Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

A tudósok lefotózták, amint a lélek elhagyja a testet a halál pillanatában... Kiemelt

 • Írta: 
A tudósok lefotózták, amint a lélek elhagyja a testet a halál pillanatában...

Korotkov Konstantin orosz kutatónak egy bioelektrografikus fényképezőgép segítségével sikerült lefotóznia halál pillanatát, amikor is a lélek elhagyja a testet. A fényképet egy bizonyos gázkisüléses vizualizációs módszerrel készítette, mely megelőzi a híres Kirlián technikát,

és megmutatja, amint az életerő fokozatosan feloldódva elhagyja a testet. Korotkov szerint az életenergia elsőként a köldök és a fej, majd az ágyék és a szív területeiről távozik. Korotkov azt is megfigyelte, hogy az erőszakos és váratlan halált elszenvedett emberek energiarendszere teljesen felborul, tulajdonképpen egy sokkos állapotba kerülnek, ezért a lélek napokon át próbál visszatérni a már halott testbe. Ez a fel nem használt energia többlet miatt lehet. 

lelek01

A Korotkov által kifejlesztett technikát, az Orosz Egészségügyi Minisztérium is jóváhagyta és a világon több, mint 300 orvos alkalmazza a stressz, és például a rákos megbetegedések kialakulásának megfigyeléséhez és nyomon követéséhez. Korotkov bezsámolt arról is, hogy ezt az energiakép feldolgozó technikát a biofizikai egyensúly állapotának felmérésére és valósidejű diagnosztizálására is fel tudják használni, sőt képes megmutatni, hogy egy személy valóban rendelkezik e pszichikai képességekkel, vagy sem.

forrás: spiritscienceandmetaphysics.com

3 hozzászólás

 • Alfa
  Alfa 2015. máj. 18. hétfő, 16:02 Hozzászólás hivatkozás

  Hitem szerint nem a lélek hagyja el a testet a halál pillanatában, hanem a szellem. De ez kevésbé lényeges, mert szerintem végképp nem fizikai test alakú, beleértve a ruhát is.

 • czihakiviktoria

  Ez a tudós általi fotó a lélekről egy nagy szélhámosság-- Fogalmuk sincs hogy milyen szubsztancia a lélek és hogy néz ki- de lefotózni is képtelenség mert a szemnek és a gépnek is láthatatlan. A lélek energia részecskék alkotta rajzolat csupán. amíg élő, a tiszta lélek aranysárga fény a halál után fehér vagy mocskossá lett fény csupán de a fénye halovány és láthatatlan. Ha látszik belőle kevés az csupán a koporsó méretnek megfelelő, nagyon sötét helyen. A másik ami szélhámosság, az-az ábra ahogy a lélek elhagyná a testet- A valódi testelhagyás módja a fejtetőn történik, és ott is lehet kirántani--Egyszer még 91 ben leüvöltöttem a Teremtőt, amiben valójában nem is hittem soha-csak dühös voltam. A csak Jelenése az erejével szintén a fejtetőn rántotta ki a lelkemet raportra. De ezt csak olyan emberrel teszi meg, mint amilyenné én váltam életem során gyermekkoromtól kezdve 50 éves koromig-a Jelenéssel való szembesülésemig heti rendszerességgel elhagytam lélek fazonként a testemet. ezért tudom mi a lélek és hogy néz ki a lélek.

 • czihakiviktoria
  czihakiviktoria 2015. június 14. vasárnap, 10:40 Hozzászólás hivatkozás

  Alfa neked válaszolok-- A léleknek lehet nevezni azt a formációt vagy inkább rajzolatot amely elhagyja a testet. Ez az életnek szellemi energiája-nem misztikus szellemi, hanem tudatos energia rajzolat. az ember sokáig és mai is csak sejti hogy van lélek és különválassza a szellemitől valójában egy. De az ember 5000 ismeri a kínaiak legalábbis-- mert azóta szurkálja a külső szálait. Testformát követi a rajzolata viszont nincs ruhája hisz minek egy energia rajzolatnak. Ha viszont közlekedik- fénysebességgel ha kell,,akkor szinte nyíl-szerűvé összeáll. ezen születik a gondolati feszültségünk érzelmi töltéssel-- amikor elhagytam a testemet gondolkodtam és érzelmeim, indulataim voltak. de nagy különbség van az élet létezése és a lélek létezése között Az ÉN-ünk mivel van agy memória- képes fantáziálni, képes előre tervezni vagy visszaemlékezni. A lélek erre nem képes csak azzal kapcsolatban vannak gondolatok és érzelmek amit épp figyel, érzékel. De nem képes előre vagy visszafelé csak úgy gondolatokat képezni nincs fantázia semmi nélkül .Ha valami ebben segítheti az csak élő lélek esetében az ÉN halovány kísérője-de csak annyira mint halk óhaj, gondolat-- ez hasonló az ÉN-ünk megérzéseire,-amit a Lélek sugall tulajdonképpen mint halk gondolat..

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók