozott egyéniség benyomását. Ez azért van, mert az indigók nem egy passzív entitások; azért vannak itt, hogy megfigyeljék és korrigálják a igazságtalanságokat a bolygón, és szeretnének megelőző védelmet nyújtani azoknak a jó szándékú embereknek, akik a környezetükbe élnek. Én személy szerin úgy gondolom, hogy az indigók a Föld védelméhez kapcsolódnak. Érezték a hagyma réteg fertőzését, s talán kidolgozzák az ellenanyagot. Ők valódi szellemi harcosok, és ennek megfelelően igen heves, intenzív vérmérséklettel rendelkeznek.

A hagyma analógiám legbelső rétegnél látom az Indigók szerepét és értem meg, hogy miért vannak itt. Olyan korban élünk, amikor a félrevezetés, a hazugság elnyomja a legalapvetőbb igazságainkat. Ha csak azt nézzük, amit a napi hírekben az orrunk elé dugnak, bizony erősen emlékeztetnek a rothadó hagyma illatára, mely egészségesnek tűnik aranybarna selymes ruhájában. Igen gyakran vezetnek minket hamis irányban, azzal, hogy az igazság egy morzsáját gondosan az út mellé helyezik.

Természetesen ez csak egy csali, mellyel felkeltik az érdeklődésünket, ami pedig tökéletesen elég ahhoz, hogy irányíthassanak bennünket. Valóban zseniális tervezés, mondhatom. Csak rá kell fogni azokra az ostoba, kotnyeles Arkhónokra.

Persze nem könnyű a minket körülvevő megtévesztés felhők mögé látni. De a Földanya tudja ezt. Sokkal könnyebb elfogadni a szemünk elé vetített programozott valóságot, mint megfigyelni ezeket a felhőket és tükröket, amik pusztítást okoznak az észleléseinkben. Pedig van szemünk és fülünk, amivel láthatunk és hallhatunk.

Az indigók küldetésük részeként azon dolgoznak, hogy leválasszák az igazságról azokat a hazugság-csápokat, melyekkel elfojtják azokat. Ez így furcsán hangzik, s pont azért, mivel magasabb vibrációkhoz kapcsolódnak, néha nehézségeik támadnak, ennek ellenére próbálnak alkalmazkodni, beilleszkedni, hogy hatni tudjanak, és átadhassák üzeneteiket. Egy indigó látja azokat, akik ártani akarnak másoknak, a nem őszintéket, az alattomosakat, a sarlatánokat, a farkasokat, akiknek vérfoltos a foguk a lenyúzott báránytól.

Egyértelműen átlátnak rajtad. Ismerni fognak téged a tetteid, a viselkedésed és az energiádon keresztül, melyet birtokolsz és kibocsájtasz. A finom rezgések a hangodban, az illatod és a puszta jelenléted elárul, s a nagyon érzékeny indigó ezekből a jelekből mindent leolvas. Az állatok, növények és fák, még a legapróbb rovarok is beszélnek az Indigónak.

Az indigó, mint egy szikla az út mentén, képes magába szívni és közvetlen módon továbbítani az információt, azok számára, akik ráhangolódnak a rezgéseire. Így tehát a Nap, hold és csillagok elsuttogják a dalukat a fény ezen tisztalelkű gyermekeinek. Ők ezekre az energiákra válaszolnak, és reagálnak, nem pedig az előírt mesterséges konstrukciókra, amiket a társadalom, mint „normális” támogat. Ők, mint jó keresztények, ismerik Teremtő hangját. Tehát a hatalom régi trükkjei lepörögnek róluk. A megfelelés sablonjaival sem takarhatod el ezen entitások előtt energetikai kisugárzásodat. Befolyásod egy indigóra annyi, mitha egy necc hálóval akarnád megállítani a vízet.

Befejező gondolatok

Mint már említettem, a globális elitnek annyi pénze van, amennyit csak akar. Ha szükségük van egy kis extrára, akkor egyszerűen csak kinyomtatják, vagy „lehívnak” néhány digi-dollárt. Tehát mit akarnak? Téged akarnak! Birtokolni akarnak téged. Úgy gondolják, hogy ez már el is érték. De nem! Ha elhiszed, hogy ezt megtehetik, ha elfogadod az előírásaikat, torz filozófiájukat, azzal segíted őket.

Csak a móka kedvéért gondoljunk egy tárgyra, mondjuk a te autódra. Ha te egy tipikus olasz vagy, azt mondod legyen ez egy Ferrari. Az úgy nevezett hatalmon lévők sosem fognak az autódra úgy gondolni, hogy az a tiéd, hanem az ő gazdagodásuk eszközeként tekintenek rá.

Nem kell az ö privát garázsukba parkolnod, addig, míg az irataid érvényesek, van rendszámod, fizeted a bizttosítást és minden mást. És ha azt hiszed, hogy egy nap a te tulajdonod lesz a saját autód, gondold át újra az elejétől. Nekik saját biztosítótársaságuk van, hogy biztosítsák az autót és a vállalatokat, benzinkutakat, melyek ellátják őket. Saját készleteik, saját tőkéjük, saját eszközeik vannak, függetlenül attól, hogy te mit csinálsz.

„Szabad vagy, jöhetsz-mehetsz, ahogy neked tetszik, de ne feledd, hogy a miénk vagy bébi.” Az elit megmutatja, hogyan gondolkodik, hogy hogyan lát téged. Nem, mint egy egyént, hanem, mint az ő hatalmas birodalmuk használati tárgyát, eszközét. Úgyhogy, ha nem vagy hitelesítve, nincs "rendszámod," nem is létezel a számukra.

Hasonlóan csapnak be minket, mint az egeret az egérfogóban elhelyezet sajtdarab csalival. Attól, hogy egérfogóban van a sajt, még jó az illata, de egyszer csak „CSATTT” és nincs többé kisegér. Ha sajtot egy falat igazsággal helyettesítjük, akkor milyen lehet a számunkra készített „egérfogó-szerkezet,” mit építettek körénk? Ez egy olyan kérdés, amire neked kell válaszolnod.

Elég, ha annyit mondok, minket úgy félre tudnak vezetni, hogy önszántunkból lépünk a csapdába, ami saját halálunkhoz vezet, legyen az fizikai, szellemi, vagy lelki. Az egér csak volt abban vétkes, hogy bement egy olyan házban, amit nem megfelelően zártak le, hogy távol tartsák az ilyen teremtményeket. Példámban a kisegér csak a rés hírvivője volt, és tudjuk mi történik világunkba a hírvivőkkel.

Csakhogy, amikor a csapda végre bezáródik, a lakás bérlője nem fogja tudni, hogy épp az imént ölt meg egy skorpiót evő szöcskeegeret, sima mezei egér helyett. És arról sem tudott, hogy a hálószobába egy egész csapat skorpió tanyázik, s az egérke mindet felfalta volna, ám a sajt illata csábítóbb volt.

És mi van, ha képesek vagyunk ráhangolódni a dolgokra úgy, hogy lássuk a rugót, a sajtot és a táblát is, illetve az egész „rákfenét,” ami összetartja a szerkezetet. Meg tudjuk ezt tenni! Kezdetnek kapcsoljuk ki a televíziót. Ma már nincs érdemleges különbség a FOX (a világ egyik legnézettebb tévécsatornája a világ legnépszerűbb tévé sorozataival) és a CNN adásai között.

Nincs politikai bal és jobb oldal, és az egyházaknak nincs joguk és engedélyük, hogy felhasználják Jézus nevét az ő beleegyezése nélkül. És egy pillanatig se gondoljátok, hogy Ő támogatná, elfogadná az egyházakat. Ha mégis ezt gondolod, van itt pár tengerparti ingatlanunk Arizónában, amit szívesen eladnánk neked. Legalább egy évig távol tartana az agyzsibbasztó halálsugár eszköztől, amit úgy hívunk, hogy TV, majd egy év múlva újragondolhatnád a dolgokat. Őszintén kérlek téged, hogy próbáld ezt ki! Óriási szívességet tennél ezzel az egész világnak, ebben biztos vagyok.

Amennyiben sikerült átrágnod magad a teljes cikken, szeretnék köszönetet mondani ezért. Téged, mint indigót próbáltalak megérinteni. Igen Téged, a Fény Gyermekét!

forrás: wakingtimes.com

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók