Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Legendás Mágikus Erő – Miként valósulnak meg ezek? Ha olvastál valaha...

  • Írta: 
Legendás Mágikus Erő – Miként valósulnak meg ezek? Ha olvastál valaha...

Ha olvastál valaha régi „grimoire” (mágia kézikönyveket), akkor találsz bennük néhány elképesztő történetet, mely szerint hosszas szellemi fegyelem gyakorlásával olyan mágikus hatalom birtokába jutsz, mint például; a repülés képessége, pénzt manifesztálása a semmiből,

vagy birtokolsz egy pénztárcát, amely mindig tele van pénzzel stb. Néhányan még így sem utasítják el ezeket a merő fantáziának tűnő állításokat, mert sejtik, hogy ezek inkább szimbolikusak és rejtett üzenetekről szólnak.

Én már túl vagyok egy pár gyakorlaton, ezért szeretném feltárni ezen „csodák” magyarázatait.

magikus02Kezdem egy tradicionális gazdagság mágia gyakorlattal, melynek keretében 41 napon át egy speciális imát kántáltam naponta 14000 alkalommal. A hagyomány szerint a végén találnom kellett egy halom aranyat a párnám alatt! Ez a gyakorlat egy olyan megváltozott tudatállapotba vitt, melynek hatására másik világokba láttam bele, más realitásokat észleltem. Mindazonáltal sokkal több információt kaptam arról, hogy milyen is ez az arany és hogyan kell használni.

41. nap után valóban volt arany! Nem fizikai érmékbe, hanem fényes arany energiába, melyeket tagadhatatlanul jól láttam ebben az emelkedett állapotba. Ahelyett, hogy megpróbáltam volna fizikailag „magamhoz venni” az aranyat, folytattam a meditációt, hogy megértsem, hogyan kell használni.

Alapvetően a bőség energiája nagyon erősen fel van építve, és mindenképpen utat keres, hogy manifesztálódhasson. A Bőség olyan energia, ami nemcsak a fizikai, hanem különböző síkokon is megnyilvánulhat.

  • Lelki szinten az ember magasabb énjének intimitásaként és lelki boldogságként ölt testet.
  • Mentális síkon úgy nyilvánul meg, mint bölcsesség és megértés.
  • Érzelmi síkon, mint a szeretet és az öröm.
  • Végül a fizikai síkon pénz és az anyagi javakban nyilvánul meg.

Választhatunk, hogy melyik síkon szeretnénk, hogy manifesztálódjon ez a bőség. Ez egy nagyon fontos kulcs, amit gyakran elfelejtünk! Mindazonáltal sok ember elvégezi a bőségrítusokat, és pénz helyett, gyakran a bőség egy másfajta megnyilvánulásával találkoznak, mint például új barátok, megnövekedett energiák, ezért is mondják, hogy a rítus működik, csak hogy a bőség nem feltétlenül jelent pénzt.

magikus01Ez mind nagyon szép, de ha pénzre van szükségünk, akkor ez nem elég. A pénz hiánya abból ered, hogy az emberek elfelejtik kiválasztani melyik síkon, milyen formában szeretnénk, hogy a bőség megnyilvánuljon.

Amikor először kísérleteztem ilyen és hasonló rítusokkal, a megnyilvánulások véletlenszerűek voltak. Például egy „Body Electronics kurzus” során , mikor gyakoroltam a korona csakra pontokon, a kurzus után igen sok pénz érkezett hozzám. Ez egy olyan drámai növekedés volt, amit nem lehetett merő véletlennek tulajdonítani. Úgy találtam, hogy a bőség energiája a korona csakrán keresztül lép be.

Amikor két évvel később megismételtem a folyamatot, rengeteg szexet hozott az életembe. Eltartott egy ideig, míg el tudtam dönteni, hogy melyik szinten szeretném bőség megnyilvánulását.

A legjobb dolog, ami elérhető a 41 napos önfegyelem gyakorlással az az, hogy minden erőfeszítés nélkül tovább lehet adni másoknak. Egy kicsit olyan, mint a reiki beavatás átadása, csak ez a bőségbe való beavatás, amit úgy neveznek, hogy „Nur Qudrat Rizki Semesta”, illetve a Jávai misztikus tudáshoz kapcsolódik.

Miután megkapod a behangolást 3 napon keresztül, 20 perc kell naponta, hogy az energia megkötődjön, beépüljön, majd egy rövid imára van szükség hetente egyszer, hogy a bőség áramlani kezdjen. De ne szabad elfeledni a bőséget arra a szintre irányítani, amelyikre vágyunk; (lelki, mentális, érzelmi, anyagi, ). Ezt akkor kell eldönteni, amikor imádkozunk és áramlik az energia. Néhány másodpercig vizualizáljuk ezt a kívánságot és ezzel kész is.

Egy másik nagyon kézzelfogható erő, amit az intenzív szellemi fegyelem révén megszereztem, a sebezhetetlenség volt.

Ez szintén könnyen továbbadható a „tenaga dalam” beavatásán keresztül. A beavatás ad egy lökést, ami egyenértékű 2 - 4 év gyakorlattal, így egy hét után már tudod tesztelni a gyakorlat hatását. A sebezhetetlenség nem feltétlenül éles pengék elleni védelemre vonatkozik, de mint a bőség beavatása is, én úgy találtam, hogy védelmi szinten adaptálható.

magikus03Például az első tapasztalatom az volt, hogy hirtelen találtam egy csomó hamis barátot, és magabiztos szélhámost, akitől igen gyorsan sikerült megszabadulnom. A védelem energiája alkalmazkodik, és ott nyilvánul meg, ahol szükség van rá. Mindazonáltal én szerettem volna rámutatni, hogy a sérthetetlenség éles fegyver és egy valóságos jelenség, ahogy néhány diákommal ezt gyakoroltuk és bizonyítottuk is.

Mindenkit óvok attól, hogy komolytalanul vegye; inkább bevállalok egy machete csapást, mint, egy japán katana csapását és csak egy olyan mesterrel találkoztam, aki képes volt megállítani a lövedékeket.

 A „Tenaga dalam” egy Indonéz mágikus művészet, a sebezhetetlenség, vagy a védelem művészete. Az iszlám hagyományban a hiten és Allahal való kapcsolaton keresztül nagy okkult hatalom fejlődik ki, és az ember sebezhetetlenné válik különböző csapások, pengék és fekete varázslatos támadásokkal szemben.

Az embernek nem kell muzulmánnak lennie ahhoz, hogy elsajátítsa ezeket a művészeteket, bár néhány egyszerű iszlám imát alkalmazni kell. Minden, ami ehhez szükséges, az egy Istenhit, vagy a Legfelsőbb Hatalom elfogadása, ami irányít minden más erőt a világegyetemben.

Ez nem tagadja a politeizmus vallásokat, inkább az Egy kiáradásaiként értelmez minden istent. Még mindig működnek más Istennek erőteljes szimbólumok formájában, hogy feltárják a rejtett erőket bennünk, de az egyesülést (Uniót) az Egyel keresik, melyben minden más kifejeződik. De teljesen mindegy hogyan nevezed ezt a tapasztalatot, mert minden hagyományban ugyanazt jelenti. Ez az egyesülés a végső spirituális beavatás, már az úgynevezett Isteni Gnózis, A Marifatullah, és Izisz fátylának lelepleződése, a Látás. A Tenaga Dalam beavatásán megkapod az Isteni kapcsolatból származó erőt s a jogot, hogy használt azt.

forrás: azizshamanism.com

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók