Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Bajba vagyunk/anyag-vihar - A varázslás útján járó emberre... Kiemelt

  • Írta: 
Bajba vagyunk/anyag-vihar - A varázslás útján járó emberre...

„A varázslás útján járó emberre minden kanyarulatban a halál leselkedik, úgyhogy számára lehetetlen megfeledkezni a halálról. A halál tudása nélkül nem lenne más, mint hétköznapi ember, hétköznapi tettekkel. Hiányozna az erő, az összpontosító képesség, ami mágikus hatalommá

változtatja az ember mindennapjait a földön. ..Carlos Castaneda: Másik világ kapujában”

A játék vége

A bolygónk magnetoszférája gyengül, a pólusok elmozdultak, a Schumann rezonancia növekszik ... valamilyen kozmikus történés van Naprendszerünkben ... és talán egy kihalás-szintű esemény közelit a láthatáron.

Ki a régiből, be az újba

Hogy a Vízöntő korszak és az új Nagy Kozmikus Év beindulhasson, a régi Halak korszak haldokló maradványaitól még meg kell szabadulni. Bolygónkon esedékes egy tisztulás, független attól, hogy pólus-eltolódás, aszteroida, egy vulkánkitörés, földrengés, egy jégkorszak, vagy egy napkitörés dönti el a Föld sorsát, de ezúttal biztosak lehetünk abban, hogy valami Univerzális méretű történik…

Egy huszonhatezer éves ciklus végére érkeztünk és a program készen áll arra, hogy törölje a játékot, hogy egy újat indítson…sokan érezzük ezt…s csak remélni tudom, hogy nem a mi életünkben történik.

Szarvihar

Példabeszédek 26:26: „El lehet takarni a gyűlöletet csalással, de lelepleződik a gonoszság a gyülekezetben.”

Amint a mátrix nullázódni kezd, minden szenny, hazugság és csalás, amit eonokon át eltemettek a kupac tetejére emelkedik, és a bűz döbbenetes lesz. Semmi nem marad rejtve az elkövetkező hónapokban és években, a szennyes ki lesz teregetve és karma azonnali lesz ... és amikor a csúf igazság megmutatja magát, az emberiség többsége bolondmód csak bámulni tud majd.

A nép nagy része az ego hazugságában él. Teljesen elvesztek a megvásárolt program érzés világába, bekapták a horgot, s a mélységben tartja őket a nyakukra tekeredett félelem.

De nem is akarnak felébredni…mert az igazság túl rémisztő számukra, s ha megpróbálsz riadót fújni, fejüket a fenekükbe dugják, mint a madarak az állatkertben, és úgy élnek, mintha ez lenne a normális. A realitásuk és életfelfogásuk ellentétes a miénkkel. De hát mi a reális?

Mi a realitás?

Annak a biológiai szoftvernek, melyben élünk, az öt beágyazott szűrő nélkül (frekvencia érzékelők) nincs realitása. Azért „nincs", mert ez a világ csak akkor létezhet számunkra, amíg mi a testben vagyunk, és szoftver nélkül (test) baj02nem lehet értelmezni az öt frekvenciát, ami létrehozza a fizikai állapotot… ezért a harmadik dimenziónak, csak így van realitása...

Ez egy virtuális mátrix-valóság, egy biológiai, interaktív program, melynek egy folyamatos „anyagkészletre” van szüksége, hogy játszhassa a játékot. Az élet játéka a lehetőségeknek csak egy nagyon kicsi része, a nagyobb erődarabok a fátyolon túl vannak, s hogy hozzá férjünk a rejtett birodalmakhoz, ki kell terjesztenünk a sávszélességünket, ami viszont némi önvizsgálatot igényel…ki kell takarítani az elme lomtárát, és ki kell üríteni a kukát.

Lény hű magadhoz.

„Mindenek fölött Légy hű magadhoz: így, mint napra éj, Következik, hogy ál máshoz se léssz. Hamlet 1. felvonás, 3. jelenet.”

Felébredni egy valóságos sokk, egy szarvihar, egy óriási méretű trauma, mert megváltoztat mindent. A tagadás, visszautasítás már nem lehetséges és az egy eléggé kellemetlen érzés, amikor elkezded átvizsgálni a családodat és barátaidat, és rájössz, hogy az udvarias, mosolygó, barátságos arcok mögött, néhányukba szörnyek laknak. Mindannyian tudjuk, hogy valami megváltozott…de nem szólunk, remélve, hogy majd megváltoznak.

A felismerés, hogy lehet el kell hagynunk a társunkat/családot, barátokat, még fájdalmasabban érinti a lelkünket és különböző kihívások elé állít. Ez egy őrlődő, kiborító időszak mindenki számára, de bíznunk kell az új a tiszta rezgésekben, s ha hűek vagyunk önmagunkhoz, ha a szívünkre hallgatunk, és nem merülünk önpusztító magatartásba, elérjük céljainkat, s vágyaink várakozásainkat bőven felülmúlva teljesülnek majd.

De, és ez egy nagy de: Légy nagyon elővigyázatos, mert majd rájössz, hogy a bizalom milyen elképesztően nagy és félelmetes feladat, olyan mintha egy szál deszkával az ismeretlenbe, a „minden lehetséges” rémisztő tengerébe ugranál.

baj01Az igazság rezgéseihez kapcsolódni

Egy hamis valóság van programozva a testünkbe, és már épp elég életet töltöttünk mások szolgálatában ahhoz, hogy ráébredjünk az alapvető igazságokra. Minél hamarabb rájövünk, hogy egy mesterséges intelligencia által írt hazug történet szereplői vagyunk, annál könnyebb letenni ezt a könyvet és megírni saját szövegkönyvünket.

Egy elektromágneses program felülírhat egy másikat?

Ez a valóság elektromágneses, így mi is azok vagyunk. Lehetséges, hogy felül tudjuk írni pontról-pontra és helyette egy újat teremthetünk?

Pszichés lenyomatok az Éterbe
„Egy lépés, egy hosszú lüktetés a falban,
A soha le nem hulló súlyok zaja,
Furcsa suttogások, harangok melyek kezek nélkül zengnek,
Kilincsek ott fordulnak ahol nem is voltak az ajtón,
És reteszelt ajtók melyek önmagukba nyílnak.”
Lord Alfred Tennyson: A Gyűrű

Henry Price, Oxford egyetemi tanárnak volt egy elmélete, amit „pszichikai éternek” nevezett. Úgy vélte, hogy egy mentális aktivitásból született kép egy, vagy több síkon tovább él, miután a teremtője meghalt, s hogy éterként „anyag és szellem közti valami” léteznek olyan dimenzióban, vagy dimenziókban, amik ismeretlenek számunkra.

Olyan gondolat-formák lelki lenyomatai a múltból, melyeket erős érzelmek hajtottak, amikor a légköri feltételek megfelelőek, mint például a nedvesség a levegőben, ennek az érzelmekkel feltöltött eseménynek az eredeti képei manifesztálódhatnak az emberi szem számára.

Ha egy gondolati forma több száz évig életben maradhat, akkor lehetséges, hogy mi használhatjuk elektromágneses energiánkat (gondolatok), mint információs alapelv, s megtanulhatjuk felnyitni potenciálunkat és létrehozhatjuk egy független valóság gondolatformáját, vagy beléphetünk egy olyan idővonalba, mely párhuzamosan fut a miénkkel…

Hihetetlennek tűnik, igaz? A Shamanok mindig is azt állították, hogy az alternatív valóságok ugyan olyan "igaziak," mint ez.

forrás: zengardner.com

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók