Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Milyen negatív energiák befolyásolják az életed és hogyan ... Kiemelt

  • Írta: 
Milyen negatív energiák befolyásolják az életed és hogyan ...

"Milyen negatív energiák befolyásolják az életed és hogyan lehet megtisztítani azokat. - Úgy tudjuk, hogy a hasonló, hasonlót vonz, igaz? A pozitív emberek a pozitív energiához vonzódnak; a negatív emberek a negatív energiához, ám mi, hajlamosak vagyunk arra is, 

hogy valami másnak érzékeljük az emberek negatív energiáit. Persze néha érezzük, hogy negatívak vagyunk – mikor elvonulunk és azt mondjuk „hagyjon engem békén az egész világ” - bár lehet, hogy a negativitás már annyira belénk ivódott, hogy észre sem vesszük?

Ez azért van, mert a negativitás néha a „valóság” álruháját viseli. Erre azt mondhatnád, „te csak reális vagy” – nem hagyatkozhatsz csak úgy az álmokra – és ebben szilárdan hiszel is. Talán azt is feltételezed, hogy a pozitív emberek nem reálisak, hogy naivak, hogy fejüket a homokba dugják, és a problémáikat hamis mosollyal leplezik és így tovább.

De ha ez így van, akkor ők tényleg csak egy boldog idióták, vagy van valami pozitív is a reakcióikban?

Ezen egy kicsit el kell gondolkodnunk: mióta jelenti a realizmus azt, hogy a dolgok rosszra fordulnak, és neked azt igazságként el kell fogadnod? A realitás nem azt jelenti, hogy valami automatikusan rossz. Amikor a világot egy realista szempontból vizsgáljuk, az teljesen rendben van, de az negatív lesz, ha a te valóság verziód negatív.

Ha a te valóság verziód negatív, akkor hajlamos vagy azt hinni, minden elromlik, ami elromolhat, s ha minden jóra fordul, akkor jön a baj is. Öntudatlan nézeteid negatív személyiséggé formálnak anélkül, hogy tudnál róla.

Szóval – ha ez a negativitás már annyira beléd ivódott, hogy észre sem veszed, akkor hogy döntöd el, hogy a te átmenetileg beragadt negatív energia-felhőd e az, ami rossz embereket, rossz helyzeteket, és rossz érzéseket vonzz? És hogy lehetsz abban biztos, hogy nem állandósult e már ez a negativitás?

Itt van egy gyors teszt, hogy felmérhesd a negatív energia szintet magadban;
  • Panaszkodsz? Csak időnként, vagy minden alkalommal?
  • Gyakran megvitatod a világ hibáit, és több problémát látsz, mint amennyi valójában van? Ehhez hozzátartozik, hogy "rettenetes" időjárást, "szörnyű" forgalmat, "idióta" kormányt, "pocsék" gazdaságot, "hülye" törvényeket, stb-it tapasztalsz.
  • Szoktál kritizálni? Folyamatosan, vagy csak bizonyos embereket?
  • Vonzódsz a drámához és katasztrófához (azonnal ugrasz a TV elé, és szörnyülködsz, ha hallasz egy katasztrófa hírt, esetleg követed, szívesen hallgatod a hírességek zavaros életét?
  • Hibáztatsz másokat? Folyamatosan, vagy csak bizonyos helyzetekben?
  • Azt hiszed, hogy nincs hatalmad az eredményeid, sikereid többsége felett?
  • Áldozatnak érzed magadat? Beszélsz arról, hogy mit tettek veled az emberek?
  • Hálás vagy azért amid van, vagy majd az leszel, ha a életedben a dolgok végre elkezdenek jobbra fordulni?
  • Úgy érzed, csak úgy történnek veled a dolgok? Vagy, hogy te irányítod? 

Az utóbbi két pont nagyon fontos: Ha nem vagy hálás, csak akkor, ha a dolgok jobban mennek, akkor negatív vagy. A hála egy pozitív dolog. Ha hálát érzel mindazért, ami van, (az életfeladatok kellemetlen iskoláját beleértve) akkor egyre több pozitív energiát tudsz bevonzani az életedbe.negatienergia02

Ha abban hiszel, hogy az dolgok, történések alakulása kényszerített az áldozat szerepébe; könnyű negatívnak lenni, mert az kényelmes, és lemondhatsz a hatalomról.

Egy másik alternatíva: ki, vagy mi az oka, ha a jó dolgok történnek veled? Azzal elismered, hogy felelős vagy a jó dolgokért, mikor azt mondod - keményen megdolgoztam érte, kiérdemeltem stb….de a kudarcaid miatt külső körülményeket, vagy más embereket okolsz?

Hogy lehet az, hogy a jó dolgok annak az eredményei, amit te csinálsz, a rossz dolgok pedig mások miatt történnek? Senki nem szereti hallani ezt! Nagy bátorság elfogadni, hogy saját magunk teremtjük meg az élettapasztalatainkat.

Ha igennel válaszoltál bármelyik fenti kérdésre, akkor valamilyen mértékben a negatív energiákba kapaszkodsz.

Ha átnevelned magad, és a pozitív hozzáállást választod, akkor megtisztulsz a negatív energiáktól és megemelkedik a rezgésed.

És egy másik megfigyelés, amin szintén érdemes elgondolkodni: észrevetted, hogy a pozitív emberek tudják mit akarnak az élettől, és akkor is élvezik azt, ha a dolgok nem mennek jól,... míg a negatív emberek siránkoznak és panaszkodnak balszerencséjük miatt, sőt még annak se tudnak örülni, ha jó dolog történnek velük?

Próbáld ezzel a 3 lépéssel megtisztítani a negatív energiákat;

1. Felelősségvállalás: „Ha azt gondolod, hogy minden valaki más hibája, akkor sokat fogsz szenvedni. Amikor rájössz, hogy minden önmagadból ered, akkor megismered mind a békét, mind az örömöt.”- (Dalai Láma)

2. Cseréld le a negatív gondolatokat pozitív gondolatokra. Ehhez gyakorolni kell az elkötelezettséget és meg kell hoznod egy döntést, hogy az életet innentől, a „mi lehet a baj” helyett, a „mi ebben a jó” szellemében éled. Légy éber, és bármikor, bárhol vagy, kapd rajta magad, hogy már megint negatív vagy, és azonnal válts pozitívra.

3. Használd a szeretet energiáját és magasabb szellemi eszközöket a negatív energiák átalakításához, hozz több fényt és szeretetet az életedbe; gondolj pozitív dolgokra, vizualizáld, hogy azt lélegzed be negatív helyett; győzd le múltbéli hiedelmeid; helyette intuitív módon, a lelkeddel gondolkodj a valóságról; és a képzeletedben hozz létre egy új, kívánt valóságot , majd manifesztáld azt a külső világba.

Egyikünk sem akar negatív energiák hatása alatt élni, mégis sokan ezt tesszük, és öntudatlanul hagyjuk, hogy a múltbeli téveszméink azt sugallják, hogy bizonyos helyzeteknek elkerülhetetlen a következménye.

Amikor leküzdjük ezeket a téveszméket és rájövünk, hogy a jövő nem kőbe vésett, és sokkal több hatalmunk van annak alakításában, mint hittük, elkezdhetjük tudatosan tervezni az életünket.

Mi fog történni ezután? A pozitív energia mágnesként vonzza azt, amit szerinted és számodra jó: embereket, helyzeteket, dolgokat ... és észre fogod venni a boldogság és a belső béke egy hatalmas, óriási növekedését.

Miért a pozitív energiát válaszd? Mert, ha néhány dolgot megváltoztatsz belül, nagyon gyorsan látni fogod a pozitív változásokat az életed minden területén. Élvezd a jó érzéseket és a bőséget!" forrás: bodymindsoulspirit.com 

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók