Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Portálnyitás fénymunkásoknak, gyógyítóknak - Azt hiszem abban...

  • Írta: 
Portálnyitás fénymunkásoknak, gyógyítóknak - Azt hiszem abban...

"Portálnyitás fénymunkásoknak, gyógyítóknak - Azt hiszem abban mindannyian egyetértünk, hogy felgyorsult, zsúfolt, kihívásokkal, akadályokkal teli megváltozott világunkban tele vagyunk blokkokkal, ingerküszöbünk borotvaélen táncol. Mintha egy gördeszkán élnénk, behajlított térddel,

visszatartott lélegzettel, szétterpesztett lábakkal egyensúlyozunk, s ezt nevezzük életnek. Újra és újra megpróbálunk egyenesen járni, egyenesnek maradni, de ez az élet, nem élet.

Néha a földön találjuk magunkat, felnézünk eltöprengünk azon, hogy most mi történt, vagy beesünk a nyúl üregében megbénult érzéseinkkel, ahol képtelenség bármit is látni, és fogalmunk sincs mi a következő lépés.

Mi történt? Köszönd az ébredésnek, tudatváltásnak, nevezd, aminek akarod!

Hogyan? Te nem kérted? Nos a te érdekedben, beállították neked a magasabb tudatváltás„riasztót”. Meglepetés!!!

Az életed innentől kisebb-nagyobb részben megváltozik. A régi minták, a régi életritmus felborul. Talán elfelejtetted hogyan kell mély lélegzete venni, nem vagy már robotpilótán, most meg kell tanulnod ébernek lenni, hogy hogyan hozd egyensúlyba az életed az új paradigmával.

Ezeket a változásokat tekintheted egy burkolt ajándéknak is, mert mindez beavat a tudat magasabb rezgéseibe, s ha ki tudjuk nyitni magunkat a magasabb rezgések felé, akkor egy új látásmódhoz, a létezés egy kibővített, magasabb szintjéhez vezetnek minket.

Mivel kell szembenézniük a portál beavatás előtt álló bátor fénymunkásoknak, gyógyítóknak?

Hirtelen, váratlan, és kellemetlen meglepetések. Ezek olyan meglepetések, melyek a semmiből jönnek és alapjaiban rázza meg a világod, min például váratlan egészségügyi problémák, váratlan halálesetek, veszteségek, árulások, hit-közösségek szétbomlása… Úgy érzed, mintha kihúzták volna a talajt a lábad alól, és zuhannál. Nincs védőháló alattad, s csak zuhansz lefelé igen gyorsan.

Magányosan, elveszetten, zavarodottan.

Eltűntek az álmaid, vagy megvalósíthatatlanná váltak. Nem működik az intuíciód, mintha elválasztottak volna tőle, nem tudsz kapcsolódni a magasabb énhez, vagy a Forráshoz! Igencsak meg vagy döbbenve, és zavarba vagy, nincsenek válaszok és megoldások.

Nagyon-nagyon egyedül érzed magad, elválasztva és félreértve! Pedig te próbálkoztál, nagyon keményen és nagy igyekezettel, de az elveszettség, zavarodottság érzése csak még erősebb lett. Nincs kiút, egyszerűen beleragadtál a sárba.

A sötétség kezelése

A sötétség valódi. Itt van! Ütnek, támadnak, fenyegetnek, és más negatív akciókkal válaszolnak, a fénnyel teli tettekre, intézkedésekre. A stigmáival híressé vált Pio atya (1887-1968) katolikus szerzetes, köztudottan démonokkal küzdött éjszakánként szerzetesi cellájában. Nem ő volt az első, sem az utolsó.

Ezekkel a portálokkal sosem könnyű, még kevésbé szórakoztató, de ezek változtatnak „jobbá vagy rosszabbá téged. Ez a hozzáállásról szól, egy perspektíva, hogy hogyan értékeled, milyen mértékben fogadod az eseményeket. Azonban egy rossz hír egy új látásmódhoz vezet. Ezek a váratlan események felhívások, hogy nézz mélyebbre, erősítsd meg hited, és a kihívásokat tekintsd ajándéknak.

Ezek a kozmikus meglepetések egy nagyon erős figyelmeztetések is egyben, hogy kövesd a belső bölcsességed, és kövesd az útmutatást. Mindez egy fejlődést segítő „alkalmazás”, mely lehetővé teszi a fénymunkások, gyógyítók magasabb énnel való összekapcsolódását.

Ha van elég kitartás és szüksége eszközöd, hogy végigmenj a beavatás ezen fokain, sokat tanulhatsz és tapasztalhatsz. Mi több, megtanulod magad tisztelni, amiért megosztod fényt.

Ne feledd, nagy változáson mész keresztül. Az életed is megváltozik, és ami a legfontosabb a felfogásod is. Nekem a változás, a magasabb tudatállapot békét, határozottságot hozott és célt adott. Bíztatnak, segítenek, hogy hogyan tegyem az egyik lábamat a másik elé. Azt is érzem, hogy hozzájárulok egy jobb, magasabb célhoz, hogy a nagy egészhez tartozom.

A beavatás ezen szintjei nagyon fárasztóak, tele van kritikával, örömmel-bánattal, és komolyan próbára teszi a hitedet minden tekintetben. Szedd össze a bátorságod, láss a szíveddel, ezeken a beavatásokon csak nyerhetsz, mert segít a tisztánlátásban, fejleszti a személyiséged, intuíciód, nyitogatja a szemed, és szeretetre tanít.

Magasabb szinten a levegő tisztább és csodálatos a kilátás is!"

forrás: adeleandthepenguin.com

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók