Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Hogyan lehet legyőzni az öregedési folyamatot - Egy átfogó elemzés

  • Írta: 
Hogyan lehet legyőzni az öregedési folyamatot - Egy átfogó elemzés

"Az öregedési folyamat olyan valami, amin mindannyian keresztülmegyünk, és nagyrészt a genetikától függ, de vannak, akik úgy gondolják, az egészséges életmódtól mindenki fiatalabbnak érzi magát. Jelen pillanatban senki nem tudja megállítani az öregedési folyamatot, de bizonyos dolgokkal lassíthatja,

vagy egyes esetekben, megfordíthatja azt. Az vagy, amit eszel, mindig hallgass a testedre.

Már évek óta mossa az agyunkat a fősodrású média, és a nagy gyógyszergyárak a hagyományos egészségiparral egyöntetűen azt akarják elhitetni velünk, hogy az étel, amit eszünk valójában egészséges számunkra.

Például Larry, a népszerű komikus, az egyik TV csatornán arról beszél, hogy Prilosec, (gyomorégés elleni tabletta) használ, ha gond van a gyomorral, amíg a tipikus savlekötők, mint például Rolaids tabletta, nem. 

Mi az, amit REALLY csatorna el akar adni neked a következő reklámban?

1. Ne törődj azzal, hogy mit eszel, mert a "Nagy Gyógyszeriparnak" van egy pirulája erre is.

2. Nem az a fontos, amit eszel, hanem az, hogy hogyan kell azt kezelni.

3. Az egészségtelen táplálkozás társadalmilag elfogadható.

4. Egy vicces, felismerhető arc, aki eredendően megbízhatónak tűnik, bármit el tud adni neked.

Mi az, amit ugyanebben a reklámban elfelejtettek említeni?

1. Ha gyomorégésed van, azt üzeni a tested, hogy növeld a lúgos bevitelt, vagy nézz utána mi a valódi oka a problémának. (Ez is csak egy tünet, és a gyógyszerek csak a tünetet kezelik, a test az, ami meggyógyítja magát, s ha már segíteni akarunk neki, ha egy mód van rá, ne gyógyszerekkel tegyük –(vilagok)

2. Csak azért, mert egy híresség támogat egy terméket, az még nem jelenti azt, hogy egészséges a számodra.

3. A gyomorégés egy nagyobb probléma része is lehet.

4. Amíg a PPI-k blokkolják a savas kiválasztást a gyomorból és sikeresen megszüntetik a gyomorégést, elrejthetnek egy komolyabb kérdést, mint például GERD-t vagy Helicobacter pylorit.

Kendra Gilbert, LMT és a Daily Spiral szerkesztőjének egy cikke szerint;

"A „Helicobacter pylori” egy spirális alakú baktérium, ami áthatol a gyomor védő nyálkahártyáján, majd olyan anyagokat termel, mely gyengíti azt, így az nem tud úgy védekezni a gyomorsavak ellen. Így rátapadnak a sejtek a gyomorra, és gyulladást, illetve gyomorhurutot (gastritis) okoznak. Továbbá serkentik a túlzott gyomorsav termelését és egy idő múlva gyomorrák alakulhat ki.”

Gilbert azt vallja, hogy egy természetes gyógymód a Helicobacter pylori ellen a „Wobenzym-PS”, ami egy professzionális erősségű enzim formula.

Néha, még a viszonylag egészséges táplálékok is ártalmasak lehetnek számodra. Például, ha úgy döntesz, hogy eszel egy szelet pizzát, akkor biztos lehetsz abban, hogy sem a paradicsom, sem a sajt nem organikus, nem élő benne. A szósz, a fűszerek általában magas nátriumtartalmúak, és nem használnak sehol rózsaszín Himalája sókristályokat, ami valójában egészséges. A tészta finomlisztből készül, ami egyik fő kiváltó tényezője a degeneratív egészségügyi problémák kifejlődésének, mint a rák, a szív-és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség, ízületi gyulladás, elhízás és a bél-és emésztési problémák.

Az öntetek, köretek, mint például a pepperoni és kolbássz, feldolgozott élelmiszerek, melyek erősen addiktívak (szenvedélykeltők) és gyakran tartalmaznak GMO-kat, valamint más káros összetevőket, mint például élelmiszer-színezékek, tartósítószerek és kémiai adalékanyagok. Ennek ellenére azt mondom, teljesen rendben van, ha néha pizzát eszel, de nem rendszeresen.

Vásárláskor egy áruházban próbáld elkerülni a központi pultokat, mert oda ömlesztik, (hogy szem előtt legyen) a legmagasabb koncentrációban feldolgozott élelmiszereket. Általában az áruház külső folyosóin, vagy a szélein eldugva találhatók az egészséges élelmiszerek. Valamint mindig vizsgáld meg milyen összetevőket tartalmaznak.

Írtam egy cikket, az úgynevezett, két ingyenesen letölthető okostelefon alkalmazást;

1. Buycott amely képes átvizsgálni a bolt adott termékeit, és nem csak azt mutatja, mely élelmiszer kapcsolódik a Monsanto-hoz és a GMO-khoz, hanem a vállalatokat is, akik állatkínzást folytatnak, vagy egyéb negatív viselkedést tanúsítanak. (A cikket itt olvashatod)

2. Ez pedig a második alkalmazás, s bár ez azt nem mondja meg, hogy a termék tartalmaz e GMO-t vagy sem, de megmondja milyen egyéb negatív összetevőket tartalmaz, például nitrátok, aszpartám, magas fruktóz kukorica cukor, stb .. és táplálkozási tanácsokat ad, hogy bizonyos összetevők miért nem kedvezőek az egészségre.

(Amikor az "Buycott" alkalmazás 2013 májusában megjelent, ideiglenesen kivonták a forgalomból, mert a szerver nem tudta kezelni a honlap óriási forgalmát. Ezek szerint sokaknak számít az egészség!)

Ha bizonytalan vagy a termék összetevőibe, olvasd le „Fooducate vagy Buycott” alkalmazásokkal a termék vonalkódját, és győződj meg az összetevőkről. Az alkalmazásoknak nem csak az a célja, hogy segítsen és megtanítson téged az ételek minőségére figyelni, hanem az is, hogy lassan, de biztosan eltűntesse a mérgező ételeket, nem csak az étrendünkből, hanem az élelmiszerboltok polcairól is.

Mit iszol?

2012 Februárjában, elkezdtem inni desztillált vizet Andrew Norton Webber javaslatára. Az étkezési szokásaimon szintén drasztikusan változtattam, a GMO-val terhelt és feldolgozott élelmiszereket Bio, illetve természetes ételekre cseréltem, beleértve a fűvel táplált húsokat, frissen facsart gyümölcslevek, házi turmixokat. Kezdetben az arcszínemen és az energiaszintemen vettem észre közvetlen változást, de 7 hónap után elkezdett hullani a hajam, és azon tűnődtem, talán a desztillált víz okozza, úgy hogy abbahagytam, s ami ezután jött az sokkal inkább meglepett.

Miközben kutattam az ózonvíz előnyeit, úgy döntöttem vásárolok egy ózongenerátort, ami feltölti a vizemet exra oxigénnel. Ezen kívül Dr. Masaru Emoto, a víz tudatosságával kapcsolatos kutatásait követtem, és a Ho'oponoponót is mellétettem.

Ho'oponopono a hawaii megbocsátás kód a követő 4 egyszerű mantrából áll;

1. Szeretlek

2. Sajnálom.

3. Kérlek, bocsáss meg.

4. Köszönöm.

Dr. Masaru Emoto kutatása bemutatja, hogy a víznek öntudata van, úgyhogy azonosultam Ho'oponopono pozitív önmegerősítéseivel.

További megerősítéseim;

1. A tobozmirigyem teljesen nyitott.

2. A csakráim tiszták és kiegyensúlyozottak.

3. A DNS kódjaim teljesen nyitottak, és megengedik nekem, hogy segítsek magamnak és másoknak, és a lehető legjobban szolgáljam az emberiséget.

Úgy döntöttem egy lépéssel még tovább megyek, s a „pecsétek”, erejével, hatásával kapcsolatos kutatásba kezdtem. A pecsétek kézzel rajzolt, vagy festett szimbólumok, melyeknek sokak szerint mágikus erejük van.

Sok vállalat logóiban a szimbólumokat arra használják, hogy tudat alatt befolyásoljanak minket. Egy tökéletes példa lehet a Shell logó, ami ártatlanul úgy néz ki, mint egy kagyló, de valójában a napot és napot-imádatát képviseli, mely sok vallásos meggyőződés-rendszer előtt már létezett.

exxonoccultsymbols-saturn

Exxon által használt szimbólumok és pecsétek a Szaturnusz a képviselik. Az Astro-Theologiában a Szaturnusz a Sátáné. Gondoltál már arra, hogy miért váltunk gyűrűt az esküvői szertartás alatt? A gyűrűk jelenítik meg a Szaturnusz gyűrűjét. Csak pillants vissza a kereszténység előttre, a karácsony idejére eső Szaturnália ünnepéig, ami egy hét kicsapongást és a részegséget jelentett.

 

A polaritás és dualitás világában ugyanezeket az irányelveket tiszta célokra is fel lehet használni.

Úgy határoztam, hogy készítek egy pecsét poharat”, mely tartalmazza a megerősítéseimet, ami így néz ki;

sigil-glass

Vettem 5 gallon BPA mentes Zephyrhills ásványvízet a és szétosztottam azt egy vízhűtőben. Még a kutyám is ezt a vizet issza! Van egy vízadagolóm, amire rá van szerelve az ózongépem, ami ózonnal dúsítja a vizet. Az ózon gép, amit használnok, egy *A2Z ózon Aqua 6 Multi Purpose Ózon generátor, mert ez lúgosít legjobban a 600 mg / h ózon teljesítménnyel.

bmss-coller

Miután beleöntöm a vizet a pecsétpoharamba, elmondom a megerősítéseimet a víznek, aztán alkalmaznom a Ho'oponopono-t.

Befejezésként hozzáteszem; „Kérlek, küld el ezeket az üzeneteket a testem minden egyes sejtjének. Namaste”

Fontos szem előtt tartani, hogy az ózon viszonylag gyorsan eltávozik a vízből, így a legjobb megoldás az, ha a lehető leggyorsabban megisszuk. Néhány ember úgy gondolja, ez boszorkányság, míg mások azt mondják, hogy áltudomány. Csak annyit mondhatok, előítélet nélkül, hogy az eredmények önmagukért beszélnek:

bmss-5d-gregg

A felvételeket nem módosítottam Photoshoppal, és nincs festve a hajam. És messze nem vagyok tökéletes. Nem vagyok vegetáriánus, néha fogyasztok feldolgozott élelmiszereket és alkalmanként csirke szárnyat. Dohányzom is, de csak szerves American Spirit cigarettát, mert a legtöbb a dohány nem csak növényvédő szerekkel telített, hanem 90%-ban GMO-val.

A legtöbb ember számára nehéz teljesen kiküszöbölni az feldolgozott élelmiszereket és a GMO-t, de ha nagyobb mértékben megpróbálod kiszorítani, már azért is nagyon hálás lesz a tested.

Sok európai országban, fluorid be van tiltva, de mint írtam a " Chemtrail Flu-oride " cikkben, ugyanezekben az európai országokba bele permetezik a levegőbe és te belélegzed azt. Viszont így a nanorészecskéken -en keresztül jut az táplálék-rendszeredbe és a légutakba. Az Egyesült Államokban igen nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy megszüntessék a fluoridot a vízellátásba. Ennek ellenére, még mindig vannak emberek, különösen a gyógyászati iparban, akik ragaszkodnak az idejét múlt hiedelmeikhez, hogy a fluorid jó neked.

Néhány hónappal ezelőtt, mikor a fluorid hatásait kutattam, belebotlottam egy Facebook fogászati oldalba, (WDA) amely támogatja "Fluorid pénteket".

WDA: „ A kutatások kimutatták, hogy a víz tovább mérsékli fogszuvasodás akár ___ százalék. A. 5% B. 80%-os C 67% D 40%"

Az én válaszom; "Komolyan? Hogyan használnánk az archaikus (elavult) fluoridot, mikor az összetevői megtalálhatók a patkányméregben és a Prozac-ban? Tudtad, hogy Hitler a koncentrációs táborokban fluoridos vizet használt a foglyok csillapítására. A fluoridos fogkrém hátoldalára az van írva, hogy hívja a detoxikáló központot, ha lenyel egy borsó nagyságú mennyiséget, még így is ajánlod ezt a mérget?

fluoride n

WDA kérdés; "Melyik Wisconsini város volt az első, ahol betiltották a fluoridot?" (Többször is ellentmondanak önmaguknak az oldalon)

A. Green Bay

B. Madison

C. Sheboygan

D. Milwaukee

Ez volt a válaszom:

"Melyik Floridai város volt az első, ahol betiltották a fluoridot?" – „BROOKSVILLE - nem lesz fluorid Hernando megye vízhálózatában.”

fluoride-banned

Tegnap bejelentkeztem a weboldalukra és még mindig a fluoridot támogatják:

Ahhoz, hogy megértsük, milyen veszélyes a fluorid, kérlek olvasd el ezt a cikket A Fluorid rejtett története (angolul) Itt pedig magyar nyelven, de a neten számos kutatást találni ezzel kapcsolatban Fluoridról bebizonyosodott, hogy elmeszesíti a tobozmirigyet, amely a 3. szem és a magasabb tudatosság ablaka.

Van egy fontos különbség a tiszta ablak, és a sárral bekent ablak között. Melyiken lehet átlátni? Minél jobban elmeszesedik a tobozmirigy, annál fogékonyabbak vagyunk olyan hazugságokra, és propagandákra, amit az oktatási rendszeren és a fősodrású médián keresztül sulykolnak belénk, többek közt arra, hogy a Fluorid jó nekünk.

Van egy mondás, miszerint a tested egy templom. Az vagy, amit eszel. De Te az is vagy, amit iszol!

Ezért nem is írják ki a sörös üvegekre az összetevőket. Sok GMO-t és magas fruktóztartalmú kukorica szirupot tartalmaz, míg bármilyen dobozos ital kiszívja az alumíniumot a dobozból.

diet-aspartame n

„Ne nyelj le semmit, ami azt mondja halj meg tőle”

Általános szabály, ne vásárolj olyan élelmiszer-tételt, amelyre "Diet” van írva - (Diétás) (Die=halál) Sok diétás termékek aszpartámot tartalmaz, ami a cimkéken „természetes aminósavként” szerepel.

Az "Aspartame – Putting the ‘Die’ In Diet In Over 6,000 Food Products”…..azaz; Az "Aszpartám - a halálfaktor több, mint 6000 fogyókúrás élelmiszerben" című cikkben kijelentik, hogy az aszpartám felelős az FDA-nak jelentett élelmiszer adalékok általal kiváltott kedvezőtlen reakciók 75%-ért. A cikkben említett történet engedélyezési eljárása is eléggé sokkoló.

Mindemellett aspartame.org még kérkedik is a termékkel:

„Jelenleg több, mint 200 millió ember fogyaszt aszpartámot szerte a világon, mely megtalálható több mint 6000 termékben, például a szénsavas üdítőkben, porból készült üdítőitalokban, rágógumiban, édességekben, zselatinban, desszert keverékekben, pudingokban és töltelékekben, fagyasztott desszertekben, joghurtban, asztali édesítőszerekben, és egyes gyógyszerekben, mint például a vitaminok és cukormentes köhögés elleni cseppekbenAz Egyesült Államokban, az összes élelmiszer-összetevőket, köztük az aszpartámot is, fel kell tüntetni az összetevők nyilatkozatban az élelmiszerek címkéjén.”

Az Olaj kornyolás

Remek lehetőség, hogy eltávolítsd a méreganyagokat a szervezetből olajjal, úgy, hogy beveszel a szádba egy korty szerves, hidegen sajtolt, extra szűz kókuszolajat, naponta körülbelül 5 percre, és csukott szájjal öblögeted a szájüreget erőteljesen, majd kiköpöd. Semmiképp ne nyeld le, hisz a kiszívott méreganyagot nyelnéd le. Utána öblögesd át a szádat tiszta vízzel.

benefits-of-oil-pulling

Az olaj korty nem csak segít eltávolítani a méreganyagokat az ínyen keresztül, de fehéríti a fogakat is!

Olaj kortyolás terápia: Méregtelenítés és a test gyógyítása szájon át Dr. Bruce Fife

Vannak, akik szezámmag-olajat használnak, de én jobban szeretem a kókuszdiót olajat. A márka, amit használok, "Carrington Farms Extra szűz, hidegen sajtolt kókuszolaj", 54 uncia. Nem csak méregtelenítésre használom, hanem vaj helyett a főzéshez is, mivel növényi olaj.

Hála séta és meditáció

Hasonlóan a Ho'oponopono-hoz igyekszem minden nap a „Hála sétámat” végigjárni. Én inkább a strandon szeretek sétálni, de bárhol megteszi. Van egy védőgát, ahová szívesen megyek, ez a hely emlékeztet arra, hogy hálát adjak mindenért és mindenkinek az életemben.

A Ho'oponopono módszert kifejezetten arra használom, hogy kifejezzem a Teremtőnek, Univerzumnak, lelkem útmutatóinak és őrangyaloknak, barátoknak és a családnak a fátyol mindkét oldalán, a galaktikus szomszédoknak és a barátoknak, valamint a Föld Anyának, hogy mennyire hálás vagyok mindenért.

És többek között, hogy szeretlek, és sajnálom, ha nem mondom olyan gyakran ezt, mint kéne, Kérlek bocsáss meg és köszönöm.

seawall nA tengerparti gátnál, pihenek Key Beachen

Következtetés

Nem tudom garantálni, hogy mindenkinek ugyanazok az eredményei lesznek, de semmit nem veszítesz azzal, ha kipróbálod ezeket a módszereket és technikákat. Ha más nem, megtudod, hogy hogyan lehet újraprogramozni a testedet egy egészséges életmóddal, miközben megtapasztalhatod az energiaszinted hirtelen megnövekedésének élményét. De a legfontosabb, hogy a test, az elme, a lélek és a szellem is köszönetet fognak mondani neked!" forrás: bodymindsoulspirit.com

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók