Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Hogyan lehet kilépni a Mátrixból - A mátrixot úgy tudnám meghatározni... Kiemelt

  • Írta: 
Hogyan lehet kilépni a Mátrixból - A mátrixot úgy tudnám meghatározni...

Hogyan lehet kilépni a Mátrixból - A mátrixot úgy tudnám meghatározni, mint a három dimenziós valóság holografikus megtapasztalása, melyet azért választottunk, hogy élményeket gyűjtsünk és tanuljunk. A jelentkezés erre a tapasztalatra igen nagy kockázattal járt, melynek nagy jutalma, egy magasabb spirituális szintre való besorolás lesz az univerzumban.

Hogy felkészüljünk a programból való kilépésre, újra és újra inkarnálódtunk, azonban túlságosan felhalmozódtak a karmák, s mivel elfeledtük eredeti célunkat, az egyensúly felborult. Hogy elhagyhassuk a mátrixot, tudatosítani kell a célt, s hogy mint lélek már rendelkezünk azokkal a fizikai tapasztalatokkal, melyek meggyógyítják, s feloldják a karma-kötő energiákat, és az emberiséget, a bolygót szolgáljuk annak érdekében, hogy elérhessük célunkat, a felemelkedést.

A felemelkedés célja

Az ébredés célja az, hogy emlékezzünk a felemelkedés tervére, hogy átlépjünk harmadik dimenziós valóságból egy magasabb tudatszintre:

„A felemelkedéskor a tudat minden szinten elmozdul, (fizikai, érzelmi , mentális és lelki) a teljes tudatosságba és az „itt és most” jelenlétbe. A felemelkedés a tudatot a létezés egy új szintjére emeli, és eltolódik a 3. dimenziós valóságból az 5. dimenzióba, vagy azon túlra.

5d-kadmon-1A felemelkedés egy olyan tapasztalat, mikor a négy alacsonyabb test tökéletes egyensúlyban van a magasabb énnel/ a lélekkel. Ez akkor következik be, amikor minden úgynevezett negatív gondolat és érzelem, mint a félelem, harag, a düh, transzmutálva lett, illetve szeretetté, jósággá és együttérzéssé változott. A felemelkedés nem egy hely, hanem egy létállapot. Van személyes és bolygószintű felemelkedés. Miközben a föld és annak minden lakoja a durva energiák (sűrűsség) folyamatos fénnyé alakításán dolgozik, átalakul az alsó négy testük egy egyesített szeretetté, fénymezővé, amit fénytestként ismerünk.

Bolygónk a Föld, is az átalakulás folyamatában van, egy új édenkertté szeretne változni, ahol az új norma a szeretet, a béke és az egység lesz. A felemelkedés nem egy olyan eljárás, melyben fizikai testünket eldobva távozunk az anyagi birodalomból és keresünk egy jobb valóságot; a folyamat „itt kezdődik” azzal, hogy teljes testi létezőként boldogan élünk és az élet örömét megosztjuk másokkal, miközben segítünk nekik emlékezni arra, hogy valójában kik is ők." Emanuehl

A felemelkedés procedúra magába foglalja a tudatosságot, szándékot, meditációt, önszeretetet, karma-transzmutációt, gyógyítást, rezgésemelést, félelem-átalakítást, és mások szolgálatát. Ezekben a témakőrökben rengeteg ingyenes könyvet találsz az interneten. A felemelkedésre való felkészülés sok munkát és elkötelezettséget kíván. Először ráébredsz a valóság szélsőséges polaritására, ami azért volt így tervezve, hogy segítsen felébredni, a következő lépésben pedig elkötelezed maga a feladat befejezése mellett, hogy kialakulhasson a gyógyuláshoz szükséges belső tér, ahol ki tudod terjeszteni a fényt.

5d-kadmon-2A fény kiterjesztésének hatására megemelkedik a rezgés és egy másik valóságba való eltolódást, tudatosulást eredményez. A felemelkedés előkészületei személyre szabottak, minden egyéni, de van pár hasonló szerep és élmény, amit például olyan szociális hálózatokon osztanak meg, mint a facebook.

Ott például az emberek a személyes tapasztalatokat, és cikkeket tudnak megosztani, és beléphetnek támogató lélekcsaládok közé, akikkel megegyeztek, hogy megtalálják egymást, ha máshogy nem, egy olyan nagy kozmikus elmén keresztül, mint az internet.

A Merkaba

A felemelkedés nem csak személyes tapasztalat. Ez egy emberi öntudat-tapasztalás és egyben egy planetáris élmény is. Az én triásza, az emberi öntudat és a bolygó létrehoz egy háromszöget. A háromszögek olyan mértani alakzatok, amik csillagkapukat hoznak létre, mikor aktiválva vannak. Mikrokozmosz szinten minden felkészült embernek lesz két háromszöget képező dupla spirálja, melyeknek 5d-kadmon-3forgása létrehoz egy személyes csillaglaput, hogy tudata képes legyen utazni.

Ez a kettős háromszög geometrikus energiamintája a test középpontjába a szív-területére irányul és összekapcsolódik a korona csakrán keresztül a személy lelkével. Így az emberi test egy úgynevezett Merkaba jármű lesz a felemelkedéshez. Amikor a Föld aktiválja az ő Merkabáját, az ebből keletkező csillagkapu generálja azt az energiát, ami újrakalibrálja a Föld teljes erőterét, az pedig befolyásolni fogja a bolygón azok testét, akik felkészültek a nagy alkalomra.

A regenerált test

Az a képesség, mely aktiválja a Merkaba-t a DNS-ben van. Bolygónk most hangolódik a foton övhöz, mely egy olyan magasabb rezgésű energiamező, mely megváltoztja azon bolygók tapasztalatát, melyek alámerülnek benne. Mivel a Föld alámerült (energetikailag), ezért úgy emeli a rezgésszintjét, hogy az ő emberei a testükkel és a földelő rúdjaikkal fotonokat földelnek le. Mivel ez a magasabb rezgésű energia képezi a bolygó alapját, minden ember hozzá tud férni ehhez a transzformációs energiához, amely lassan megváltoztatja a szénalapú sejteket kristályos alapúvá.

A DNS a fizikai tapasztalatok holografikus mintázata. A DNS megtalálható a test minden sejtmagjában (a vöröset kivéve) Mikor a rezgés elér egy bizonyos szintet, a kristályos sejtek megtelnek fénnyel, bekövetkezik a változás emberi test teljes felépítésében. Ez az új test az Adam Kadmon „fénytest”-sablonján alapul, mely az ember test eredeti sablonja volt, mielőtt belesüllyedt volna az alacsonyabb, sűrű létezésbe. Van, aki ezt a regenerált vagy megfiatalodott testnek, és van, aki szivárvány -fény testnek nevezi.

5d-kadmon-4Azokat a kódokat, melyek a szunnyadó DNS szálakban vannak, aktiválni kell, hogy megtörténhessen az átalakulás szénalapúból, kristályalapúvá. Két módja van, hogy megkapjuk ezeket aktiváló kódokat. Először is meg kell kapnia a fényt a foton övből, ami együttállásban, van a központi napunkkal, Alcyone-nal a Fiastyúkban. Alcyone most együttáll a Nappal és a Földdel.

A Napunk koronakilövellésekor felszabadult plazma által hordozott energia tudatos beengedése a korona csakránkon át lehorgonyozható a szív csakránkban. Ennek egy lassú folyamatnak kell lennie, különben a testünk szétrobbanhat.

Második út a kód aktiváláshoz az, ha valaki tudatosan befogadja a kódokat és rögzítti őket a szívébe. Ez úgy valósítható meg, hogy ha nem tartózkodik olyan személy közelében, akinek vibrációi befolyásolják a vizet a szervezetében. A víz felveszi azokat a vibrációkat, melyek a kódokat tartalmazzák. A kódok rezgése vízen keresztül visszaverődik és belép a sejtek magjába. A személy hangja is visszhangozhat a testben lévő vízben, ami közvetíti a kódokat a sejtekbe.

Néhányan, akik tudatosan fény munkát végeznek energetikai kódokat rögzítenek a testükben, s mint antenna, vagy a jeladó használják 5d-kadmon-5testüket, és tudatosan küldenek ki szeretet hullám-kódokat a környezetükbe, városokba, megyékbe, országokba, és a bolygóra.

Az Adam Kadmon sablon már létezik abban a DNS-ben, amit a tudósok szunnyadó DNS-szemétnek neveznek. Jelenleg az embernek két DNS szála aktív, ami nekünk a tömör test hologramját adja. Ha a többi tíz plusz szálat feltöltjük fénnyel, annak aktivitása létrehoz egy test hologramot. Ha van, egy tökéletesített DNS sablon az azt jelenti, hogy a test fiatal marad, nem fog degenerálódni vagy megöregedni.

A kibővített emberi tudat képes lesz gyógyítani a testet és ki tud javít minden diszharmóniát. Ha valakinek volt egy hiányzó végtagja a regeneráció előtt képes lesz kinöveszteni, mint egy gyík a farkát. Ez az új fizikai életforma ad nekünk egy olyan testet, ami jelenleg valahol a fénytest test, és a tömör test között foglal helyet. Természetesen felelősséget és tudatosságot igényel, hogy fenntartsuk ezt a ragyogó fényt.

„Az Adam Kadmon modeljét, mint Fény -Testet, azt Isteni lenyomatból hozzák létre az angyali mezőn keresztül. Ez egy fény test, ami integrálva van a fény, illetve a fény részeinek molekuláris anyagának egy részével, amit úgy nevezünk, mint az M-stra molekula (isteni molekula). Ezen a bolygón minden emberben található M-stra molekula, mely a jövőben ismét teljes mértékben realizálódni fog. Adam Kadmon tehát nem egy Fénylény, hanem egy szent geometria, ami a mennyekből közvetít a fizikai világba.

5d-kadmon-Adam Kadmon Fény Teste egy mintánk az univerzális lényünk fény testéhez való visszatéréshez. Ezt a nagyobb Fény Test Asherothra utal, bár hangsúlyozva van, hogy ez csak az egyik név a sok közül.

Adam Kadmon Asheroth egy lenyomata, ami holografikusan bele van kódolva a Zohar testbe. A Zohar egy olyan fény test, ami lehetővé teszi a fizikai rendszernek, hogy átköltözzön a nagyobb világegyetemekbe és magasabb dimenziókba.

Mi, mint emberi lények birtokoljuk az Adam Kadmon hologramját a sejtes interfészen belül a Fényt testeinkbe. Ez a mi igazi Isteni formánk memóriája, ami újra aktiválni fogja a M-STRA molekula ébredését, mivel feltételezzük Isten univerzumain belül a mi szerepünket, mint a fény papjai és papnői.” (Thoth)

Az Adam Kadmon test lehetővé tesz egy teljesebb kapcsolat az igazi forrással, ami nem lehetséges, a jelenlegi tömör testben. Azok, akik jelenleg a spirituális úton haladnak, a testben lévő forrásnak csak egy nagyon kicsi részéhez csatlakoznak. Ez a kicsi szikra, amit hordozunk, mozgatja szívverésünk és a levegőt a tüdőnkbe. Ennek az összefüggésnek a kibővítése, hogy Adam Kadmon testén keresztül lehetővé válik a menny eszenciájának nagyobb, összetettebb megtapasztalása.

Az "új Föld"

A Földnek bolygónak szintén van egy Merkaba-ja, és az emberek segítségével meg fog újulni a teste. Az, hogy most a Föld nevű úrhajón tartózkodunk, lehetővé teszi az emberi tudatnak, hogy rajta éljen, és azt is, hogy megszülessen fizikai formába. A Zohar élmény része lesz olyan készségekre és képességekre való emlékezés, amik voltak az emberi testnek, mielőtt a Földnek csökkent a matrix006sűrűssége.

Az emberiség ismét megszerezheti a teremtő képességét, mellyel alkot a formátlanból vagy háttérenergiából és így képes lesz visszafordítani a kárt, amit okozott a Földnek és megállítani a sok éves visszaéléseket. A kódok, amiket kapunk, széles skáláját ölelik majd fel a szellemi képességeknek, megalkotják a békét, az egységet, az együttműködést,az integritást, igazságosságot és egyfajta szépség ápolását kívül-belül egyaránt.

Egyéb képességek közé fog tartozik még a telepátia, stabil intuíció és más fizikális ajándékok. Az emberiség arra rendeltetett, hogy magasabb tudatossággal az Új Föld valódi gondnokai legyenek, nem feledve, hogy ő is egy élő, érző lény. Az emberek egyszer azt is észreveszik, hogy az ő egészségének megőrzése függ az emberiség egészségétől is. Az emberek úgy fogják kezelni a testüket, ahogyan sajátjukat, és másokat pedig úgy kezelnek majd, mint önmaguk részeit.

Kilépés a Mátrixból

Az emberiség a harmadik és negyedik dimenzióban létezik már egy jó ideje, s most asztrológia szempontjából, a Föld anya elköltözik új helyére az Univerzumban, mely egy magasabb rezgésszinten létezik. Azáltal, hogy elindítjuk a saját ébredésünket és felemeljük a rezgésünket, segíteni fogjuk a bolygót, hogy is elindítsa a sajátját. Amikor „elindítja” magát, ő kilép egy fekete lyuk szemén, ami áthelyezi a tudatát, egy új valóságba. A fekete lyuk az az üres, vagy „térközötti tér”, ahol a teremtés történik.

A Földbolygó már olyan hosszú ideje van beleragadva ebbe a valóságba, amint az emberiség. De most sikerül felemelkednie a sok fénymunkásnak, csillagmagnak köszönhetően, akik tartották a fényt a bolygónak, hogy legyen elég üzemanyaga a szüléshez. A folyamat egyenletes és tervezetten halad, viszont extradimenzionális lények irányítják, akik át vették a bolygót mindaddig, amíg az emberiség ismét felelősségteljes gondnoka nem lesz. Az egyéni folyamatot pedig, mint a fény integrálása az emberi testbe, megkönnyítik egyes emberi útmutatók és az Angyalok.

Nem minden ember lesz képes, hogy a bolygóval együtt keresztülrepüljön a fekete lyukon. Azok, akik nem jöttek rá, hogy ők a Nagy Szellem szikrái és párhuzamosan a Föld bolygóval emberi tapasztalatokat szereztek, el fogják hagyni a testüket azért, hogy visszatérő szélsőségekkel azonos módon tapasztaljanak egy másik bolygón, azért, hogy felkészüljenek a felemelkedésre. Végül is minden út Rómába vezet, és minden lélek, aki jelentkezett a felemelkedésre, meg fog érkezni Rómába, éppen akkor, amikor a Kozmikus parti és indukciós nagykövetség ünnepsége lesz. Forrás: in5d.com

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók