Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Dr. Steven Geer: Több tucat jóindulatú földönkívüli faj van itt és alig várják a kapcsolatfelvételt...

  • Írta: 
Dr. Steven Geer: Több tucat jóindulatú földönkívüli faj van itt és alig várják a kapcsolatfelvételt...

Dr. Steven Geer: Több tucat jóindulatú földönkívüli faj van itt és alig várják a kapcsolatfelvételt - Egy friss interjúban Dr. Steven Greer kijelentette, tudomása van róla, hogy több tucat jóindulatú földönkívüli faj van, akik készek nyíltan felvenni a kapcsolatot velünk.

"Ezek a lények nagyon szívesen találkoznának olyan emberekkel, akik felvilágosultak, akik békésen közelítenek feléjük, mivel a mi rejtett, titkosított katonai projektjeink csupán azt teszik, hogy megpróbálják követni, és lelőni a járműveiket." - mondta Dr. Greer.

Dr. Greer véleménye szerint az UFO jelenség a nukleáris fegyverek kifejlesztése után erősödött fel, amikor veszélyt kezdtünk jelenteni a saját létezésünkre, a bolygóra amin élünk, és esetleg más intelligens fajokra is az univerzumban.

"Úgy gondolom, hogy ők (az idegenek) már több ezer éve itt vannak körülöttünk, és kételkedem abban, hogy ez egy új jelenség lenne."

"Azt hiszem, ha megvizsgáljuk, hogy mit mondanak a brit hírszerzés és az amerikai hadsereg emberei, akkor megállapítható, hogy a tényleges növekedés azon események körüli időben történt, amikor nukleáris fegyvereket kezdtünk felrobbantani, és amikor elkezdtünk kijutni a világűrbe."

"Meg kell érteni, hogy bármely civilizáció, amely elérte a békés egymás mellett élés egy bizonyos pontját, úgy lát bennünket, mint akik a második világháborútól egészen a mostani háború utáni korszakig fejlődtünk, amikor elkezdtünk utazni az űrben, ugyanakkor hidrogén bombákat és nukleáris fegyvereket is kezdtünk fejleszteni."

"Úgy hiszem, hogy ez egy nagy vörös zászlót jelent a bolygóra nézve, és az én megértésem szerint nagyon aggódnak, hogy mit teszünk ezzel a bolygóval, és hogy ne jussunk ki az univerzumba úgy, hogy veszélyt jelentünk más bolygókra, melyek békében léteznek, és a hadviselés és fegyverrendszerek fogalmára sincsen szükségünk."

Ugyanakkor Dr. Greer nem hisz az idegenek részéről történt elrablásokban és az állatcsonkításokban, véleménye szerint ezeket a kormány rendezte meg mint egy félelemkeltő taktika, hogy ne ellenezzük az űr felfegyverzésének elképzelését.

"A nagy mítosz a világ ezen új korszakában, hogy vannak a jók és a rosszak, és a valóságban ezek többségét a hírszerző közösségek találták ki, hogy megijesszék az embereket, mivel végül az összes ilyen fegyvert az űrbe akarják telepíteni, és dollár trilliókat akarnak csillagháborús technológiákba ölni. És pontosan ezt csináljuk."

"Vannak ismerőseim, akik ilyen programokban dolgoztak az 1960-as években, amikor már voltak űrbe telepített fegyverrendszerek, melyek a földönkívüli járműveket vették célba. Ez folyik már 40 éve."

Dr. Greer azt is kijelentette, hogy tudomása szerint, a több tucat földönkívüli faj közül, mely látogat bennünket, egyik sem ellenséges. Az ő szavaival élve, "néhányan közülük nagyon aggódnak az ellenségeskedésünk miatt, és megtettek bizonyos dolgokat, hogy egyfajta karanténban tartsanak bennünket."

Az interjú az alábbi videóban hallgatható meg (angol):

Néhány példa az UFO-kkal történt kapcsolatfelvételről nagy teljesítményű lézerfények segítségével (éjjellátó kamera felvételek).

Szíriusz - Dr. Steven Greer dokumentumfilmje megnézhető itt!

forrás: ujvilagtudat.blogspot.fr

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók