Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Áldás ránk - Talán mindenki részt vett már legalább...

  • Írta: 
Áldás ránk - Talán mindenki részt vett már legalább...

A hétköznapokban mikor találkozhatunk az „Áldással” ? - Talán mindenki részt vett már legalább egy templomi szertartáson, pl. esküvőn, ahol a pap megáldja a párt több alkalommal is. Miért teszi ezt? Az áldás, csak egy szimbolikus mozdulat, vagy valamilyen jelentősége is van?

Régen, ha egy asszony babát várt, azt mondták rá: „áldott állapotban” van, amiből arra következtethetünk, hogy egy gyermek Isten áldása, amit megerősít az Ave Maria egyik mondata is: „mert Áldott a te méhednek gyümölcse, Jézus”

Az újszülötteket is áldásban részesítik kereszteléskor,

A miséken a pap Áldást oszt a hívőknek,

Régen a fiatalok házasságát a szülői áldás erősítette meg,

Ha valaki hosszú útra indult a paphoz ment, hogy áldását kérje,

A halottakat is megáldják a temetéseken,

A rontás ellen is áldással védekeztek,

A házszentelés is mindennapos volt régen stb.

Mi magunk is tapasztalhatjuk, hogy szavaink befolyásolják a körülöttünk élőket, a hangosan kimondott áldás pedig reményt, bátorítást adhat, ha azt a családra, barátokra és másokra irányítjuk.

image002

Az áldás jót tesz azoknak, akiknek szánják, a bibliában több utalást is találni erre; „Adjon neked az Isten égi harmatot, zsíros földet, sok gabonát és mustot. Népek szolgáljanak neked, nemzetek boruljanak le előtted! Légy parancsolója testvéreidnek, boruljanak le előtted anyádnak fiai! Átkozott lesz, aki áthoz, áldott lesz, aki téged áld!” (Mózes 27,28-29)

„Lépes méz a kedves beszéd: édes a léleknek és gyógyulás a testnek.” (Példabeszédek: 16, 24)

Az Áldott szó, a magyar nyelv egyik legszebb szava! Gyakran használjuk ma is; légy áldott, megáldott, áldás rád, Isten áldjon, áldás békesség, add Apai, Anyai áldásod - de eredeti jelentése, csak napjainkban vált köztudottá.

Valahol azt olvastam, „Csak Isten gyermekei tudják, hogy igazából mit jelent az Áldás”. Nosza, ne maradjunk le, lássuk akkor mit is jelent.

Késmárki László: Gyógyító kéztartások c. könyvében különböző kéztartások mellett az Áldás mudra is megtalálható:

"Az áldás mudra

A kezekből áradó energiát ősidőktől használják arra, hogy tárgyakat, helyeket, tereket, embereket, vizet, ételt magnetizáljanak különféle célból. A magnetizálás aktusa a felszentelés. Az áldás egy sajátos formája a felszentelésnek. Az áldás mudra az áldás tettét vagy a felszentelést könnyíti meg.

A bal kéz a szív fölött, a jobb kézen a hüvelyk-, a mutató- és középső ujj felemelése – a gyűrűs- és kisujj tenyérbe hajlítása – az éter, levegő és tűz elemek formális rítusa. Legmagasabb Énünk kódját nyitja meg, jelt adva azoknak a magasabb lényeknek, akiktől az együttműködést várjuk.

tiziano001Az áldást (barokah) végző személynek – aki az Isteni Szellemmel tiszta eszközökön keresztül végzi dinamikus operációit – testét, lelkét, szellemét a megfelelő módon be kell hangolnia. Az energia akkor változik nála erővé, ha az fel tudja venni egy bizonyos minőség formáját, és a hit manifesztáló erejével meg tudja tölteni azt.

Ezzel a mozdulattal a következő módon lehet megáldani egy tárgyat, vagy személyt: Ráhangolódás az egyénre – szellemi és érzelmi fókuszálás.

A szellemi és érzelmi kapcsolódás kialakítása után képzelje el, hogy fény árad a korona csakráján keresztül szemöldökei közé (a harmadik szemébe), majd a szívcsakrájába, onnan az áldást osztó jobb kezébe.

Mondja az áldás szövegét: „Elohim, Elohim, Elohim! Felkérem a Világegyetem angyali erőit a Legmagasabb Egység nevében, Megnyilvánuló Isten Szellemem és Krisztus Tudatom nevében, hogy xy-t hassák át az Igazság, a Fény, az Élet és a Szeretet erejével. Ateh Gadol Le Olam AMEN. AMEN. AMEN. – utóbbit keresztvetéssel.

Lássa, hogy a személyt vagy tárgyat pontról pontra beburkolja a fény, öröm, béke, boldogság tölti meg lángoló isteni ragyogással. Pecsételje le a lehívott energiákat a személy aurájába egy keresztvetéssel.”

(Mindenképpen érdemes kipróbálni, mert különleges élményt "ad".)

A fentiek szerint, amikor másokat megáldunk, közvetlenül Isten jóságát közvetítjük, és örök törvény, ha valamit szívből és önzetlenül kívánunk, annak jótékony ereje eljut a címzetthez, majd többszörösen visszaszáll ránk. Ezért mondja tanítás; „Csak azt kívánd másoknak, amit magadnak is kívánnál” - így tulajdonképpen, ha valakinek áldást küldünk, az rajtunk is segít.

Mint minden feltétel nélküli cselekedet, ez is csupa haszonnal jár! ( :

Küldjünk „Áldást” mindennap, mert a jó és igaz szavakra a mai világban mindenkinek fokozottan szüksége van.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók