Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

David Wilcock: Disclosure/Felfedés, „Daniel” színrelépése... Kiemelt

 • Írta: 
David Wilcock: Disclosure/Felfedés, „Daniel” színrelépése...

David Wilcock: Disclosure/Felfedés, „Daniel” színrelépése Írta: David Wilcock Fordította: FehérVándor Forrás: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1090-disclosurecamelot "Disclosure jelentés= Felfedés, földönkívüli értelmes létformák létezésének beismerése hivatalos szerv(ek) által,

amely így elfogadottá válik és beépül a közgondolkodásba, ez a folyamat pedig elvezet az Első Kapcsolatfelvételhez, a Föld képviselőinek és más értelmes civilizáció(k)nak a hivatalos találkozásához. Érdekes egybeesésként a napokban egy jelentős, Project Camelot által forgatott TV műsor került bemutatásra közvetlenül azután, hogy egy régi, megbízható belsős informátor, aki Black Ops (nem hivatalos, ún. Sötét Projekt, amelynek elnevezése egyben utal a kinyomozhatatlan pénzügyi forrásokra illetve az esetleges célokra. FV) projektekben vett részt, a nyilvánosság elé lépett lenyűgöző információival.

d2

Elérkezett az idő

A Disclosure/Felfedés még sosem tűnt ennyire közelinek – egy készülőben lévő cikkemben csak azt vizsgálom, hogy az elmúlt fél év során hány különböző helyen jelent meg a mainstream médiában ehhez kapcsolódóan valamilyen hír.

És most, egy nappal az elnökválasztás után – ahol sajnos egyik opció sem volt túl kecsegtető – néhány olyan információval tudok szolgálni, amelyek a Disclosure-t/Felfedés-t nagyban elősegíthetik.

A Project Camelot debütálása megtörtént a mainstream médiában, rögtön egy elég húzós és veszélyes témát boncolgatva. A show címe Shadow Operations: The Mars Project (Sötét Műveletek: A Mars Projekt.)

A cikkben később erre még kitérek.

Itt megtekinthető az egész show: (Hatalmas lépés, hogy a mainstream médiában egy ilyen műsort le mertek adni! Kissé dramatizáló stílusban lett megcsinálva, de ez a lebutított néprétegekhez való elérés érdekében történt, a tartalom értékéből nem von le. Angol nyelv, angol felirat. Kiváló nyelvgyakorlóknak. FV)

Daniel végre színrelép

Emellett büszkén jelenthetem, hogy egy váratlan fordulattal Daniel, akivel először 2004 decemberében találkoztam és aki rendkívül ellentmondásos és lenyűgöző információkkal látott el, amelyek azóta is munkám alapját képezik, a nyilvánosság elé lépett.

A Source Field Investigations második részének nagyját, amely a 3D-s idővel, portálokkal és csillagkapukkal, térkapukkal foglalkozik, Daniel adatai inspirálták. Nemcsak hogy a nyilvánosság elé lépett, de elképesztő sebességgel gyártja az újabb és újabb cikkeket, amely az elmúlt két év a Disclosure szempontjából csendes időszaka után, végre komoly s nagyon is aktuális információkkal lát el bennünket.

A hivatalos Disclosure filmet januárban fogják bemutatni Mindezeken felül, örömmel jelenthetem, hogy a héten sok órányi anyagot vettek fel velem a díjnyertes rendező, Amardeep Kaleka keze alatt készülő film,a Disclosure Project részére.

Ez a film a beteljesedése Dr. Steven Greer CSETI elnök sok évnyi munkájának, amelynek keretében több mint 560(!) különféle belsős informátort szólaltatott meg, legtöbbjük szigorúan titkos földönkívüliekkel foglalkozó kormányzati projektekben vettek részt.

Dr. Greer kapcsolatai egészen magas kormányzati körökig érnek fel – és mint gyakran elmondta, sokszor kifejezték frusztrációjukat ezek az emberek, hogy még számukra is teljesen homályos mi folyik a háttérben. Volt szerencsém részt venni még 2001-ben az első Disclosure Project eseményen, amelynek keretei között 39 magasrangú tisztviselő, katona, légiirányító, titkos ügynök, asztronauta, top secret minősítéssel rendelkező tisztviselő, stb állt – sokuk először - a nyilvánosság elé és kijelentették, hogy állításaikat eskü alatt vállalják egy esetleges kongresszusi meghallgatáson.

A teljes sajtóesemény,angol:

9/11 sikeresen elterelte az egyre fokozódó figyelmet és publicitást az esemény körül, tovább halogatva a Disclosure-t. Azonban az idő most elérkezett.

Egy igazi alulról jövő kezdeményezés

Ha a jelenlegi hatalom továbbra is a képünkbe hazudik, ellopja a pénzünket, lakat alatt tartja a kritikus fontosságú találmányokat, sötétségben tartja a népességet, akkor magunk kell elvégezzük a feladatot. Greer és Kaleka filmje közösségi támogatáson alapul ( magam is csekély lehetőségeimhez mérten hozzájárultam :) ), tehát a kizárólag olyan emberek nagylelkűségére hagyatkozott, mint Te.

Kaleka és csapata nagyon meg volt elégedve az információkkal, amelyek szolgáltattam nekik. A munka decemberben ér véget, éppen időben egy januári, maja kalendárium vége utáni, 4D-s(?) bemutatóhoz :) http://www.sirius.neverendinglight.com/

Ezután Wilcock kitér, arra, hogy két saját projektje, amelyek szintén jelentősen hozzájárul(hat)nak majd a Disclosure-hez is jó úton halad. Az egyik egy film a piramisok valós funkciójáról, amelyet a Kapcsolat(Contact) forgatókönyvírójával közösen készít. 
A Kapcsolat az egyik legérdekesebb földönkívüli témájú film, a híres Carl Sagan egy novellája alapján készült. Röviden egy fanatikus tudós jeleket fog az űrből, amelyek miután megfejtik őket, egy szerkezet tervrajzát tartalmazzák, amelynek segítségével valaki egy utazásra indulhat valahova..Nem éreztem szükségét lefordítani ezt a részt.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Carl_Sagan

Sagan sok mindenről tudott – Hallgatnia kellett

A 2012 Enigma c. videómban (Lenyűgöző!) részletesen kitérek arra, hogy a Kapcsolatban hogyan rántják le a leplet szigorúan titkos, létező technológiákról.

2012 Enigma, angol nyelv:

Dr.Greer elmondta, hogy Sagan tagja volt a híres-hírhedt Majestic 12 csoportnak, amelyet még Truman hozott létre a Roswell-i incidens után. http://konteo.blogrepublik.eu/2011/02/09/roswell-es-az-m-12/ 524px-Majic6.jpg

m

Majestic 12 létét bizonyító dokumentum Harry Truman-nek, az USA akkori elnökének az aláírásával

Greer forrásai szerint a Majestic vezetői találtak néhány komoly hibát Sagan doktori disszertációjában, elég súlyosakat ahhoz, hogy romba döntsék vele a karrierjét és megfosszák doktori címétől. Ahogy az lenni szokott, ezt az információt felhasználták biztosítékként, hogy Sagan ne kotyogjon ki semmit.

Titkos technológiák leleplezése

A kapcsolat tele van titkos technológiákkal. A legjobb példa az a szerkezet, amelyet a „letöltött” földönkívüli jelek alapján raknak össze, nos ez a gép majdnem tökéletes mása mind kinézetben, mind pedig rendeltetésében a Project Looking Glass-nak( "Pillantó üveg")

Alapvetően a Looking Glass lehetőséget teremt a szemlélőnek, hogy belekukkantson a jövőbe, ahogy néhány belsős elmondta 99.999 %-os pontossággal.”

Valójában, egyikük megemlítette: „Mit gondolsz, miért nem gyilkoltak meg egy fontos vezetőt sem mostanában? Lehetőségünk van 'szerkeszteni' a történelmen, ha valami nem tetszik."

(Ha valaki szereti az olyan filmeket, melyekben időutazás vagy valamilyen különleges képesség birtokában van(nak) a főszereplő(k) [én nagyon, személyes kedvenceim között van az alábbiak közül mind] akkor tudom ajánlani a következőket:

 • 1, Halálsoron (Green Mile, 1999)
 • 2, Donnie Darko (2001)
 • 3, Csodabogár (Phenomenon,1996 )
 • 4, Arc (Powder, 1995)
 • 5, Idétlen időkig (Groundhog Day, 1993)
 • 6, Pillangóhatás (Butterfly effect, 2004)
 • 7, Déja vu (2006)
 • 8, Sorsügynökség (The Adjustment Bureau, 2010)
 • 9, Next (2007)
 • 10, K-Pax (2001) FV.)

Hiszem, hogy léteznek olyan magasan fejlett lények, akik képesek teljesen mesterséges idővonalakat létrehozni, annak érdekében, hogy túljárjanak a „leskelődő” emberek eszén.

Bibliai nevükön ők volnának a Seraphimok vagy Cherubimek.

Az Egység Törvénye/Law of One (melynek magyar fordítása hosszú évek fordítása után a hetekben jelent meg: http://www.exopolitika.hu/law_of_one.php) közvetítések pedig olyan hatodik dimenziós lényeknek írja le őket, akiknek feladata a bolygók lakosságának a „menedzselése”.

Idővonal 1 és Idővonal 2

A probléma az, hogy 1983 bármikor használják a Looking Glass-t, ide-oda váltogat az egyes és kettes idővonal között. Az egyes egy jelentős metafizikai átváltozáson átesett Földet mutat, míg a kettesen mindent 6 méter vastagságú sár borít egy pólusváltozás következményeként.

A választóvonal eközött a két idővonal között 2012 december 21.-ére esik. Ezt még a 80’-as években felfedezték, számos forrás állítása szerint, köztük Daniel szerint. Óriási teljesítményű szerverfarmokra volt szükségük, hogy külön tudják választani a két különböző képet – hogy valójában láthassák mit mutat a Looking Glass.

Az elmúlt években arra a következtetésre jutottak a belsős informátorok szerint, hogy immáron semmi nem állíthatja mega pozitív idővonal életbe lépését. A kataklizmikus idővonalat a teljes statisztikai képtelenség kategóriájába száműzték – részben köszönhetően a Majestic 12 munkájának.

Megközelítésem szerint, azért tudtuk kivédeni ezt a negatív idővonalat, mert elég ember „gyakorolja” a szeretetet, megbocsájtást és mások elfogadását – ezzel elérve a kritikus tömeget amire szükségünk van.

(Cobra erről a témáról a következőket írta még egy régebbi cikkben:

Negatív idővonalak:

az idővonalak nem többek, mint lehetséges jövőbeli kimenetelei a Földön zajló eseményeknek. Egy adott eseménynek több különböző lehetséges kimenetele van és, ahogy közeledünk a beteljesüléséhez egyre több ilyen potenciál omlik össze és amikor végül megtörténik az esemény már csak egy kimenetel marad. 
2011 november 11-ig az összes negatív idővonal a Föld számára már megszűnt létezni, és a bolygó pozitív jövője immáron biztos. Nem fognak alternatív, párhuzamos Földek létezni, a fényes jövő garantált a bolygó számára Ez igaz az emberiség döntő többségére is, azon háttérhatalmi tagokat leszámítva, akik nem hajlandóak együttműködni és jóvátenni a bűneiket..)
Néhányan szerettek volna egy komolyabb katasztrófát

Néhány csoportosulás a negatív idővonal megvalósulását szerette volna előidézni, hogy megoldják a Föld „bolha problémáját”, míg maguk a föld alatt éltek volna tovább.

2012 elején meginterjúvoltam Bill Wood-ot, akinek állítása szerint az volt a feladata, hogy állapítsa van-e bármilyen módja annak, hogy a Földet a negatív idővonalon lehessen tartani. Konklúziója szerint nincs erre lehetőség.

(Bill Wood elmondása szerint egyébként egy ideje már nem használják a technológiát, mert 2012. december 21 után egy falba ütköznek a nézelődők. Van ott valami, ami áthatolhatatlan.)

Voltak, akik kétségbe vonták a szavahihetőségét, de rendkívül alaposan „leteszteltem/meggyőződtem róla, hogy valódi belső ember” az egyik legmagasabb rangú informátorommal, aki megerősítette, hogy Bill 6 különböző, korábban sehol nem említett, az 51-es területen található technológiát írt le olyan részletesen, hogy nem kétséges őszintesége.

Tehát, megfigyelhető jó ideje, hogy ezek az idővonalak konvergálódnak, és a fókusz-pontjukat(egyesülést) 2012 végén érik el. Ez azt jelenti, hogy a Földön mindenki azonos időben, azonos eseményeken fog keresztülmenni, függetlenül attól melyik idővonalon lennének a döntéseik alapján.

Ezen oknál fogva teljesen érthető, hogy Daniel végre a nyilvánosság elé lépett. A Source Field Investigations-ban részletesen foglalkozom a kérdéssel, de itt is - terjedelmi korlátok között - igyekszem leírni a lényeget.

De Broglie hullámok és a Bizonytalansági elv/ Heisenberg-féle határozatlansági reláció

Minden foton, elektron, neutron, proton, szubatomi részecske, atom és molekula állandóan egy „részecske” és egy „hullám” állapot között váltakozik. (http://hu.wikipedia.org/wiki/Hull%C3%A1m-r%C3%A9szecske_kett%C5%91ss%C3%A9g)

Ez az egyszerű, megfigyelhető felfedezés 1924 óta ejti zavarba a tudósokat, amikor is De Broglie rögzítette, hogy minden anyagnak van egy hullám-szerű természete is. Werner Heisenberg felvette a kesztyűt és 1927-ben megalkotta a Bizonytalansági elvet (http://hu.wikipedia.org/wiki/Hat%C3%A1rozatlans%C3%A1gi_rel%C3%A1ci%C3%B3) amit azóta is megcáfolhatatlan dogmaként kezelnek a tudósok.

A Bizonytalansági elv alapvetően azt mondja ki, hogy a kvantumvilágban minden hullám és részecske – egy időben. Nem tudod kirakni a puzzle-t, mert egyszerűen nem lehet kirakni. Kész.

Az Univerzum bizonytalanságra épül. Ez a válasz, punktum. Nem lehet mit tenni, szívjunk el inkább egy szivart ! Soha nem hittem, hogy tényleg ez lenne a válasz – sem azt, hogy ez a paradoxon ne lenne megoldható.

Gyakorlatilag arról van szó, hogy a tudósok az elmúlt 85 évben tisztában vannak vele, hogy az anyag állandóan megjelenik és eltűnik, materializálódik és dematerializálódik, csak egyszerűen túl gyorsan történik ahhoz, hogy lássuk a különbséget.

Váltakozó természetű anyag

Az új tudomány, amit a Source Field Investigations-ben felvázolok, azt mutatja, hogy amikor egy részecske hullámmá változik, akkor kiterjed az időben – a múltban a jelenben és a jövőben egyszerre létezve. Az anyag állandó jelleggel ugrál ki-be ebbe a „parallel valóságba”.

Ha letudjuk venni a nyomást – a három dimenziós világunk energetikai folyamatai által kreált nyomást – akkor az anyag magától átugrik ebbe a parallel valóságba – és ott is marad.

Tehát, ha építünk egy gépet, ami képes ki és be kapcsolni ezt a nyomást, nos akkor kapunk egy „csillagkaput/térkaput”, portált, vagy teleportációs eszközt.

( Erről szó van a David által a cikk elején említett Shadow Operations: The Mars Project-ben, ilyen térugró eszközzel közlekedn(t)ek a Mars és a Föld között.)

A Looking Glass felépítése

Egyszerűen megfogalmazva a Looking Glass egy szimpla hordó/henger(?) víz körül forgó, 3 (elektromosan?) feltöltött gyűrűt jelent.

d3

A Kapcsolatban szereplő szerkezet

Az a részlet a Kapcsolatból, amikor a jeleket felfedező tudós, megkezdi utazását a tér-időben

(A teljes film itt!)

A nagy sebességű forgó feltöltött gyűrűk egy gömb alakú elektromágneses pajzsot gerjesztenek – amin semmi nem tud keresztülhatolni. Ez azt jelenti, hogy a pajzson belül semmilyen rádió, szatellit, mikrohullámú, wifi és egyéb jelet nem tudsz fogni.

Az igazán érdekes rész az az, hogy a pajzs kikapcsolja a nyomást, ami a víz molekulákat összetartja a fizikai valóságunkban . Így a víz molekulák átugranak a parallel valóságba és ott maradnak – így egy portált létre a mi világunk és a „3D idő univerzuma” között.

Mi a szösz az a „3D idő univerzuma”?

Annak ellenére, hogy a 3D idő univerzuma nagyon furán hangzik, ismerős lehet a fogalom. Minden éjszaka mikor álmodunk ide utazunk. A szellemek az ebben a parallel világban létező emberek árnyékai. A távolbalátók tanulmányozni tudják a mi tér-időnkben történő eseményeket – az asztráltestüknek ezen parallel világon való keresztülutaztatásával. S

őt, minden a mi valóságunkban létező molekulának van egy pontos másolata ebben a parallel világban. Másképp nem létezhetne. Ez azt jelenti, hogy amikor átmész ebbe a parallel univerzumba a dolgok nagyrészt ugyanúgy néznek ki – legalábbis sok szempontból.

Ez az alternatív univerzum mindenhol körülötted van, mindig. Mindenhol ott van – és mégsem tudjuk a fizikai testünkkel érzékelni. Csak az elménkkel. Hacsak nincs egy olyan egzotikus technológia a birtokodban mint a Looking Glass – vagy egy teleportációs eszköz.

Ebben az esetben, a dolgok még mindig ugyanúgy fognak kinézni mint itt. A különbség az, hogy ahová nézel az határozza meg, hogy milyen időpontot nézel.

Folyt. Köv. (Amikor én ezt a cikket, majd később Daniel tanulmányait olvastam, gyakorlatilag a padlóról kellett összekaparnom az állam, annyi bizonytalan, különálló része állt össze a puzzle-nek hirtelen. Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk mind ennek a cikknek, mind a Daniel tanulmányának a közeljövőben visszaadni az eredeti tartalmát amennyire csak lehet, de borzasztó nehéz, bonyolult, tudományos nyelvezettel lettek megírva, főleg Daniel esetében."

(forrás: 2012felemelkedes.blog/.hu2012/11/21/david_wilcock_disclosure_felfedes_daniel_szinrelepese)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók