Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Snowden feltárja a HAARP globális gyilkos programját...

  • Írta: 
Snowden feltárja a HAARP globális gyilkos programját...

"Edward Snowden NSA informátor és menekült kedden dokumentumokat tett közzé az Internet Chronicle riporterének bizonyítva, hogy a Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszféra-kutató Program, vagy HAARP határozottan részt vesz egy gyilkossági és agykontroll programban.

Míg a katonai börtönipari komplexum mindig rutinszerűen ragaszkodott ahhoz, hogy az alaszkai bázisú HAARP csak a természeti jelenségek tanulmányozását szolgálja a Föld ionoszférájában, Snowden rácáfolt erre a brutálisan hatalmas színjátékra.

"A HAARP kutatóállomás," - mondta, "stratégiailag lett létrehozva a kíváncsiskodó szemektől távol, közel Gakona-hoz, Alaszkában, melyet ténylegesen arra használtak, hogy a globális kapitalizmus leendő ellenzékét, azaz több millió embert megszüntessen vagy manipuláljon."

"Ezekkel a földi antennákkal a NATO (Észak-atlanti Szerződés Szervezete) képes globális szinten, távolról elhallgattatni a "deviáns vagy felforgató elkövetőket" a gondolataik eltorzításával."

HAARP

A sértettek vagy a szeretteik tudtán kívül a HAARP ultra nagyteljesítményű rádióhullámokat bocsát ki. Azok a hullámok ugyanazon az elektronikus frekvencián működnek, mint a truncus encephali vagy agytörzs, szelektíven kiváltva haláleseteket, melyeknek látszólag természetes okai vannak, köztük a halottkémek számára néhány ártalmatlannak számító, mint az agyvérzés vagy a szívroham.

"Ha és amennyiben a hírszerző közösség nem tekinti optimális hatásúnak az egyenes merényletet," - mondta Snowden, "akkor 'ők' egyszerűen el tudják érni, hogy a 'célpont' őrült módon viselkedjen, annak érdekében, hogy lejárassák őket.

Amikor útban voltunk Hongkong és Moszkva között, a Wikileaks alkalmazottnak és nekem ki kellett védenünk a rádió generálta gyilkos téveszmék állandó fenyegetését."

Gyorsan betessékelve az alkalmazottat a Seremetyevo Repülőtér Novotel hoteljének pazar szobájába a korábbi NSA alkalmazott elkezdte kifejteni. A 30 éves Booz Allen Hamiltonnal kötött titkotartási megállapodások miatt a Chronicle nem részletezhette azon a ponton túl, hogy az egész lakásban fel van szerelve egy teljesen működőképes Faraday kalitka. Snowden ötletszerűen megépített Faraday kalitkája állítása szerint képes blokkolni a zavaró külső statikus és nem statikus elektromos mezőket.

"Enélkül," - mondja, "már abban a pillanatban halott lettem volna, amikor a The Guardian féle első történet nyomdába került." Snowden tanúságtételét a HAARP dokumentumaival erősítette meg, melyeket magas rangú tisztviselők privát email fiókjaiból gyűjtött, többek közt admirálisoktól és légierő vezérőrnagyoktól.

A hírszerző közösségek belső forrásai megerősítették a The Internet Chronicle-nek ezen dokumentumok hitelességét, ahogy mindezek szörnyű következményeit az emberi méltóságra. A források ismerik a Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége (DARPA) és az Alaszkai Egyetem közötti megbeszéléseket, melyek segítették működtetni a HAARP-ot azt sugallva, hogy a rádiótornyok, valamint a TrapWire "benne vannak a játékban".

Snowden vallomása úgy tűnik, hogy részben összhangban van egy amerikai szenátoréval 2009-ben. Ekkor ő, Nick Begich elmondta az "Összeesküvés Elméletben Jesse Venturának", hogy "csak hogy befolyásolják az agy érzelmi állapot változásait, könnyen megvalósítható" a HAARP-al.

Jesse Ventura: Összeesküvés elmélet - Haarp (A zsidó halálsugár

Dr Nick Begich 32:50-től látható a filmben:

Ez pedig egy másik összefoglaló:

(forrás: ujvilagtudat.blogspot.hu)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók