Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Kommunikáció a Spirituális Mesterekkel - Csalódott vagy, mert... Kiemelt

  • Írta: 
Kommunikáció a Spirituális Mesterekkel - Csalódott vagy, mert...

Csalódott vagy, mert minden barátod kommunikál az útmutatóival, angyalokkal vagy orákulummal, de te nem látod, hallod őket? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád. Ime, ahogyan ez működik! Minden embernek van útmutatója. Nem kell hozzá „különlegesnek” vagy médiumnak lenni.

És nem kell „keresned” folyton a segítségüket sem, hogy eldönts valamit. Ha itt vagy a földön, akkor te is kaptál láthatatlan segítőt magad mellé.

Tehát, kik ezek a láthatatlan útmutatók és miért segítenek? Az útmutatók olyan magasan fejlett, test nélküli entitások, akik ismernek és szeretnek téged, ők valóban a legjobb barátok. Tudják az ez életbeli célkitűzéseidet, és az életed kalandjaiban mindvégig melletted állnak, hogy segítsenek neked megszerezni a tervezett tapasztalatokat.

Mielőtt belépsz egy testbe ezen a bolygón, te is, mint mindenki már, kidolgozod a „szabályzatot” arra vonatkozólag, hogy mikor, mennyi és milyen segítséget, és útmutatást szeretnél kapni! Éppen ezért pár útmutató bármikor betöltheti a tudatodat, míg mások, csak korlátozott, rövidke választ kapnak egy-egy speciális kérdésre, megint mások bármilyen hasznos kérdésre választ kapnak, ha egy beszélgetés elkezdődik. A szabályok különbözőek, attól függően, hogy miben egyeztél meg a vezetőkkel.

De van egy követelmény, mely mindenki megállapodásnak része; az útmutató nem kezdeményezhet kapcsolatfelvételt az első alkalommal! Ha a megérkezésed folyamata az új földi testedbe teljessé válik, onnantól neked kell kapcsolatba lépned velük, mielőtt még bármilyen útmutatást kérnél.

mesterekj004

Az első kapcsolatfelvétel sok tényezőtől függ; mikor a felejtés mértékét elérted a testbe lépéssel, a te lelked különleges stílusától, temperamentumától, és a spirituális fejlettséged és tudatosságod szintjétől. De nagyban befolyásol az is, hogy a kulturális és vallási környezet, melybe megérkeztél, milyen kihívásokkal állít szembe, végül, de egyáltalán nem utolsósorban, hogy milyen arzenált, hitrendszert, védelmet, viselkedésformát használ az új egód, ami segít életben maradni, és megtalálni a szeretetet.

Első alkalommal megnyilvánulhatsz egy szinte újszülött csecsemőként preverbálisan, amikor a lélek megkönnyebbülésre vágyik, miközben átküzdi magát a szülőcsatornán. Vagy egy háborúban elhunyt katonaként, amint haldokolva a csatatéren fekszel és kibukik belőled; "Ó, Istenem, segíts nekem ..." Vagy bármi előjöhet a kettő között. Vannak, akikkel soha semmi hasonló nem történik. Sokan egész életüket leélik szeretet és segítség nélkül, nem figyelnek ezekre, nem keresik, miközben vágynak rá.

Szintén nem számít, hogy ki az első kapcsolatfelvétel „címzettje”! Hívhatod te azt Istennek, Szűzanyának, Allahnak, Aphroditének, Shivanak, Szent Teréznek, az Áldott ősöknek, Kalinak, Buddhanak, Jézusnak, Pachamamának, vagy bármilyen olyan néven, ahogy a vallások és kultúrák megnevezték ezen a bolygón. Bármilyen nevet is használj a szellemi birodalom hívásához, a lelki Vezetők válaszolni fognak.

Ez nem azt jelenti, hogy az az Isteniség, akit megneveztél nem fog válaszolni. Csak azt, hogy most az általad hívott vezető tud válaszolni. Ez a szabály.

Ideális esetben élhetnénk a Földön úgy is, egy teljes lelki közösségbe, mint testtel rendelkező szellemek, és lelkek, és akkor nem lenne szükségünk segítségre a fátylon túlról. Éreznénk, ahogy a lelkeink örülnek. Figyelnénk a testünkre, és azon üzeneteire, melyeket a szükségleteiről küld nekünk. Éreznénk a lelkünk vágyait, követnénk a jeleit, és így távol tartva magunktól a fájdalmat, még több örömöt vonzanánk be. Természetesen mi kívántunk szembenézni a kihívásokkal, ezt az „Életjátékot” jöttünk ide lejátszani, unalmas lenne nélkülük, de ha összhangban lennénk a lelkünkkel, gyorsan és vidáman győzhetnénk le azokat.

Igen, ennek így kellene működnie. De mi van, mi történik akkor, ha a dolgok nem mennek olyan jól!

Először a lélek riasztja az útmutatókat, hogy némi segítségre lenne szükség a cél eléréséhez. De van, hogy az ego, a személyiség, amit ebben az életben kifejlesztettünk, szerencsétlen és figyelmen kívül hagyja a lélek vágyait és dolgokat, melyek korlátozzák a testet, (ami itt a lélek járműve). Bármi is az ok, a léleknek csalódást okozunk, frusztrált lesz, mert akadályozva van a szükséges tapasztalatok megszerzésében.

Ha még nem történt meg az első kapcsolatfelvétel, a vezetők nem tudnak közvetlen segítséget felajánlani. A legtöbb, amit tehetnek és azt is csak akkor, ha a megállapodás megengedi, hogy manipulálják a környezetet olyan módon, hogy igényt tartsunk segítségre. Néhányan ezt úgy fogalmazták meg, hogy kaptam egy „kozmikus pofont”. És igen, az egód nem valószínű, hogy segítségnek tekinti ezt egy válságos élethelyzetben. De a lélek igen! Az ő szemszögéből te hibás pályán vagy, elvesztegeted az életét, és bármit üdvözítőnek fog tartani, ami visszavezet téged a helyes útra.

Ha az első kapcsolatfelvétel már megtörtént, és a „Kozmikus pofon” sikeres volt, a vezetők azonnal elkezdenek veled kommunikálni. Ismerik az eredeti céljaidat, és hogy mi az, ami téged boldoggá tehet. Megfigyelték az egód szükségleteit, indítékait, reményeit, félelmeit - és a látszat ellenére – ők nem közömbösek az érzéseidre. Ők a legjobb stratégiát fogják alkalmazni, és ki fogják választani a leghatékonyabb kommunikációs eszközt a számodra, hogy megérkezzen hozzád az az információ, melyre szükséged van.

Álmokat fognak használni, zenét, „véletleneket”, orákulumokat, ingát, testi érzéseket, színeket, más embereket, állatokat, természetet, automatikus kézírást, látomásokat, médiumokat, s ha úgyszólván minden kötél szakad, akkor felhasználnak szinte mindent, ami működik.

Lehet hirtelen felfigyelsz szavakra egy dalban, ami folyton ismétlődik, újra és újra hallod. Vagy felébredsz egy álomból, ami fontosnak tűnik. Vagy egy meditációból kilépve hirtelen megvilágosodik mit kell tenned. Találkozhatsz egy idegennel, aki tesz egy olyan megjegyzést, amit hallanod kell, és csak neked szól. Hirtelen naplót akarsz vezetni, vagy írni akarsz, netán rajzolni, festeni. Vagy sétálsz a természetben, és váratlanul feltűnik egy fa alakja a folyó parton, ami tökéletesen illusztrálja azt, ami épp történik az életedben. Vagy érezhetsz olyan testi érzeteket, melyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni. De folyamodhatnak orákulumokhoz, és más divináló (jós), intuíciós eszközökhöz, hogy eljuttassák hozzád az információk.

Ha ezek közül egy sem válna be, a vezetők a „beszédet” használják, a te saját anyanyelveden. De hacsak nem egy nagyon képzett csatornázó vagy, ezt az utat csak a legvégső esetben választják, mert az ego nagyon könnyen összekeveri, vagy szándékosan leplezi az üzeneteket.

Legyél nyitva minden lehetőség számára, mert mindent lehetséges eszközt alkalmazni fognak. Megérdemled a boldogságot! És a Békét. És a sikert. Az útmutatók melletted vannak, hogy segítsenek. Összességében, csak annyit kell tenned, hogy kéred! Tedd meg, még ma! (forrás: in5d.com)

mesterekj003

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók