Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Belső harc – Menekülés a holografikus mátrix illúziójából. ...

  • Írta: 
Belső harc – Menekülés a holografikus mátrix illúziójából. ...

A Mátrix film – első három része olyan alapvető igazságokat tartalmazott, melyre szinte az egész bolygó ösztönösen reagált. A világegyetem valóban egy időleges illuzórikus holografikus mátrix, mely különböző frekvenciákból, hullámformákból épül fel, amik speciális rezgésszámon lüktetnek.

A Fátyol alatt – minden egyes atom függöny alatt – valójában semmi nincs, csak egy hatalmas éterikus energia óceán, Az AKASHA, a néma ismeretlen hang. Minden, amit látunk, hallunk, vagy megérintünk nem más, mint elektromos jelek, melyet az öt érzékszerv a mélyben szunnyadó éteri óceánon keresztül az agyba továbbít. Minden egyes érzékszerv támogatja a többit abban az illúzióban, amit a Maya és a Gúnák bámulatos intenzitással működő teremtő ereje hoz létre. Ezek a jelek a születés és a DNS programozottság szerint értelmeződnek.

matrix006Az első Mátrix film túlságosan is sok igazságot takar, mely ráillik a háromdimenziós földi-síkot, a média-szórakoztatóiparon keresztül irányító sötét erőkre. És gyorsan rájöttek, ami a film íróinak zsenialitását dicséri, hogy számítógéppel metafórikusan kapcsolódva, hozzáférhetnek a korábban túlságosan sok, félig-alvó emberek normál esetben áthatolhatatlan pszichéjéhez. Így a film további részeit szándékosan áthatják az irányítással szembeni tehetetlenség nyomasztó képei. A film első részében aranyigazságokat hallhatunk, hogy a mátrix nem valóságos. Ez összhangban van az időtlen ősi metafizikai elvekkel – az igazsággal, mely időleges illuzórikus hologramként értelmezi az univerzum valódi természetét.

A Kali-Yuga-ban (a hindu kronológia négy világkorszakának egyike - nevének jelentése: démon (kali) a Sötét Oldal Erőinek az a feladata, hogy folyamatosan megzavarják, és letompítsák, elkábítsák világunk lakóit. A két oldal örökös háborúban áll. A Sötét Oldal entitásai egyre nagyobb számban vannak jelen, hogy továbbra is megtévesszenek minket a realitással szemben. A legtöbb elektromos-elektronikus készülék és gép által kibocsájtott frekvencia-hullámsávok kitűnő eszközök ahhoz, hogy összezavarjanak, kijátszanak, és lebutítsanak minket. A Fátyol a Kali-Yuga eme utolsó napjaiban valóban Borg-szerűvé vált. (Kiborg: biológiai és gépi elemek együttműködése)

A Matrix film első részében Neo-nak egy nagyon groteszk képét láthatjuk, amint testéből nyálkás, hosszú inda-szerű élősködőket huzigál ki. Ez a jelenet azért annyira visszataszító számunkra, mert igaz. Tudom, hogy ezek nem túl kellemes információk - de amíg fogalmunk sincs, mi történik velünk, hogyan tudnánk kiszabadítani magunkat? Különböző mértékben, de mindannyian "házigazdái", vagyunk ezeknek az élősködő entitásoknak. Ezért annyira szinte hátborzongatóan népszerűek a vámpír történetek - az emberek valójában öntudatlanul érzékelik, hogy mi történik.

A harag, a félelem és a szenvedélybetegségek alacsonyabb frekvenciáin keresztül a Sötét oldal asztrális élősködői hozzánk kapcsolódtak. Ez az egyik oka annak, hogy minden spirituális út az elme és a test tisztaságát hangsúlyozza. A tisztaság egyszerűen lecsönkkenti annak lehetőségét, hogy az alacsonyabb síkokról rád csatlakozzanak. Nem tudnak olyan frekvenciákhoz kötődni, amikkel nem rezonálnak. Tudd, hogy a Magnetizmus Törvénye leírja, hogy hasonló hasonlót vonz - és a kapcsolódásra elsősorban a tudat területén van esélyük.

matrix001A bölcsesség és a koncentrált tudatosság távol tartja a nemkívánatos befolyást az auramezőtől és az éterikus finom-testtől. Mindennek, amitől függünk, lehetővé tesszük, hogy hozzákapcsoljon minket ezeknek az entitásoknak a szintjéhez. Mindennek! Az évek során gyakran tapasztaltam ezt a barátaimon, akik alkohol és kábítószer függőség miatt vesztették el magukat.

Néhány ilyen élősködő entitás annak ellenére, hogy taszító, nagyon csábító is tud lenni. A legötletesebb és leghatékonyabb Borg-szerű hullámforma-börtön a televízió. Húzd ki a sajátodat és dobd ki a házadból, ajándékozd el, vagy lődd szét, mint Elvis tette. Nem csak a bolygó körül sugárzott 24 órás 7 napos tévé-programok ösztönöznek téged arra, hogy egy jó kis fogyasztó legyél, és ítél téged elérhetetlen és megvalósíthatatlan álmok nyomorúságába, fizikailag és anyagilag egyaránt - de maga a tv doboz is vitatható frekvenciákat bocsát ki, ami nem támogatja Istentől kapott képességeinket, mellyel beléphetnénk Milliárdnyi Világba, és emlékezhetnénk arra, hogy kik vagyunk.

Az újságokkal ugyanez a helyzet, még az Internet hírek is egyre zavarosabbá és megtévesztővé váltak, profi dezinformációk, propagandamágusok báb-játékosok százai révén, amiket azért fizetnek, hogy amnézia miazmájában tartsanak. Ez a Kali Yugás zavarodottság TEHETETLENSÉG frekvenciájában tart téged – mert így nem tudsz meg semmit arról, aki te vagy. Tehát, amíg szó szoros értelemben nem erősödünk meg, a bennünk lévő Isteni kapcsolatunkban is - felejts el! Űzd el ezeket az élősködőket! Húzd ki!

El tudom mondani neked, hogy mik lesznek a hírek a következő pár évben. Essünk túl rajta gyorsan; több szörnyű háború, több értelmetlen halál, több gyógyíthatatlan betegség, több elme-zavart keltő kínzás, habzsoló-kapzsiság, és fárasztó zsarnokság. Az anyatermészet továbbra is visszafordíthatatlanul mérgeződik, és teremtményei meghalnak. Ennyi srácok! Most már mindent tudsz! Tehát felejtsd el! Húzd ki!

Szerelmes vagy a szerelembe? Várod a tökéletes személy, aki majd átvisz téged egy magasabb valóságba és megtesz mindent érted? Talán Stuart Wilde mondta; A Romantika cukorka a agy számára. Egy rakás csodálatos hormont terveztek, hogy pár pillanatnyi magasságba emeljenek, hogy aztán újra és újra akard teremteni őket. Ez nem maradandó! Soha!

Ha van egy valaki, akivel mély szerelemben és a barátság élsz, és ugyanolyan fejlett, mint te, akkor biztosan hasonló hullámhosszon vagytok – ez szép és csodálatos. De mikor olyan valakihez kötődsz, akinek a hologramja alacsonyabb frekvencián rezeg, mint a tiéd - és ne feledjük az emberek nagyon összetett energiaminták, tele vannak meglepetésekkel – akkor nagy az esélye, hogy lehúz az ő valóságába. Alkalmi szex nem előnyös senkinek a Haza-úton– ez egy lefelé tartó lift. Ez csak egy átmeneti komfort-zóna tuningolás, biztos megéri? Felejtsd el! Húzd ki! matrix007

Minden függőség a Matrix polaritás illúziójában tart minket. Minden függőség egy közvetlen szívőcső a legocsmányabb entitáscsoport számára, akikkel nem akarnál elmenni tekézni. Ez minden függőségre vonatkozik, nincsenek kivételek. A kényszer az élősködők számára maga a paradicsom. Bármikor, ha kényszeresen fogyasztasz valamit, akkor az asztrális parazitákat eteted, akiknek szükségük van az energiára, hogy életben maradjanak és növekedjenek, mivel nem képesek önmagukat megteremteni. Gyáva nyulak! Vágd le és húzd ki a dugókat a testedből! Emeld a rezgésed és láthatod, amint eltűnnek.

A Szenvedélybetegségek olyan belépési pontok, melyeken át az asztrális-parazitákat beengeded, és azok nagyon kellemesen otthon érezhetik magukat. 1960-as évektől kezdve olyan sok szép lélek, köztük barátaim, és szeretteim is tönkrementek ebben. Én vagyok rá a tanú. 

Mit szólnál pár szép látomáshoz, ami elhitetné te nagyon spirituális vagy? Szeretnél csatornája lenni több ezer földönkívülinek? Azt gondolom ez egy tanulási vargabetű. Természetesen nem mindegyik entitás rosszindulatú. Nekik egyszerűen megvannak a saját céljaik, és a saját tudatosságuk fejlődési szintjüknek megfelelően. Nem feltétlenül tud többet, mint te.

Mit szólnál, ha kiderülne, hogy például ezek a paraziták az elsődleges rokonaid, kapcsolataid? Ugyanis meg tudnak jelenni neked bármilyen formába, amiről azt gondolják, hogy szimpatikus neked, még angyalként is, bárhogyan, amit már beprogramoztak abba a nagyon finom agyadba, – bárhogy. Egy nap, amikor már késő lesz, meg fogják mutatni neked hogyan is néznek ki valójában – jobban jársz, ha még előtte elengednéd, és nem etetnéd tovább őket. Csak a benned lévő Istenben bízz! matrix005A rengeteg vegyi anyagok az élelmiszerekben, levegőben, és a vízben szó szoros értelemben összezavarja az endokrin rendszeredet. EDC-k, az endokrin rendszert károsító vegyi anyagok, hormonzavart, és csak a Jóisten tudja még mi minden zavarja össze a természetes hormonjainkat. Ezek démonikus molekulák. Nagy valószínűséggel nem csak az elhízáshoz, a rák, a sterilitás, és memóriacsökkenéshez járulnak hozzá - leállítják le a harmadik szemet és a tobozmirigyet. A képességet, hogy "lássuk" a Láthatatlan Birodalmakat a tobozmirigy és az agyalapi mirigy szabályozza. Mivel ezek az ember alkotta molekulák zavaró jeleket küldenek nekik, így nem tudnak megfelelően működni. Mit gondolsz, ez véletlen?

Nyilvánvaló, hogy az asztrális-élősködők nem bírják a klasszikus vagy a meditációs zenéket – szóval szóljanak ezek a zenék a szobádban, ha érzed a jelenlétüket . Utálják Mozartot, úgyhogy nagyon ajánlom őt, és Mozart egyéb meditációs CD-it. A természet is segít, menj és ölel meg a Fákat, és kérj tőlük gyógyító energiát; nekik van elég bőven, és boldogan kicserélik, de te is adj valamit, amire nekik van szükségük.

A Természet – már ami megmaradt belőle - egy magasabb frekvencián rezeg, és mindig van ereje ahhoz, hogy megemelje az energiaszinted. (Egy jó könyv ebben a témában az élősködőkkel való csatához - Robert Bruce: Practical Psychic Self-Defense.) Ha túl magabiztossá válsz, nézd meg a Mátrix első részét újra és újra, de ne a többi részt, mert ahhoz már asszimilálódtak. Ne feledd, hogy a bélszín és a vörösbor nem valódi! Nincs idő az álmodozásra! 

Tudom, hogy ez az egész ijesztően hangzik; végül is nem tudjuk közvetlenül látni ezeket a dolgokat – mégis mik az esélyeink?? Először is ne feledd, mi teremtettük őket! Hogy ők az időbeli illuzórikus holografikus mátrix szerves részei. Mint Isten az egység részeit, úgy teremtettük meg ezeket az asztrális, sötét oldalhoz tartozó démonikus lényeket, hogy segítsünk összetartani ezt a poláris univerzumot. Ám amikor létrehoztuk ezt a világegyetemet - egyet a sok közül - nem voltunk teljesen ostobák. Valamit kihagytunk a hologramjukból, így ők gyengébbek, mint mi vagyunk.Húzd ki!matrix002

Ők nem értik a SZERETETET, ők csak a hatalmat, az irányítást és a manipulációt értik. Nekik nincsenek érzéseik. És így a könyörület, a megbocsátás, a jóság, és szeretet érzésein keresztül tudunk kiemelkedni az ő frekvenciájukból a mátrixon, a börtönünkön túli magasabb frekvenciákba - és akkor ez az egész dolog össze fog omlani.

A Kali Yuga alkonyatán ez a világ egy hazugsággá vált, a káprázat, a tudatlanság és az amnézia kifejeződésévé, a FELEJTÉSÉ. Minden, amit látunk és hallunk ebben az illuzórikus polaritás mátrixban, egy nagy HAZUGSÁG! Mert – és ez egyszerű – az egyetlen valóság az, hogy MINDEN A SZERETET! Minden polarizált paradigma időleges illúzió, amiket mi és a segítőink terveztünk, az asztrális-élősködők és a sötétség erői által, hogy összetartsuk a multiplicitás kivetített illúzióját, ezt a mulandó holografikus mátrixot, így el tudjuk játszani azt a játékot, hogy nem vagyunk isteni lények. Pedig mi Istenek vagyunk! Minden és mindenki - igen, még a Sötét oldal entitásai is. Számtalan, ismeretlen, a szépség és a szeretet és a fény hihetetlen világai léteznek, és valamennyi kaland, még az elképzelhetetlen is ránk vár. A Mátrix nem valódi! Húzd ki!

Én nem tehetem meg helyetted! Senki nem képes erre. Hála Istennek! Ha megtehetné valaki, az birtokolhatna téged. Megmenteni, vagy megmentve lenni egy rabszolgajáték – nem Isteni játék. Én nem tehetem meg helyetted. Legfeljebb csak kérhetlek, könyöröghetek neked, hogy dobd ki a tv-t, ne olvasd a napi propagandát, és hagyd el a szenvedélybetegségeidet, függőségeidet, és távolítsd el gyönyörű testeidből és az energiameződből lakmározó élősködőket. El tudom mondani, hogy mi vár rád.

El tudom mondani, hogy az aranyfénybe úszás érezése több szeretetet ad, mint amennyit bárki adhat neked. Le tudom írni a látomásaimat és érzéseimet és el tudlak vinni téged, hogy átrepüljünk a galaxisokon. De a tapasztalataim nem lehetnek a tiéid. Miért is lennének? A teremtő miért akarná megkétszerezni és megismételni önmagát? 

Elmondhatom azt is, hogy egy olyan hely felé tartasz, ahol nincsenek REFERENCIAPONTOK! És ez csodálatos! Egy hely, ahol te és a benned lévő isten – egyé válhattok –s teremthetsz egy saját valóságot. Egy hely, ahol már túlnőttél a Démonjaidon és az Angyalaidon is. Egy hely, ahol szabadságra lelhetsz, mert megtapasztalhatsz minden polaritásparadigmát az összes téridő mátrixban, és te készen állsz arra, hogy létrehozd önmagad.

Én nem tehetem meg helyetted és más sem! Magadnak kell választani. Csak a bátorságod oldhatja el ezeket a nyálkás, indaszerű szívókákat, melyek bebörtönöznek és lecsapolják az életerődet. Csak a benned lakó Isten tudja pontosan, hogy mikor érkezik el az a magasztos pillanat, amikor készen állsz arra, hogy kiemelkedj a Mátrixból, s fülig érő szájjal EMLÉKEZNI kezdj arra, aki vagy.

Hogy hányan fognak megmenekülni? Nem tudhatom. De azt tudom, hogy a buta kis egó-identitás alatt csak SZERETET van – s ahogy a sokféleség mögötti Valóság – mi mindannyian „egymás” vagyunk. Ezért, ha közülünk bármelyikünk felébred, az segít a többieknek is...Tudom, hogy ha elegen kezdünk Emlékezni, akkor az egész Illúzió össze fog omlani, mert a Sötét oldalnak nem marad semmi, amivel táplálkozhatna.

Mi fog történni akkor? Senki nem tudja. Senki nem akarja tudni, mert akkor nem lenne olyan szórakoztató. Amikor normális körülmények között létezel az Örök Boldogságban, a Szabad Akarat Univerzumával kapcsolatos izgalmas dolognak, még mindig legalább 25 változata lesz az idő ciklusaiba, ezért nem tudhatjuk pontosan mi fog történni. Ez olyan, mint mikor találkozunk egy ismeretlennel, vagy mikor egy új alkotásba kezdünk, magunkhoz öleljük a lehetőségek egy teljesen ismeretlen birodalmát. Megtanulunk improvizálni és alkotni, miközben haladunk. matrix004Te és a benned lakó Isteni – mindannyian – egy új valóságot fogunk alkotni, hogy a Létező kifejezhesse magát. Egy nap mi mind találkozni fogunk. Mostanra már mindenki kezd rájönni, hogy az élet ezen a bolygón sokkal rosszabbul fog fordulni, a bizonyíték eléggé szembetűnő. Ne félj a haláltól, örök Létező vagy! Legyél tudatában a csábító asztrál-élősködők csapdáinak.

Olvassd el a Tibeti Halottas Könyvet, és tanuld meg hogyan kell elkerülni a Bardo síkokat. Kerüld el mennyet és poklot a fantom szerű hierarchiákban – ezek csak illúziók. Nem számít mennyire csábító bárki vagy bármi, ne figyelj rá! Egyenesen Hazafele tarts a benned lakó Istenihez.

Amikor halált, éhséget látsz, akkor a szomorúság megpróbálja tudatni, hogy valamennyien magunk választottuk ezt a tapasztalatot, még ha most nem is emlékszünk erre a választásra. De ettől még az Együttérzés nagyon fontos és erősen különbözik a szorongástól, aggodalomtól, félelemtől és haragtól. Ezek a félelemrezgések minden esetben az asztrális élősködők, elmeparaziták tápláléka. Ahogy az állatkertben is kérik; ne etesd az állatokat! HÚZD KI!

Az időleges holografikus mátrix illúzió csupán! Én csak elkezdem felemelni a Fátylat. De a szívemből remélem, hogy egy szép napon mind találkozunk majd a hatalmas mérhetetlen belsejének kék vadonjába. A biztonságodat és üdvözülésedet egyedül csak te valósíthatod meg, és saját erőfeszítések árán tudod megteremteni önmagad számára a realitás tudatosságát, a Forrásod, ami a végtelen Egység, melybe mind a ’függöny alatt’ vagyunk. forrás: zengardner.com

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók