Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

A Passzív Android és a Teremtő Erő

  • Írta: 
A Passzív Android és a Teremtő Erő

Az elme arénájában, az asszimetrikus hadviselés az egyetlen mód, hogy kikerüljünk az android keltetőből, ahol termesztik őket. Támadd a statikus, nyugvó pontokat, azokat a helyeket, ahol az elme gépezete teljesen biztos abban, hogy a dolgok, azok amik.

Úgy gyereki ki ezekből az óriás építményekből, hogy nem ragaszkodsz mindenféle rendhagyó irányhoz. Ez az, amit a szürrealisták tettek. Ők képesek voltak félbeszakítani az elme építményeinek örökös zümmögését. Valójában őrültek voltak, de hősök is!

A legtöbb ember nem akar tudni ezekről a dolgokról. Azt akarják elfogadni, amit eléjük tesznek, néha megpiszkálják az egyetértés falát, de nem akarnak kitalálni valami teljesen újat, valami mást. Nem, azt nem lehet! A prédikátornak, a tudósnak, a tanárnak, vagy az orvosnak, lehet nem tetszene. Lehet, Istennek sem tetszene. Lehet, hogy a világegyetemet is sértené és vannak mindenféle kimagasló személyek, akik talán megsértődnének.

Pedig ezek a kimagasló személyek a fundamentalizmus képviselői. Ők azok, akik redukálják, beszűkítik a világnézetet. Ez nagyon egyszerű. Hipnotikusan egyszerű, mert ez a játék így működik.

Meggyőzni az embereket, arról, hogy mi tartsanak fontosnak, borzasztóan egyszerű. Hagyod forrni a levest, a leves csak forr, mígnem abból már alig marad valami, mikor azt mondod; Na látod, ilyen egyszerű levest főzni, ennyi az egész. Ezt nevezzük hipnózisnak! A lepárlást, a minőség csökkenését, a hiányt.

Az öregembernek, aki ott fenn a nagy székben fésülgeti a szakállát, van egy unokatestvére, aki nem ért vele egyet, és ezért ő hirtelen a gonoszság megtestesítője lett. Összefoglalva, így néz ki a helyzet. Ha kitalálsz egy történetet valakiről, aki a cirkuszban őrzi az elefántokat, és a majdnem teljesen meztelen gyönyörű hölgyet, aki áll az elefánt hátán, képzeletben elviszi egy csendes helyre, hogy legalább egyszer megtapasztalja a gyönyört. Ám ez soha nem fog megtörténni, mert ő csak a jó és a gonosz történetében létezik, mint hiány, vagy elfojtás, ő egy halott ember.

Ő egy android, egy emberszabású robot az élvezetek kertjében, akit kirekesztettek, és várja a napot, hogy kijöhessen a sötétét fátyol mögül.

Az emberiséget több száz módon formálják, alakítják, „főzik” android-szerű lényekké, bár sajna azok „segítség” nélkül is azzá alakulnak. Egy kalap alá hipnotizálják saját magukat, ám a maradék még így is eléggé aktív, eléggé normális és eléggé átlagos marad.

Odavonszolhatod az androidot a vízhez, de nem tudod rávenni, hogy igyon. És ez a lényeg! Nem fog kitalálni semmit, nincs saját fantáziája; csak bámulni fogja a vizet, s talán feltűnnek neki az apró visszatükröződések, köztük a sajátja is, még az is lehet, hogy valamiféle vágy is megindul benne, hogy valami fontos történjen.

A mechanikus gondolat, ami az android-elme legfontosabb jellemzője. A kapcsolatai lehetnek kifinomultak, de ő maga passzív marad. A Részek összekapcsolódhatnak más darabokkal, de ez kreatív ambíció, vagy erő nélkül nehézkes.

Szerencsét próbálni? Szó sem lehet róla. Nem kockáztatunk. Ez pont azt mutatja, hogy hogyan hal meg a szabadság.

Az ember csak úgy elvan a porban, mint egy kemény, öreg kő, nem aktiválja magát, nem megy fel a pódiumra, nem szárnyal, nem csinál semmit, miközben hangosan követeli a szabadságot. Mert valójában nem is vágyik arra. A köveket akarja és a nehéz föld árnyékát. Ő furcsamód valami zéró értéket szeretne, ami még tovább csökkenthető, egészen az abszolút nulláig…

Ez van az android tudatalattiba.

A Pentagon DARPA technológiai és elme-kontroll csoportja egy újabb projektre készül; hogyan lehet képeket ültetni közvetlenül az agyba. Nincs szükség csippre, implantátumra, nem kell hologramokat alkalmazni az űrben, ezek már lejárt lemezek. Helyette jeleket sugározz közvetlenül a vizuális látókéregbe.

Persze ez csak egy PR tudományos-reklámfogás, hogy megkaparintsák a szerződésekért kapott pénzt a kormánytól. Viszont megmutatja, hogy merre tartanak. És az emberi androidok tökéletes célpontok, mert bármilyen képet befogadnak, hogy aztán megteremtsék azokat.

Nem számít, hogy honnan jön: televízióból, a számítógép képernyőjén, vagy az újságon keresztül. Be fogják nyelni és azt emésztgetik majd egész nap. Elméletileg a megfelelően passzív állampolgárok fel vannak szerelve faltól-falig képernyővel, és jelenleg is már szinte csak a filmek kép-sorozataiból merítik a napi tapasztalataikat.

Az utcákon zavargások, robbantások, fosztogatások vannak, de ők csak a szivárványszínű kerteket, a vattacukor gépet, a rózsaszín lufikat, és a meztelen szüzeket látják.

„A testvérem, Bobby ma megint felhívott és újfent figyelmeztetett, hogy már vagy hat hónapja csak ülök a kanapén, és ez nagyon dühíti. Ők már szinte a Disney World-ben élnek, városnézéssel töltik az időt, és kocsikázgatnak ide oda. Van egy imádnivaló felesége és két jólnevelt gyereke. Egyik nap váratlanul elugrottak hozzám. Régebben úgy gondolta, hogy magányos farkasként él majd a város szélén, s most egy felelősségteljes családapa." Kajajegy, jóllét, rokkantság. Ez a csodálatos élet.

Mickey Mouse az Egyesült Államok elnöke, Donald kacsa az alelnök, és Goofy a nemzetbioztonság feje.

Az embereknek lehet véleményük. Mit akarhatnának ennél többet...

Jon Rappoport a szerzője három nagy sikerű kollekciónak is; A Mátrix leleplezése, Kilépés a Mátrixból, A Mátrix hatalmán kívül – az Egyesül Államok kongresszusi helyére pályázók jelöltje volt Kalifornia 29. körzetében. Jon szaktanácsadói tevékenységet is folytat privát ügyfeleknek, melynek célja a személyes teremtő erő kiterjesztése. Jelölték Pulitzer-díjra, 30 évig dolgozott oknyomozó riporterként, cikkeket írt a politikáról, az orvostudományról, az egészségügyről a CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern, és még számos újságnak és magazinnak az Egyesült Államokban és Európában. Jon a világ minden táján előadásokat és szemináriumokat tart a globális politikáról, egészségről, a logikáról és a teremtő erőről. forrás: wakingtimes.com

 

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók