Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Szövetségeseink a Szellemvilágban - Ezen a bolygón mindenkinek....

  • Írta: 
Szövetségeseink a Szellemvilágban - Ezen a bolygón mindenkinek....

Szövetségeseink a Szellemvilágban - Ezen a bolygón mindenkinek van egy lelki segítő csapata. Ez a csapat a mi hátvédünk az élet játékában. Belépni az anyagi világba olyan, mintha egy CIA, vagy MI-6-os halálos küldetésbe mennénk, mintha te lennél a következő James Bond.

Ehhez magaddal hozol bizonyos eszközöket és adottságokat a korábbi küldetésekből, de vannak szituációk, melyek gyakran nem csak rajtad múlnak, hiszen nem vagyunk egyedül ebben a küldetésben. Van egy hátvédünk. Valaki, aki tájékoztatni fog a küldetés részleteiről, körvonalazni fogja a célt, és figyelmeztetni fog a kelepcékre.

Egy másik személy, „Q” a James Bond filmekből ellát téged különböző eszközökkel és elmagyarázza, hogy mire használd azokat. Egyéb ügynökökkel is találkozni fogsz, akik új információkat és megbízásokat adnak át. Néhány ügynök látható, míg mások a háttérbe maradnak, miközben titkos kódokat küldenek neked. Ahogy folytatod a megbízást, kapcsolatokat építesz a többi ügynökkel és ügynökségekkel is.

A magaddal hozott speciális eszközökön és egy adott frekvencián keresztül tudsz kommunikálni a központtal, és a csoportoddal. Vannak különleges, számodra kidolgozott kódok és jelek is, ám a csoportod nélkül a feladatod sokkal nehezebb lenne.

A való világban csapatunkat lelkünk szövetségesei alkotják. Ezzel a csapattal jövünk a világra, és együtt építkezünk spirituális gyakorlatainkon és tapasztalatainkon keresztül. Építgetjük a csapatunkat, ami a szerint változik, ahogy a véleményünk és hitünk változik. Azok, akik mélyebb spirituális úton járnak, több szövetségest vonzanak magukhoz, ahogy az Amerikai Őslakosok mondják, mert bár mindenkinek van egyfajta szellemi szövetségese, de a sámánoknak több is.

Ha te tudatosan keresed a kapcsolatot a szellemi szövetségesekkel, mert a támogatásukkal szeretnéd beteljesíteni az életcéljaid, több szövetséges fog jönni, hogy segítsenek ebben. A kapcsolat oda-vissza működik. Sok amerikai Őslakos szellem jelenik meg az Amerikában élő keresők számára, függetlenül a genetikai háttértől. Szellemek, akik úgy éltek, mint a sámánok, és gyógyítók, bölcsességet tanítanak szellemi útmutatókká válva.

A spirituális támogató csapatban sokféle szerepkör van. Találsz olyan szövetségest is, aki egyedül több tisztséget tölt be egyszerre, a nagyobb létszámú és magasan képzett csapatban pedig minden szövetséges csak egy feladatkört végez, és sosem lépi át a hatáskörét. De ők is szerepet cserélnek, ahogy haladunk a fejlődésben.

szövetséges001Szellemi útmutató

Az első és legnépszerűbb szellem az útmutató. Ez a szövetséges akkor tűnik fel, ha segítségre van szükségünk nehezebb élethelyzetekben. Az útmutató az első olyan szellem, aki valóban baráttal azonos szinten közelít hozzánk. Amint kommunikációs csatornát nyitunk a szellemi útmutatónk felé, beszélhetünk vele a problémáinkról és a megoldásokról. Az útmutatók határozott, gyakran az egész élet-megváltoztató tanácsokat adnak. Ezért jobb, ha előre felkészülünk a válaszokra.

Útmutatód lehetőséget ad arra is, hogy egyszerűen ki beszéld a nap történéseit, vagy megoszthasd valakivel, ha nincs aki meghallgasson, vagy nehéz másokkal beszélned valamiről. Hasonlóan egy jó baráthoz, nem nyújt támogatást, ha nem kéred, ennek ellenére bátorítani és ösztönözni fog, hisz azért van velünk, hogy segítsen megtalálni a helyes utat. Ám az útmutatók nem helyettesítik az emberi kapcsolatokat, és arra kérnek, hogy keress új barátokat és találkozz új emberekkel. Azt akarják, hogy fedezd fel az életet teljes egészében és sok különböző élményekkel gazdagodj.

Az útmutatók nem csak lelkileg és érzelmileg támogatnak, hanem ellátnak szakmai tanáccsal is, és egy szimpla eszmecserére is szívesen vállalkoznak. Gyakran segítenek nekem az iskolai tanítási órákon, s bátorítanak, hogy vonjak be olyan témákat is, amiket általában kerülök, mert azok nem illeszkednek közvetlenül az osztály igényeihez. Fontos információkat adnak spirituálissal kapcsolatos témákban is, mint például az emberi csakrarendszer, gyógynövénytan, vagy hermetikus filozófia. Azokat, akik azt hiszik, hogy ilyenkor egyszerűen csak magukban beszélnek, ezek a párbeszédek egy új látásmódra tanítanak.

Zavarba ejtő tud lenni, mikor olyan témákban kapunk pontos felvilágosítást, amikről soha nem tanultunk. Majd, ha egy könyvben utólag ugyanazt olvassuk, minden a helyére kerül. A vezetődtől származó információ helyes volt, sőt rendszerint bővebben kibontanak egy-egy témát. Ha te csak önmagaddal folytatnál belső párbeszédet, honnan tudhatnál ilyen konkrét tényekről, elgondolásokról és rendszerekről?

Őrzők

Csoportunkban az Őrzők a „Biztonsági Őr”, a védelem szerepét töltik be. Őrző lehet bármelyik szövetséges, akit védelem szövetséges002céljából hívtak segítségül. Egy őrzőnek hatalmában áll nemcsak a fizikai testünket, hanem az érzelemi, asztrális, mentális és szellemi testeinket is megvédeni. Úgy tűnik a pogány istenek és az istennők mindamellett, hogy kormányozzák a természet aspektusait őrzőként is megjelennek. Sokféle istenséget kérnek fel védelemre, bár nem feltétlen csak a pogány mitológiából. Például, mivel a Héber egy megszentelt nyelv, ha ezen a nyelven imádkozunk különböző erőket aktiválhatunk. Istent, bármelyik héber nevén szólíthatjuk, például Jehovah, Shekena, vagy Adonai, és kérhetjük a védelemét.

Az Útmutatók és az erőállatok is szolgálhatnak őrzőként. Hagyományos értelemben az őrzőket Őrangyalként ismerjük. Ha azt akarjuk, hogy egy őrangyal mindenre kiterjedő védelmet nyújtson, fel kell erre kérni, mert, ahogy a többi szövetséges, tiszteletben tartják a szabad akaratot. A szövetségesek hagyják, hogy játsszuk a játékainkat. Ehhez nem kell tudnod a nevüket; egyszerűen csak kérd fel az őrangyalodat vagy az útmutatódat, hogy védjen téged veszélyes helyzetekben.

A Magasabb Én

Ahogy minden embernek van őrzője, vagy őrangyala, van egy Magasabb Én-je is. Minden vallás tanításának lényege, hogy mi mind isteni lények vagyunk. Utazásunk célja az, hogy visszaemlékezzünk erre az Isteni eredetre. Vitathatatlanul könnyebb lenne az életünk ebben a világban, ha hagynánk a magasabb énükkel megnyilvánulni és nem káros gondolatok és érzelmek vezetnének. Egyszerűen csak együtt kell működnünk, és kész. Harag, gyűlölet, féltékenység, vagy hogy nem figyelnek ránk, mind elkerülhető lenne, s helyette tiszteletet kaphatnánk.

szövetséges003A Magasabb Én az elsődleges vezérigazgatója lelki támogató csoportunknak. Az összes szövetséges figyelembe veszi a döntését, mert nincs senki, aki jobban tudná mi a legjobb nekünk. Ha segítségül hívod a Magasabb Éned, kérd, hogy szándékaid helyesek és a legnagyobb jót szolgálják, mert ezzel azt kéred, hogy a dolgaid működjenek a nagyobb terv szerint.

Társteremtőként, lelkünk, magasabb énünk különbözőek a testünk, a szülők, család, barátok, és körülményeink szerint. Ők mind a mi küldetésünk tökéletesítésében, befejezésében segítenek; ezek között a nem véletlen körülmények között. Magasabb énünk állandó kapcsolatban van a Forrással. Ő soha nem vezet félre téged, nem hibázik, és soha nem téved veled kapcsolatban.

Egyéb szellemi lényeknek a csapatodból lehet eltérő véleményük, de ideális esetben a végső döntést mindig mindenben a magasabb éned hozza meg. Az Szövetségesek állandó kapcsolatban vannak a magasabb énnel. Minél nagyobb összhangban vagy a magasabb éneddel, annál könnyebbé válnak a dolgaid – benne vagy az áramlásban. A szélsőségek közötti idegőrlő választások terhei egyszersmind eltűnnek és a megfelelő ajtók nyílnak meg. Továbbra is sok kihívás jön, de már tudod, hogy ez nem valamiféle csapás, hanem az út velejárója, és már képes vagy a tudatosság erejével befolyásolni, megváltoztatni a szeretethez vezető utad. Már te alakíthatod a sorsodat, javíthatod a karmád, életeid munkáját.

Az árnyék

Egyesek úgy vélik, az árnyék én, az alsóbbrendű én, vagy pszichikai én nem a kísértéshez kapcsolódik, hanem a magasabb én kiegyensúlyozását segíti elő. Némely hagyomány szerint az árnyék a magasabb én, vagy a Szent Őrangyal ellentéte, mintegy az összes negatív karma, rossz cselekedet felhalmozódásának megnyilvánulása. Más néven a Küszöb Őrzője, amivel szembe kell nézni és le kell győzni, hogy egy mélyebb lelki megvilágosodás bekövetkezhessen.

Én személy szerint az alacsonyabb, pszichés és ösztönös énünk részeként látom az árnyékot, de mindenképpen annak a hatalomnak és képességeinknek a része, amitől félünk és elhatárolódunk. Másszóval olyan érzések és gondolatok összessége, melyeket magunkba folytunk. 

Természetszellemek

A csapatod utolsó és fontos részei a Föld szellemek. Ezek a szövetségesek a Devák, természetszellemek, elementálok, vagy a saját testtudatod. Ők uralkodnak az anyagi, testi világban, de gyakran hiányzik a magasabb tudatosság ezen erők irányításához. Pedig szívesen követik az utasításainkat, ám a legtöbb ember nem látja, nem ismeri ezeket az erőket, és hagyja, hogy saját elszabadult gondolatai parancsolgassanak nekik.

szövetséges004Az természetszellemeknek hatalmuk van testünk és az egészségi állapotunk felett is. Minden embernek ven egy Test Dévája’, ami szervezetünk működését irányítja. Az egész testünk, a főbb szerveink, egyes sejtek és a DNS is tudatosan működnek. Ha folyton azt mondod magadnak, hogy rendellenesen működsz, akkor a tested szót fogad és rendellenesen fog működni. A testünk "hallja" belső párbeszédünk minden szavát. A pozitív megerősítések egy nagyon jó módszer a szokásos programozásunk ellensúlyozására. Mondogasd magadnak gyakran, hogy a tested egészséges, kiegyensúlyozott, és gyönyörű! Az vagy, amit eszel, de még annál is fontosabb, hogy az vagy, amit gondolsz!

A természetszellemek befolyásolják erőforrásainkat is, mint a jólét, a karrier, és otthon, s akár egy idegenvezető segítenek nekünk a pályaválasztási döntéseinkben és céljaink megfogalmazásában. Családi házakat és lakásokat átjárja a jelenlétük, melyet a bennük élő embereken keresztül sajátítanak el. Az energiát és a szellemiséget az otthon védelmében, az egészség és a boldogság támogatására használják fel.

Ha boldog vagy az otthonodban, segítenek neked fenntartani azt. Gyakran fordulnak az elementálokhoz és a természetszellemekhez rituális mágiában, hogy segítsék terveik megvalósulását a fizikai síkon.

Csapatmunka

A szellemi szövetségesek különféle alakot és szerepeket öltenek magukra támogatásod érdekében. A Szövetségesek képlékenyek lehetnek, ugyanúgy változnak, ahogy te is változol. Ebben nincs semmilyen megtévesztés. Egyszerűen csak a számunkra legtermészetesebb formát öltik, ahogy az a tudatalattinkban felmerül, egy szellemi szabad formában.

Minden ember még ezen az oldalon kapcsolatban áll a fátyol túloldalán lévő a többdimenziós részeivel. Vezetőink kötelessége, hogy ráébresszenek minket saját többdimenziós létezésünkre. Mindannyiunk egy része a fátyol túloldalán él. A Szövetségesek támogatnak minket azzal, hogy új kapukat nyitnak tudatunkban!

A csapatmunka folyamán rájössz, hogy minden szövetséges nagyon egyéni jellemvonással rendelkezik. Mindegyik egy külön személyiség. Mindegyik tudatában van ön-azonossággának. Rezgéseik, "hangjuk" alapján ismered fel őket, vagy egyszerűen a megmegérzéseidre támaszkodva, hacsak nem látod őket. Továbbá rendelkeznek egy egyedülálló energetikai „szignóval," melyre ha képes vagy ráhangolódni, egyike lehetsz azon keveseknek, akinek van egy közvetlen "vonala" hozzájuk.

A játékosok pozíciója

Gyakran lehet érezni szövetségeseket egy adott területen belül. Vannak, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy a szövetségesek a bal, jobb oldalon, felettük, vagy alattuk jelennek meg, sők sokan úgy érzik, mintha suttognának a jobb vagy bal fülbe. Az, hogy melyik oldalon mutatkozik attól függ, milyen információt akar továbbítani.

A test bal oldalát a jobb agyfélteke irányítja, és a kreatívabb, intuitívabb, jobbára nőies jellemvonásokhoz társítják. Sok vezető dolgozik ezeken a jellemvonásokon keresztül, mivel a megérzés (intuíció) és pszichikai erő kéz kézben együtt járnak. A bal agyfélteke irányítja a test jobb oldalát, s a férfiasabb aspektusok jellemzik, mint logika, értelem agresszió.

Ezoterikusan értelmezve, általában a jobb kézzel (pozitív) energiát adunk, bal kézzel (negatív) kapunk, hacsak nem vagyunk balkezesek. Ha egyszer megérted az energia áramlását, akkor tudni fogod irányítani mindkét oldal energia-minőségét, akár meg is fordíthatod, ha szükséges. Ha egy útmutató megjelenése a Földhöz van közelebb, vagy valamelyik oldaladhoz, akkor valószínűleg a földeléssel dolgoztok, más szóval, hogy egészségesebben és kényelmesebben érezd magad a testedben és a fizikai világban. Ilyenkor támogatásra és erőre van szükséged. Amikor a vezetőt a fejed fölött lebegve érzékeled, a tudatosságon és észleléssen dolgoztok.

A csapat létszáma

Egy csapat támogatóinak létszáma egyénenként változik, lehet mindössze egy, de akár több tucat is. Ha csak egy szövetséges van, akkor egyedül tölti be egy egész csapat feladatát, ebben az esetben egy nagyon sokoldalú szellemről van szó. A nagyobb csapatok specializálódnak - egy szellem szakértelme egy adott szakirányra korlátozódik, és nincs az élet más aspektusaival kapcsolatos jelentősebb információja.

Csapatkommunikáció

Kérheted, hogy az összes szövetségesed dolgozzon együtt, bár ez lehet némi nehézséget okoz számukra, különösen, ha kulturális vagy mitikus különbségek vannak köztük. Meg kell beszélniűk egymással, hogy így hatékonyabban segíthetnek e neked. Ők minden esetben a legnagyobb harmóniába vitatják meg a véleménykülönbségeket, s nekünk a már kidolgozott végeredményt közvetítik. Mint egy kis mag, úgy fáradoznak közösen, hogy teljesítsék feladataikat egy jó csapathoz illően.

Egy vezető szerepet betöltő szellemszövetségessel állandó kapcsolatba vagyunk. A többi szövetséges jön-megy, cserélődhet, attól függően, hogy szükséged van e rájuk. Néhányuk mindig jelen van, de ha a képességeikre nincs igény a háttérbe húzódnak. Egy idő után, ha nincs érintkezés, elfelejted őket. De ne aggódj, a szellemek nem haragtartók, mint mi emberek. Én leírom a velük szerzett tapasztalataimat, és időnként átolvasom. Szeretek visszaemlékezni rájuk, így tisztelem meg az együtt töltött időt, és értékelem a munkájukat, még akkor is, ha már nem dolgozom velük.

Vak engedelmesség

Azok az emberek, akik aktívan dolgoznak mindegyik szövetségessel, gyakran hangsúlyozzák, hogy azok mind szellemek, mindegy hogyan nevezzük őket. Hívhatod barátnak, útmutatónak, és vezetőnek, teljesen mindegy, ugyanis egyenrangúak. Legjobb, ha úgy viszonyulsz hozzájuk, mint egy lelki nagybácsihoz, vagy nagynénihez, s bátran kérdezd őket a jobb megértés érdekében, de tudd, ők nem akarják, hogy vakon kövesd a tanácsaikat.

A szövetségesek munkája és közreműködése inkább egy ajánlat számodra. Még ha egy Nagy Szellemmel dolgozol is, vagy közvetlen egy Isteni megnyilvánulással, semmiképp nem szabad vakon követni. Ezekből a lényekből feltétel nélküli szeretet árad, nem tetszelegnek felsőbbrendű szerepben, nincs szükségük elismerésre, csak a tiszteletedre, és soha semmire nem utasítgatnak! Ezt csak ártó szellemek teszik.

A Növekedés nem a vak engedelmességről születik. Szövetségeseink munkája a legfőbb jót szolgálja, s ha szorosan együttműködsz velük, abból neked csak előnyöd származik - ők soha nem hibáznak, vagy hátráltatnak téged. Ők azt akarják, hogy te szeretetben és a boldogságban élj, ezért amit teszel, ne az ő kedvükért, hanem önmagadért, az átalakulásod, fejlődésed érdekében tedd. forrás: bodymindsoulspirit.com

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók