Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Honnan tudod, hogy egy Angyal a közeledben van...

 • Írta: 
Honnan tudod, hogy egy Angyal a közeledben van...

Az angyali lények magasabb frekvencián rezegnek, mint az emberek, legtöbben ezért nem látják őket, de gyakran érzékelik jelenlétüket. Az angyalok tudják, hogy milyen módon kommunikáljanak velünk, s ha valamit közölni akarnak megtalálják a módját, hogy felfigyeljünk rájuk.

Nem kell hozzá vallásos meggyőződés, vagy hit, bárki érzékelheti egy angyal jelenlétét.

Általános jelei annak, ha egy Angyal nyomatékosítani akarja jelenlétét, illetve üzenni akar:

 • A helyiség hőmérsékletének megváltozása - Egyik pillanatról a másikra meleg levegőáramlat, vagy fény vesz körül. Libabőrös leszel, vagy bizsergést érzel a tarkódon, hátadon vagy a fejeden.
 • Egy különleges illat, vagy íz tűnik fel a semmiből - Ez lehet egy szokatlan illatú aroma, amilyet korábban még soha nem szagoltál, és képtelen vagy azonosítani, viszont feltűnően kellemes illat, vagy egy olyan íz, amit még nem éreztél.
 • Különböző színű fények jelennek meg szintén a semmiből - Fénynyalábok tűnnek fel a helyiségben, csak átsuhannak a szobán, vagy a szemed sarkával látod csak, s mire odanézel épp eltűnik, szétrobban, mint a csillagszóró szikrái. Láthatsz kerek színes kisebb-nagyobb gömböcskéket is, melyek úgy úszkálnak a térben, mint a szappanbuborékok. Mindegyik fényjelenséget a szeretet érzése kísér. Ne ijedj meg, nem fog megjelenni egy angyal, csak, ha készen állsz rá. Ők nem ártanak neked semmilyen formában és ijesztgetni sem akarnak.
 • Néha halhatsz angyali hangokat, így próbál kommunikálni veled - Ez a hang, csak egy tompa suttogás, ilyenkor küldj egy mentális üzenetet az angyalnak, hogy beszéljen hangosabban és nem gondold, hogy csak a képzeleted játszik veled. Angyalok kedvelik a telepatikus kommunikációt, mert így sokkal könnyebb átadniuk az üzenetet, de az ilyen szintű „beszélgetésre” csak kevesen képesek.
 • tollpihe002
 • Hirtelen fehér tollak tűnnek fel a legváratlanabb helyekről. - Ez biztos jele, hogy imáid meghallgattattak. Néha felnézel az égre és „szárny, vagy tollpihe alakú” felhőképződéseket látsz, ez is egy jel az angyaloktól. De több jelentése is lehet. Például előbújik a cicád a kertből, hátán egy tollal, (ilyenkor figyelj az intuíciódra) Ha az autód szélvédőjén tűnik fel (légy óvatos a forgalomban) Megláthatod egy plakát papírhasadékán megakadva (nézd meg mit hirdetnek a plakáton, esetleg menj moziba, vagy neked kell hirdetned valamit, talán kampányra szólít) Árválkodhat egy kuka tetején is, mondván ne szemeteljünk stb.
 • Álmodban is megjelenhetnek az Angyalok egy probléma megoldásával kapcsolatban. - Reggel feltűnően frissen ébredsz, és pozitívan, tisztán látod a megoldást, vagy biztosan tudod az irányt….
 • Mintha lenne valaki veled a helyiségben - Mintha valaki elsuhant volna melletted, egy kellemes fuvallatot érzel, vagy mintha valaki a válladra tette volna a kezét, esetleg más testrészedben érzel kellemes meleget, kezeid felmelegszenek...
 • Egy dallamot , muzsikát hallasz -Többször ugyanaz a dallam jár a fejedben, vagy ismétlődően meghallod a rádióban, egy nyitott ablakon át, vagy egy autóból kiszűrődve. Egy lemezboltban a dal előadójára bukkansz, holott teljesen más valamit kerestél. Egy filmben véletlenül pont azt a dallamot hallod stb.
 • Egy kirakatban véletlenül angyalt ábrázoló képeslapot látsz meg, holott szinte sosem veszed észre ezeket.
 • Egy jelentéktelen útszéli virágot látsz meg akaratlanul, ahogy kiragyog a környezetből, valahogy színesebb, szebb, mint a többi.
 • Véletlenül találkozol egy ismeretlennel és a szemébe nézve különös és nagyon erős szeretetet, csodálatot, intelligenciát, rejtélyes kisugárzást érzel, és késztetést, hogy beszélj vele. Valamiért az az érzésed, hogy ez az idegen nem olyan, mint a többi ember. Megszólít, mielőtt te megtehetnéd, semmi különösről nem beszél, mégsem érted, mintha nem a te nyelveden beszélne, majd elköszön. Rövid idő múlva segítséget kapsz a problémáid megoldásához, bár fogalmad sincs, hogy ezt hogyan sikerült elérned, hisz épp egy kilátástalan helyzetben voltál.

Az Angyalok gyakran nagyon egyértelműen jelzik jelenlétüket. Közös angyalélményünk, mikor a könyvesboltban pont a mi lábaink elé esik a polcról egy könyv, ha netán a fejünkre az azt jelenti, nagyon erőteljesen fel akarják hívni a figyelmed arra a könyvre. ( :

Ilyenek az Angyalok munka közben, s ha bízunk bennük, figyelünk rájuk, még többet segítenek, hisz azért vannak itt, hogy támogassanak minket az élet rögös útjain.

4 hozzászólás

 • Zsuzsa
  Zsuzsa 2014. július 20. vasárnap, 17:56 Hozzászólás hivatkozás

  Én már ezek közül nem is egyet érzékeltem.

 • czihakiviktoria
  czihakiviktoria 2015. június 14. vasárnap, 10:53 Hozzászólás hivatkozás

  Sajnos azt kell mondjam nagyon tévedtek! Nincsenek angyalok, legfeljebb távozó holt lelkek amelyek esetleg butácskák, és téblából addigamig a másik Teremtő a halál Ereje lenem húzza és el nem indítja utolsó-útjára vagy pszichopata volt életében ezért torzulta lélek és akkor is kegyetlen- ha bármit érzékel mint pl. holtak idézését, bizony kegyetlenül árthat is,ezért veszélyes az ilyen szélhámoskodás, de ha a másik Teremtő a Halál ereje észleli azonnal lerántja. vagy aki hozzánk tartozott és egyetlen érintéssel elköszön.Különben a holtak lelke max 5 percig képes itt téblábol-majd elindítja a Föld gravitációs ereje az a Halál ereje is egyben ha magától nem indult el-- Tehát nem igaz hogy itt élősködne vagy épp segítene hosszabb ideig a holtak lelke. Ha igaz lenne akkor 42 év alatt heti rendszeres kilépéseim ideje alatt beléjük botlottam volna-de csak átfutó villanások voltak-egyébként tőlem, az élő lélektől megrémültek. Az amit mesélni szoktak egyes széltolók, hogy ücsörögnek vagy állnak itt vagy ott- ez nem igaz- a lélek nem képes leülni se ácsorogni abban a pillanatban ahogy megállna a gravitáció ereje lerántja!

 • czihakiviktoria
  czihakiviktoria 2015. június 20. szombat, 23:45 Hozzászólás hivatkozás

  Kedves Zsuzsa ne képzelődj, bármit érezhet az ember ami hozzáér szellő vagy a saját hajad vagy épp a saját gondolatod- De eltávozó lelket azt viszont igen, hozzád érhet de az se maradhat itt csak érintés ideig. Az lehet ismerős, de lehet kallódó butuska lélek. De nem angyal Minden lélek megtér a Teremtőhöz azzal egyesól és bizony nagyon erős feszültséggé lesz - ezért se a Teremtő se a holtak halhatatlan lelke nem térhet vissza, mert az életre már veszélyesek.-- de különben is Tilos mert azzal megszegnék a Föld Természet -törvényeit. az életedet a biztosra alapozd soha ne a csodákba higgyél, mert nem léteznek. Te magad vagy a csoda!
  http://A-letezes-fantasztikuma-.blogger.hu

 • Rozália
  Rozália 2016. március 24. csütörtök, 08:03 Hozzászólás hivatkozás

  Én is átéltem már nem is egyszer. És láttam is bizonyos dolgokat. A szkepszicizmust csak a tapasztalás oldhatná fel nállad czihakiviktoria. Sokan nem internetes blogokból szerzik a tudást, hanem a forrástól !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók