Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

A sorsunk előre meghatározott? Azt mondják a sorsunk eleve elrendeltetett...

  • Írta: 
A sorsunk előre meghatározott? Azt mondják a sorsunk eleve elrendeltetett...

"Azt mondják a sorsunk eleve elrendeltetett és sem azon, sem a végzetünkön nem lehet változtatni. Én azt mondom, azok az emberek, akik ezt vallják, nem birtokolják azt a bölcsességet és tudást, mely segít megérteni, hogy mi az élet és a valóság. Engedd meg nekünk, hogy megvizsgáljuk,

és feltárjuk a sors és a végzet közti különbséget, hogy közelebb kerülj annak megértéséhez, hogy mit jelent a sors, és mi az, ami előre meghatározott. A sors definíciója az, hogy kitartó kemény munkával meg tudod változtatni, míg a végzet előre meghatározott; így azon nem változtathatsz.

Létezik egyáltalán olyan dolog, mint sors, vagy a végzet?

Mielőtt válaszolnék erre a kérdésre, el kell magyaráznom, hogyan működik a jövő! Sok éves spirituális és tudományos sors03tanulmányaim során (nem vallásalapú szellemi és dogmatikus tudományról beszélek) számos titokra leltem, melyek megvilágították, hogy hogyan működik a valóság, mindazonáltal lehetővé tették, hogy megválaszoljam az élet alapvető kérdéseit. (Ha kíváncsi vagy hogyan működik a valóság a legalapvetőbb szinten, olvasd el egyik korábbi cikkemet.)

A jövő folyadékhoz, nem pedig kőhöz hasonló, nem egy szilárd valami. Más szóval a jövő nincs kőbe vésve! Azonban van egy kivétel. Ezt a kivételt a cikk utolsó részében fogom elmagyarázni.

Múlt, jelen, jövő egyszerre történnek, azaz egy időben. A mi perspektívánkból a múlt olyan valami, ami már megtörtént. A jelen az, ami most történik, amikor ezt a cikket olvasod. Mint a múlt, a jövő is olyan valami, ami szintén megtörtént már. Mindazonáltal a jövőnek végtelen lehetőségei vannak. Emlékezz, a múlt, jelen, és a jövő mind egyszerre történik.

Ahhoz, hogy megértsd, hogyan működik a sors és a végzet, meg kel értened, hogy az idő valódi természete egyidejű, tehát (egyszerre történik minden).

Hogyan lehetséges ez, ha szabad kérdeznem? Úgy, hogy az idő valójában egy illúzió! Lehet gyorsítani és lassítani. De ennél is fontosabb, hogy az idő nem lineáris (nem egyenes vonalú). Ez az, amit a legtöbb tudós képtelen felfogni, ezért olyan nehéz megérteni, hogy az idő hogyan működik a valóságban.

Ez a videó tökéletesen bemutatja az idő működését. Nem értek egyet mindennel, ami a videóban elhangzik, de egyetértek azzal az állítással, hogy az anyag úgy viselkedik, mint egy illúzió.

Túl az anyag titkán (The Secret Beyond Matter )

Az idő nem állandó

A tudományos kutatások kimutatták, hogy amikor nagyon gyorsan utazol, lassabban öregszel. Minél inkább közeledünk a fénysebességhez, annál lassabban öregszünk. Ez azt bizonyítja, hogy az idő nem állandó. Volt valaha olyan sors04drámai tapasztalatod, mint például egy autóbaleset, ahol az idő lelassult és láttad az életedet lepörögni a szemed előtt? Az idő lelassult, mert az érzékeid hiper-érzékennyé váltak a drámai hatásra, így lehetővé vált, hogy feldolgozd az információt a normálisnál gyorsabban, s ez okozta az idő lelassulását.

Ezért is fontos megérteni, hogy az idő nem lineáris, hanem egyidejű. Az ok, amiért az időt lineárisan tapasztaljuk az, hogy még nem vagyunk azon a fejlődési ponton, ahol megtapasztalhatnánk az időt egyidejű állapotában. A jelenlegi evolúciós szintünkön, ennek az állapotnak megtapasztalása nagyon kaotikus lenne számunkra.

Nekünk emberi lényként még mindig nagyon sokat kell fejlődnünk. Azáltal, hogy az időt lineárisan, illetve úgy érzékeljük az időt, mintha az haladna, lehetőségünk van az életet olyan módon megtapasztalni, ahogy azt meg tudjuk érteni, hogy képesek vagyunk fejlődni, és egy nap mi magunk is teremtőkké válunk.

A bennünk lévő Teremtő (Isten) három ereje a bizonyíték arra, hogy mi magunk is teremtők vagyunk.

A Teremtő neked adta a legértékesebb ajándékait, amikor megalkotott téged. Ezek a felbecsülhetetlen ajándékok a szeretet, a gondolkodás és a tudatosság.

Mi a szeretet?

A szeretet nem csak egy érzés. A mélyebb szinteken a szeretet egy olyan harmonikus tudatos energia, ami egységesít mindent. Ez az energiaforma mindig harmóniára és az egyensúlyra törekszik. Amikor az emberek vonzódnak egymáshoz, az főként azért van, mert az energiájuk rezonál. Mikor az emberek nem rezonálnak egymással, hiányzik a kémiai vonzalom. A szeretet egy olyan energia, mely összetartja az univerzumot, és a legalapvetőbb elvek közül ez az egyik, ami arra készteti a Teremtőt, hogy létrehozzon dolgokat.

Mi a gondolat?

Az univerzumban található energiák közül az egyik legerőteljesebb, a gondolat energiája. Ennek az erőnek olyan hatalma van, hogy képes anyagba manifesztálni az energiát. A fizikai megnyilvánulás nem más, mint az összpontosított gondolat végeredménye. Egy részlet a; „Staradigm – Lelki fejlődés, Siker, boldogság, és a Jólét tervrajza” című könyvemből a gondolat erejéről;

„A gondolat egy olyan tudatos energia, ami önálló gondolkodásra ösztönöz, miközben megadja a szabad akarat képességét. Erre azért van szükség, hogy a létezésre (valóságra) összpontosítsunk. Legtöbben nem veszik észre, hogy a gondolkodás, egy felkészülés az energia anyagba való manifesztációjára. Más szóval, valóságot hozunk létre.

Amit teremtünk, abban a pillanatban látható volna, ha nem korlátozna minket a lineáris idő. Az elképzelés arról, hogy idő egyenes vonalú (lineáris), egy illúzió és csak a mi perspektívánkból igaz. Az ember még nem eléggé fejlett ahhoz, hogy valamennyi adatot kezeljen, ami ez idő egyidejű állapotával jár. Viszont annak ténye, hogy gondolkodunk, azt jelzi, hogy olyan nagy energiákkal és képességekkel rendelkező lények vagyunk, akiknek megvan a hatalmuk ahhoz, hogy teremtsenek.”

Mi a tudat?

A tudatosság energiája egy olyan kreatív erő, mely mindenhol jelen van. A tudat lényegében a tudatosság információs területe, mely lehetővé teszi önmagunk észlelését. Ez az információs terület önmagában is tudatos és finom energiákból készült. Ez a tiszta lehetségességek mezője; így végtelen lehetőségek állnak a tudat rendelkezésére.

sors02A tudat erejével különböző rezgések és a frekvenciák érhetők el. A tudat a rezgéseket és a frekvenciákat a fény létrehozására használja, ezért van a fénynek rezgése és frekvenciája. Rezgések és a frekvenciák jellemzik azt, amit a tudatunkon keresztül kifejezünk. A rezgések és frekvenciák nagyon fontosak a jóléted szempontjából, mert a tested és lelked működése azoktól függ.

A két legfontosabb dolog, amit tudni kell a tudatról az az, hogy végtelen lehetőségekkel rendelkezik, és mindenben megtalálható, még a négy elemben is; tűz, víz levegő, föld.

A tény, hogy birtokában vagy a szeretetnek, gondolatnak és tudatosságnak, egy bizonyíték arra, hogy meg tudod változtatni a sorsodat. Az, hogy birtokában vagy a szeretetnek, gondolatnak és tudatosságnak, bizonyíték arra is, hogy egy végtelen lehetőségekkel rendelkező spirituális lény vagy, és megvan a hatalmad ahhoz, hogy teremtővé válj; ezért megvan a hatalmad ahhoz is, hogy megváltoztasd a sorsodat.

Soha ne felejtsd el ezt! Ellenkező esetben a sötét erők játékszerévé válsz, akik rabul ejtik a lelkedet, csak, hogy őket szolgáld. Ha boldog akarsz lenni az életben, felelősséget akarsz vállalni és a magad ura akarsz lenni, akkor át kell venned az irányítást a sorsod felett.

Tanulmányozd, és bölcsességgel próbáld megközelíteni és megérteni ezt a cikket, amit azért írtam, hogy megmutassam, hogyan vedd át az irányítást. Nem bölcs dolog megengedni embertársaidnak és a társadalomnak, hogy ideológiai átneveléssel (agymosással) elhitessék veled, hogy az a sorsod, hogy szenvedj.

Az idea, hogy a végzet eleve elrendeltetett, hogy nem változtathatsz a sorsodon, egy olyan eszköz, melyet egyes jómódú lelki vezetők, sámánok, médiumok és tudatlan idősebb személyek használnak, hogy irányíthassák az embereket, akár tudnak róla, akár nem.

sors05A jövő úgy viselkedik, mint egy mágikus fa

A jövőnek végtelen lehetőségei vannak. Szerintem a jövő, olyan, mint egy varázslatos fa, milliárd levelekkel és ágakkal folyamatosan megsokszorozódva egészen az örökkévalóságig. Az ágak úgy viselkednek, mint az utak az életünkben, a levelek, mint események, cselekedetek, vagy célkitűzések.

A szabad akaratból meghozott döntéseink, cselekedeteink határozzák meg, hogy melyik levél fog lehullani, vagy megmaradni, ha befejeztük életutunkat. Egyszóval, a szabad akarat-választásaid határozzák meg a jövődet.

A döntéseid miatt vagy ott, ahol vagy, a választásaid miatt olyan az életed, amilyen, nem pedig a sors, vagy a végzet miatt. Egyetlen dolog van, ami beleszólhat rajtad kívül a jövődbe, és az is csak akkor, ha átléped a „kritikus tömeg értékét.”

Példának képzeld el, hogy sétálsz egy öreg vékony hídon, két magas szikla között. Tudod, hogy a híd nem tartja meg a súlyodat, de úgy döntöttél, hogy kockáztatsz, mert ez a legrövidebb út. Ahogy keresztülsétálsz a hídon, hallod a reccsenést, és te a sziklához csapódsz. Azt a pillanatot, amikor a híd reccsen, a fizikában „kritikus tömeg-értéknek, vagy pontnak” nevezik.

sors01Ha eléred ezt a pontot, a sorsod elrendeltetett, és semmi, de semmi nem óvhat meg téged a haláltól, és semmi nem változtathatja meg a sorsodat.

Vannak, akik azt mondják, ez azt jelenti, hogy a sors előre meghatározott. De szem elől tévesztették azt a fontos momentumot, hogy szabadon döntöttél arról, hogy átmész a hídon annak ellenére, hogy láttad, nem bír el. Ha körbe mentél volna, vagy visszamész, hogy keress egy másik utat, akkor elkerülhető lett volna a tragédia.

A mi valóság-verziónkba mindenki arra rendeltetett, hogy meghaljon. Azonban nekünk mégis hatalmunk van a végzett felett, mert az utolsó pillanatig irányíthatjuk és választhatunk, hogy hogyan éljük az életünket. Ráadásul, ha meghalunk, a lelkünk és szellemünk tovább él; ezért a halál egy másik illúzió. A lélek/szellem az, aki valójában te vagy, nem a fizikai test.

Az élet, a szabadság és a boldogság keresése a te elidegeníthetetlen jogaid (Isten adta jogaid)

A sors és a végzet fogalma, a társadalom irányításának egy módja, mely akadályoz a spirituális fejlődésben, s abban, hogy azzá az Istené lénnyé válhass, ami te valójában vagy. Ne feledd, az élet, a szabadság és a boldogságra való törekvés a te Isten adta jogait. Ne hagyd, hogy a sors, vagy a végzet illúziói elvegyék ezeket a jogokat!

Tehát, ne add fel az álmaid, éld az életed szenvedéllyel, inspirációval és a nevetéssel, és élj úgy, ahogy akarsz, ahelyett, hogy azt mondanád, elfogadom a sorsomat, mert az előre meghatározott, ami miatt szenvednem kell. A Teremtő neked adta a Szabad Akarat rendkívül értékes hatalmát; használd bölcsen, hogy meg tudd változtatni a sorsodat, és boldog lehess az életben." (írta - PL Chang) forrás: in5d.com

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók