Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Emberi ruhába öltözött Földönkívüliek a Las Vegasi kaszinóba...

  • Írta: 
Emberi ruhába öltözött Földönkívüliek a Las Vegasi kaszinóba...

Emberi ruhába öltözött Földönkívüliek a Las Vegasi kaszinókba járnak kikapcsolódni! - Kikapcsolódni, ugyan már? A „Magas Fehérként” ismert idegeneknek valóban annyira stresszes lenne az emberek közt élés, hogy játékgépekre, táncos lányokra van szükségük a kikapcsolódáshoz,

és netán addig tömik magukba a büfés szendvicseket, míg Magasak és fehérek nem lesznek? Erről Charles Hall legutóbbi könyvében olvashatunk, melyről a szerző és volt Légierő katonája Norvégiai körútján beszél.

Charles Hall a négy tudományos-fantasztikus regény sorozat szerzője, s amint az később elárulta, a "Millennial Hospitality" a hadseregnél tapasztalt valós élményein alapul. 

„1964-ben, amikor a Légierő Las Vegas közeli Nevadai bázisán időjárás-megfigyelő voltam, tanúja voltam a hadsereg és egy csoport titokzatos magas, fehér, emberszerű földönkívüli kapcsolatnak. Mivel ezek a földönkívüliek gyorsabban utaznak hajójukkal a fénysebességnél, talán Einstein relativitáselmélete hibás volt?"

Hall a könyvbemutatóján azt nyilatkozta, hogy a Magas Fehérekkel a hadsereg már az 1950-es évek óta együtt dolgozik és megosztották a technológiájukat velünk. Hall szerint folyamatos volt az együttműködés az idegenek és az emberek között, míg ő ott szolgált. Ezek szerint az együttműködés valamiért Las Vegas meglátogatására is kiterjedt.ufo001

Hall azt is elárulta, hogy az idegenek emberi ruhába öltözve, napszemüveget viselve elvegyülnek más, gyakran furcsa kinézetű Las Vegasi turisták között. Kedvenc törzshelyükön a ’Stardust’ kaszinóban, mindig CIA ügynökök társaságában jelennek meg. Vaóóó, ez mennyire vicces lehet már?

A Magas Fehéreknek állítólag az emberéhez hasonló nagy kék szemük van, platinaszőkén világító hajuk, és akár 2,5- 3 méter magasak is lehetnek. Hall szerint az jobb is, hogy az idegenek álruhában és őrizet alatt voltak.

„Amikor találkozik az ember a Magas Fehérekkel, mivel egyfajta sokkot kap, nem biztos abban, hogy mit is lát, egy szellemet, egy angyalt, vagy egy álmot. –mondja Hall”

Mielőtt elutasítanánk Hall történetét, vegyük figyelembe Irán állítását, mely szerint; Edward Snowden által közzétett dokumentumok bizonyítják, hogy a Magas Fehérek nem csak, hogy léteznek, hanem 1945 óta támogatják Amerikát, ahogy a Náci Németországot is segítették hatalomra jutni.

Biztos vagyok abban, hogy Charles Hall-nak sokkal több információ áll rendelkezésére a Magas Fehér idegenekről, mint amennyit hallhattunk.

Bátran add hozzá a véleményed, megérzéseid, gondolataidat a témához!

forrás: mysteriousuniverse.org

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók