Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Bizonyítékot ígérnek a 701 alkotói: Újabb nagyszabású Kiemelt

  • Írta: 
701"Nem akarunk egy újabb semmitmondó televíziós dokumentumfilmet készíteni" 701"Nem akarunk egy újabb semmitmondó televíziós dokumentumfilmet készíteni"

"Újabb nagyszabású ufós dokumentumfilm munkálatai közelednek a végéhez az Egyesült Államokban. A mozi címe: '701' ,amely a hivatalosan 1969-ig létező és az amerikai kormányzat által finanszírozott Kék Könyv Projekt megoldatlan ügyeire utal.

Az idei év a Siriusról szólt, már ami az UFO témájú dokumentumfilmeket illeti, de egy bő fél év múlva máris jön a következő nagynak szánt durranás, amely - az alkotók korábbi tervei szerint - akár kézzelfogható bizonyítékkal is szolgálhat a földönkívüliek létezésére vonatkozóan.

Szeptember 19-én a készülő film két atyja, James Fox - akit itthon legtöbben a National Geographic TV, Ufóvadászok című reality-sorozatából ismerhetnek - és Tracy Torme producer - aki többek között az Égi tűz, és a Budd Hopkins regényéből készült Betolakodók című film forgatókönyvét írta korábban - voltak az amerikai Coast To Coast rádió vendégei, ahol a 701-ről kérdezte őket a műsorvezető.

A negyvenes évek végétől működő és az azonosítatlan repülő objektumokról szóló beszámolók kivizsgálására létrehozott Project Blue Blook több, mint két évtizedes fennállása alatt összesen 12.618 UFO esetet regisztrált és ezek közül 701-re mind a mai napig nincs semmiféle földi magyarázat.

A témával már évtizedek óta foglalkozó kutatók mind egyetértenek abban, hogy az UFO észlelések 95%-ára van valamilyen földi magyarázat: Meteorológiai ballon, fényvisszaverődés, meteorit, műhold, repülőgép, stb. Nagyjából az öt százalékukra viszont a legalaposabb vizsgálatok után sincs válasz.

A tizenkét és fél ezerből hétszázegy észlelés körülbelül hozza ezt az arányt és ha belegondolunk, hogy hetesszázegy UFO észlelésre még az amerikai katonaság sem talált magyarázatot, az mindenképpen figyelemre méltó. "A 701-es az a szám, amelyet a kormány nagyon szeretne eltitkolni előlünk.

Az amerikai Légierő egészen az 1940-es évek végétől, komoly kihívások sorozatával volt kénytelen szembesülni, amikor olyan technológiai eszközök lepték el az amerikai légteret, amelyek ellen az USA képtelen volt érdemi intézkedéseket tenni.

Csillogó, fémes diszkoszok, amelyek minden képzeletet meghaladó manőverekre képesek és amelyeket megbízható, szavahihető tanúk százai, ezrei láttak, köztük számos pilóta" - mondta James Fox.

A filmesek az interjúban elmondták, az ötlet felmerülésének pillanatától kezdve úgy készültek, hogy a 701-et a mozivásznon fogják bemutatni, mert a televíziókban már annyi az ilyen témájú alkotás, hogy végül bármilyen érdekes és informatív produkció is kerekedik ki belőle, az gyakorlatilag elveszne a rengetegben.

"Nem akarunk egy újabb semmitmondó televíziós dokumentumfilmet készíteni, annak nincs értelme. Olyan mozit szeretnénk csinálni, amelyben a bemutatott bizonyítékokat látva mindenkinek leesik majd az álla. Terveink szerint ezért nem is a tévében, hanem világszerte egy időben, a mozikban fogjuk bemutatni a 701-et" - tette hozzá Fox.

Fox elmondta, interjút készítettek többek között William Coleman ezredessel, a Kék Könyv Projekt egykori szóvivőjével, aki 1955-ben még pilótaként üldözőbe vett egy repülő csészealjat. Coleman elmondta, mind őt, mind pedig az utasokat, akik a Lockheed Martin repülőgépgyár mérnökei voltak, megdöbbentette, hogy a fémes tárgy látható motor, vagy bármiféle meghajtás nélkül repült a levegőben.

James Fox korábban a 701 kapcsán ajánlotta fel, hogy 100.000 dollárt fizet annak, aki olyan tárggyal, vagy akár roncsdarabbal áll elő, amelyről az alapos vizsgálatok bebizonyítják, hogy egy másik világból származik. Az erre vonatkozó kérdésre a filmes elhárította a választ, de sejttette, hogy érdemes lesz kivárni 2014 áprilisát, amikor a 701 világszerte a mozikba kerül."

(forrás: ittvannak.hu)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók