Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Az igazi megszállottságról - A megszállottság az a jelenség...

  • Írta: 
Az igazi megszállottságról - A megszállottság az a jelenség...

A megszállottság az a jelenség, mikor a szellemvilágból egy eltévedt lény állandóan, vagy átmenetileg megszáll és negatív befolyást, hatást fejt ki egy földön élő személy életére. Ezek a „gonosz szellemek” bár sok ember kineveti, valós és tagadhatatlan tény, hogy léteznek, és befolyásolják életünket.

A megszállottság okozhat különböző betegségeket, mentális zavarokat, akár bűncselekményhez is vezethet, és azért nem tudják megfelelően kezelni, mert a megszállottság tényét sem a modern orvostudomány sem a tudomány nem ismeri el. A bár számos tény áll rendelkezésre a megszállottság gyakoriságáról, megelőzni, vagy megküzdeni velük az embernek kell, de csak pontos spirituális tudással tudja – viszont ahhoz meg kell ismernie őket.

Milyen lehet valójában az alvilág, arról Annie Besant „Az Ősi Bölcsesség” című könyvében igen érdekeseket ír:

Ennek a helynek az atmoszférája hihetetlenül komor, nyomasztó, sivár és szomorú. Mintha csak mindaz a hatás oda gyûlt volna, ami ellensége a jónak, és ennek oka az olyan emberek jelenléte, akiket gonosz szenvedélyeik hoztak e szomorú helyre. Mindaz a vágy és érzés, ami irtózattal tölt el, itt megkapja a megnyilatkozáshoz szükséges anyagot. Az emberi lét legmélyebb szintje ez, ahol a fizikai látás elõl elrejtett szörnyûségek meztelenül mutogatják magukat. Visszataszító voltát még megsokszorozza az a körülmény, hogy az asztrális világban a jellemzõ tulajdonság a külalakban is kifejezésre jut. A rossz szenvedélyekkel telt ember külseje egészen ennek megfelelõ. Állatias kívánságok az asztrális testnek állatias formát kölcsönöznek, és az elvadult emberi léleknek visszataszító állat-emberi alakok felelnek meg. Az asztrális világban senki sem játszhatja a képmutatót, senki sem rejthet erényes látszat fátyola alá ocsmány gondolatokat. Amilyen az ember a valóságban, az itt külsõ formában is kifejezésre jut: sugárzó szépségben, ha nemes lény, visszataszító rútságban, ha romlott. Ezek után könnyû megérteni, hogy a Tanítók, mint Buddha is, akinek tekintete elõtt minden világ feltárul, eleven és félelmetes képekben festik le e pokolbeli állapotokat. A modern olvasónak ezek a képek hihetetlennek látszanak, mivel az emberek elfelejtik, hogy minden lélek, mihelyt egyszer a fizikai világ nehézkes és alakíthatatlan anyagától megszabadult, igazi alakját veszi fel, és pontosan olyan, mint a valóságban. Egy elzüllött, eltompult gonosztevõ arcvonásai még itt e földön is igen visszataszító látványt nyújtanak. Várhatunk-e hát egyebet - mikor a könnyen alakuló asztrális anyag bûnös vágyai minden impulzusára alakot ölt, - minthogy az ilyen embernek ijesztõ külseje legyen, és az iszonyat minden változatát mutassa?

Nem kell elfelejteni, hogy a legalsóbb régió népessége az emberiség aljából áll, gyilkosokból, tolvajokból, a bûnösök minden fajtájából, iszákosokból, gonosztevõkbõl. Akinek itt a környezetérõl tudomása van, mind egy-egy brutális bûnnel van terhelve, szándékos és folytonos kegyetlenséggel vagy szennyes vágyakkal van telítve. A jobb emberek közül egyedül az öngyilkosoknak kell bizonyos ideig itt tartózkodniuk, olyanoknak, akik elkövetett bûneik földi büntetése elõl öngyilkossággal próbáltak menekülni, de a csere által helyzetüket természetesen csak súlyosbították. Ez azonban nem vonatkozik minden öngyilkosra, - ezt jól értsük meg - mert öngyilkosság sokféle motívumból eredhet, ha­nem csak azokra, akiket elkövetett bûnük ösztö­nöz, hogy következményeitõl szabaduljanak.”

A gonosz szellemek, (lelkek, akik haláluk után az „alvilágba” kerültek, mely az asztrálvilág legalacsonyabb síkja) olyan szellemek, akik nagyon erősen kötődnek a földhöz és az emberi életformához. A lelkek az alvilágban nem értik meg, hogy ők szellemi lények. Minden, amit tudnak az az, hogy kell egy fizikai test, aki él, hogy táplálkozhassanak vágyaiból, hogy rajta keresztül kielégítsék a materiális szükségeiket, s mivel az alvilágból lehetetlen inkarnálódni, céljuk, hogy birtokoljanak egy földön élő személyt.

Egy ember megszállása egy gonosz szellem számára igazságosnak tűnhet, mert úgy érzi, mintha neki lenne fizikai teste, érzi a test érzéseit, a pénz, a szex, ennivaló, a hatalom utáni vágyakat. Annak, hogy egy gonosz szellem jöjjön és birtokba vegyen egy emberi lényt csak egyetlen feltétele van; találni egy földön élő személyt, akinek szelleme azonos hullámhosszon van az övével.

Egy gonosz szellem nem szállhat meg olyan valakit, aki mindig nyugodt, jóindulatú és önzetlen. De, ha egy ember tele van sötét gyűlölettel, haraggal és ez hosszabb ideig fennáll, akkor magához fog vonzani egy gonosz lelket, aki ugyanazon a hullámhosszon van, majd besettenkedik a gondolataiba, és ott marad öt, tíz, vagy akár élete végéig is. Ezt nevezik szellemi megszállottságnak.

A megszállottság különböző szerencsétlen jelenségeket idéz elő

Amikor egy embert megszáll, vagy birtokba vesz egy gonosz szellem, megváltozik a személyisége és észrevehetően nem önmaga, illetve kifordul önmagából. Ha nagyon erősen megnyilvánul a megszállottság, akkor az illető nagyon agresszívvá, kapzsivá, féltékennyé válhat, elkezd feleslegesen enni-inni és úgy vágyakozik az ellenkező nem után, mint egy állat.

A megszállottság további tünetei közé tartozik még a test elnehezülése is; a nyak és vállak merevnek tűnnek; a gerinc és a hát alsó részét szintén nehéznek érzi a megszállott személy, és egy ördögi kőr veszi kezdetét, mindig rossz a hangulata és már nem tud kijönni senkivel. Amikor a személyiség igazán nagyot fordul, szó szerint kivetkőzik önmagából, az annak a jele, hogy kettő, de néha három szellem is jelen van, és azok teljes befolyása alá került.

Komoly elmezavar, vagy valamilyen mentális betegség akkor kezdődik, mikor a megszálló szellemek az illető saját lelkét elkezdik kitolni a fizikai testéből.

Az embereket nemcsak gonosz szellemek, hanem állati szellemek is megszállhatják. Ha valaki mindig ugyanazokat a negatív gondolatokat bocsájtja ki, nemcsak kóbor emberi lelkek, hanem állati lelkek is rátekerednek az emberi testre. Ennek a jelenségnek az lehet a tünete, hogy az ember hajlamossá válik különböző betegségekre.

Mi több, a kóbor szellemek között vannak olyan rosszindulatú szellem is, akik célzottan arra vágynak, hogy elpusztítsák a boldogságot az emberi világban. Ezt úgy teszik, hogy ráveszik a megszállott személyt arra, hogy manipulálja a törvényt olyan módon, hogy az káoszhoz, boldogtalansághoz vezessen.

A látók, médiumok, homályos szürke felhőként érzékelik, látják a megszállott emberek fejéhez, vállához, vagy más testrészéhez kapcsolódva ezeket a szellemeket.

A megszállás oka a helytelen, hibás gondolkodásban, téveszmékben rejlik

Egy személyt akkor száll meg állati lélek, ha az megfeledkezett emberi méltóságáról, és úgy viselkedik, mint egy állat. Ez általában egy olyan ember, aki nem képes megfékezni tudatával a mohóságát, megpróbál becsapni másokat, megőrül a szexért, és állatias szellemekkel van egy hullámhosszon. Továbbá ha nem tudja kontrollálni a haragját, tombol, ordibál, másokat hibáztat, akkor magához fogja hívni az Ashura pokol erőszakos szellemeit is. Aki pedig túl közömbös és mások érzései hidegen hagyják, vagy ellentmondást nem tűrő és érzéketlen, az aláveti magát az egoista gonosz lelkek irányításának.

Megszállás elleni védelem
  • Gondoskodj a testi egészségedről. Ahhoz, hogy elkerüljenek a gonosz és egyéb kóbor szellemek, a legfontosabb, hogy harmóniában legyünk szellemileg és testileg is. Fontos az is, hogy legyen egy jól szabályozott életmódunk: helyes táplálkozás, elegendő pihenés és megfelelő testmozgás.
  • Tarts önvizsgálatot, és szabadítsd meg az elméd a túlzott vágyaktól, káros kicsapongástól. Meg tudjuk védeni magunkat a "kóbor vagy gonosz szellemektől", ha mértékletes életet élünk, ha tudjuk hol a határ, és elégedettek vagyunk. Minden vágy a szellem páncéljának repedéseiből származik. A túlzott vágyak veszekedést, civakodást szülnek… Ezért nekünk a harmónia fényével kell betöltenünk az elménket, hogy a kóbor és gonosz szellemek ne találjanak bejáratot. Ezért fontos, hogy mi irányítsuk vágyainkat, és ügyeljünk arra is, hogy szándékaink a középúton járjanak. Egy olyan utat válasszunk, mely mentes a szélsőségektől.
  • Légy bölcs és tartsd tiszteletben a józan ész. Kitartóan tiszteld az olyan dolgokat, mint Világ általános ismerete, közös értékeink, vagy közös tudás, amit a társadalom működtet, ez mint egy olyan biztonsági szelep, ami megvéd minket olyan gonosz szellemektől, akik át akarják venni felettünk a hatalmat, rosszabb esetben egy mentális idegösszeomlásba kergetnek. Fontos, hogy először meghatározzuk magunkat, mint józan gondolkodású emberi lény, és csak azután határozzuk meg mi van a józan ész határain túli világban.
  • Legyen hited és egy baráti csoportod azonos vallási nézetekkel. Azoknak, akik bajtársak az igazságban és a hívőknek csatlakozni kellene egymáshoz, hogy hosszú távon megvédjék magukat és fenntartsanak egy olyan államot, ahol nem tudják megszállni őket. Legfőképpen nekik kellene létrehozni egy vallásos helyet, teret a kolostorokban, egészséges hitgyülekezetekben, és az otthonaikban, így a fény megakadályozná, hogy valamennyi kóbor szellem próbálkozzon.
Hogyan lehet száműzni a gonosz szellemeket

A Okawa mester előadásainak kazettái, cd-i, mert elküldi a gonosz szellemeket. Kántálni a Boldogság tudománya szútrát, mint például „Buddha tanításai: a józan ész Dharmája”, vagy az Imakönyv 1. imakönyv 2. különleges imáinak olvasása is hatásos eszköz, vagy igénybe vehető a speciális exorcista rituálé is.

Ez az ima, mikor találkozik a megszállott személy önvédelmi szándékával, képes megszabadítani az embert a megszállótól és lehetővé teszi, hogy az isteni fény ismét beragyogja elméjét, és megtisztítsa energiáit.

Ryuho Okawa forrás

(Mivel nálunk nehezebb beszerezni Okawa könyveit és cd-it, plusz csak angol nyelven jelentek meg, védekezésnek ajánlom elsősorban a józan paraszti észt, és a szeretetteljes gondolatokat, jó szándékot, az önkontrollt, önuralmat, továbbá különböző mantrák kántálását, amiket egy egészséges embernek is érdemes alkalmazni, például; Ommm, vagy a Solum Omnium Lumen, olvasd el hogyan, imák, zsoltárok olvasását.

De ha valódi gonosz megszállottságról van szó, például nem lélekről, hanem egy démonikus entitásról, akkor fel kell keresni egy tanult exorcistát, aki majd elijeszti a csúnya betolakodókat, bár ahogy a fenti cikkben is, és egyéb irodalmakban olvashatjuk, a józan ész és megint csak a szeretet, a helyes gondolkodás segíthet, persze előfordul, hogy néha, még az is kevés. Másrészt mivel igen nehéz megállapítani, hogy megszállottságról, vagy elmezavarról, idegbetegségről van e szó, mert hasonlók a tünetek, valóban áldásos lenne, ha az orvostudomány felnőne végre és alkalmazná a modern orvoslás mellé a tradicionális orvoslást is, és elsajátítaná az ősi technikákat.)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók