Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Az idő felgyorsulásának jelensége egy felkészülés az 5. dimenzióra...

  • Írta: 
Az idő felgyorsulásának jelensége egy felkészülés az 5. dimenzióra...

Te is egyike vagy azoknak, akik úgy érzik mintha gyorsabban telne az idő? Ha igen, akkor lehet hamarosan beköltözöl egy következő sűrűsségbe. Az egész világon sokan tapasztalják azt az érzést, mintha az idő felgyorsult volna. Bár egy nap még 24 órából áll, de úgy tűnik az idő gyorsabban halad, mint eddig.

Számos magyarázat található erre a jelenségre. A legnépszerűbb magyarázat az, hogy nem az idő gyorsul fel, csak a tudat érzékeli úgy. Ian Lungold úgy gondolja, hogy az idő azért gyorsult fel, mert a teremtés gyorsult fel. Más szavakkal, több történik kevesebb idő alatt.

„Amikor több lehetőség adódik minden pillanatra, mondta Lungold, több lehetséges kimenetel van, amely megnyitja az utat az úgynevezett csodás dolgok felé."

De ne feledkezzünk meg a rezgésekről. Minden létezőben atomok rezgése vibrál, mely megteremti a 3. dimenziós valóságot. Ha az atomok gyorsabb vibrálnak, a felgyorsul idő illúzióját keltik - fiziológiailag testünk érzékeli, hogy valami a felgyorsult, de nem tudjuk azonosítani ezt a valamit más ismert dologgal, csak az idővel.

Az ok, amiért fizikailag nem tudunk ellátogatni, vagy látni magasabb dimenziókba, mert magasabb frekvencián rezegnek. Ahogy a testünk atomjai elkezdenek „gyorsabban rezegni”, úgy érezzük, mintha az idő is felgyorsulna.

Vessünk egy pillantást a drasztikusan változó Naprendszerünkre. Régebben a mi napunk fényes sárga színű volt, mára egy fényes fehéres sárga színbe fordult, ami a Naprendszerünkön belüli vibrációs változásokat tükrözi.

Erre utal az alkimiai "mint fent, úgy lent " kijelentés. Mivel Naprendszerünk drámai éghajlatváltozásokon megy keresztül, így a mi bolygónk is keresztülmegy ezen, ennek következtében annak lakói is megtapasztalják ezeket a drasztikus változásokat.

Az egyik ilyen változás a testünkben lévő atomok vibrációs sebességében van. Ezért úgy érezzük, hogy a napok, hetek és évek gyorsan repülnek, mint eddig bármikor. Ez nem csak az idősebb korosztály fiziológiai tünete, minden korosztály, tizenévestől az idősekig megtapasztalja ezt a jelenséget.

Itt egy érdekes kiegészítés: Miből fakad az idő és az élet gyorsulása? 1930-ban, Amerikában építették meg az első részecskegyorsítót, amellyel az atom titkát akarták megfejteni. Némelyik ilyen készülék több kilométer hosszú. A Genf városa alatt száz méterre épült gyorsító átmérője mintegy nyolc kilométer, hossza pedig majd 26 kilométer. Az egész pálya tekercsekből áll, melyek párosával mágneses mezőt képeznek. Ha egy elektron – a legkisebb, saját töltéssel rendelkező atomi részecske – a két tekercs közé kerül, akkor egyik pólustól a másikhoz repül. Eközben növekszik az energiája és a sebessége.

Ha aztán ugyanaz az elektron eléri a következő mágneses mezőt, ott tovább gyorsítják. Így megy ez egészen addig, amíg az elektronok csaknem elérik a fénysebességet. Ekkor egy megfelelő készülék segítségével láthatóvá válnak az atomfizikus számára. Az egész emberiség fogolyként ül két pólus között, mint egy elektron. A két pólust anyagnak és ellenanyagnak nevezhetjük.

Ezen kívül minden embert körülzárja még az anyag két mágneses mezeje is: egy pozitív és egy negatív mező, a természet két pólusa. Voltaképpen mindegy, hogy az anyagi mező melyik pólusa vonz valakit, mert mindenképpen e két pólus között raboskodik, és a természetet nem tudja elhagyni. Ugyanakkor azonban arra kényszerül, hogy részt vegyen a gyorsulási folyamatban. Sokan panaszkodnak, hogy már szinte semmire sincs idejük, annyira gyorsan múlik az idő.

A jó és a rossz két pólusa között vannak, mindkettő vonzza és hajszolja őket. Ezt a folyamatot senki sem kerülheti el, mert része annak a természettörvénynek, amelynek alá vagyunk rendelve. Ha a gyorsaság már olyan méreteket ölt, hogy az ember elveszíti hatalmát életének irányítása fölött, bekövetkezik a katasztrófa. Hatalmát pedig azért veszíti el, mert hagyja, hogy a rokonszenv és ellenszenv törvénye rángassa, amitől aztán irányt téveszt.

Spirituális gyorsulás az időben

Az anyagba süllyedés, valamint az anyaghoz és időhöz való mind erősebb kötődés együttes folyamata mellett létezik a spirituális fejlődés és gyorsulás útja is. Képzeljék el, hogy lenne egy olyan energiamező, ahol az ember szellemi nézetének fejlődését gyorsítanák. Egy ilyen energiamezőnek rendelkeznie kellene egy olyan pólussal, amely egy „szellemi térben” van, és egy olyan pólussal, amelyben az ember megkezdi fejlődését. Nos, ez a tér már azóta létezik, amióta az ember a Földön tévelyeg, és olyan mértékben képes hatni, amennyire az emberiség érett rá.

Ezenkívül mindazok, akik már megtalálták, erősítik ezt a mezőt, és azon fáradoznak, hogy e különleges erőtér követelményei szerint éljenek. Ezen erőtér két pólusa között tehát éppúgy fellép egy gyorsulás, azon emberi lélek gyorsított fejlődése, amelyet előkészítettek az isteni szellem befogadására.

Ez a folyamat már hosszú ideje elkezdődött. Minden alkalommal, amikor egy mikrokozmikus élettér új lakót vesz fel magába, új életcél elé állítják. A jó és a rossz pólusai között hányódva megtanulja életfeladatát, és szellemi fejlődésében is gyorsulás következik be, mígnem – az anyagvilágban szerzett sok tapasztalat után – olyan töltést kap, amely újabb gyorsulást tesz lehetővé az anyag és ellenanyag pólusai között.

Ennek eredményeként az újjászületett lélek olyan rezgésre tesz szert, amely elviselhetővé teszi számára az isteni szellem magas rezgését, és így képessé válik arra, hogy a szellemmel való bensőséges kapcsolatból éljen. Az anyagi és a szellemi fejlődés gyorsulása egy ideig párhuzamosan fut, míg az anyag el nem éri határait. Ebben a pillanatban kell bebizonyosodnia, hogy a lélek tudja-e fogadni a szellemet. forrás”

A legegyszerűbb módon a szervezet vibrációs sebességének növelését meditációval tudjuk elérni, illetve az idő gyorsulását megtapasztalni. A másik a kedvesség, tisztelet az élet minden formája felé, a feltétel nélküli szeretet sugárzása és a napi jó cselekedetek.

A pozitív gondolatainkkal, szándékainkkal, megbecsülésünkkel, lelki hozzáállásunkkal tudunk legtöbbet segíteni másoknak, másrészt ezzel az ő, és saját rezgésüket is emelhetjük. Például, ha sétálsz tengerparton, vagy bevásárlóközpontban, olyan helyeken, ahol tömeg van, próbáld tudatosítani, hogy mindenki egy rész belőled, hogy egy család vagyunk. Mikor elmegy valaki melletted, gondolatban add át neki üdvözleted, hogy szereted őt. „Úgy vagy Szép és tökéletes, ahogy vagy!”

Próbáld ki, és érezni fogod a visszaáramló szeretet és tisztelet energiáját, hisz amit adunk, az visszaáramlik hozzánk. Végeredménybe a 3. dimenziós test szép lassan készülődik az 5. dimenzióra, ahogy a szervezetünk atomjai egyre magasabb rezgésen vibrálnak. forrás: in5d

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók