Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Az Elysium, Odalenn nehéz az élet. A Föld a jövőben túlzsúfolt

  • Írta: 
Elysium Elysium

"Odalenn nehéz az élet. A Föld a jövőben túlzsúfolt, romba dőlt, mocskos és veszélyes hely lesz. Aki teheti, inkább felköltözik az Elysium biztonságos, rendezett és békés világába - egy hatalmas mesterséges holdra, melyet kiváltságos lakói gondosan védenek a lentiektől.

Ha az illegális bevándorlók ellen kell felhasználni őket, nem haboznak: törvényt és fegyvert egyaránt bevetnek. Max (Matt Damon) azonban már nem fél egyiktől sem.

0002Az élete múlik azon, hogy a lehető leggyorsabban feljusson a vágyott világba. Ha kell, csellel, ha kell, erővel át fogja törni a kordont, hogy megszerezze, amire az Elysiumon szüksége van. És ezzel talán az egész, kárhozott világ sorsát megváltozatja." (forrás: port.hu)

"Az Elysium jövője. Ha egy üzlet beindul, nincs megállás. Ha egy rendező filmje sikert arat, többet nem kell félnie a munkanélküliségtől. A dél-afrikai származású Neill Blomkamp egy kis költségvetésből készülő sci-fi akciófilmmel, a District 9-nal hívta fel magára a világ figyelmét: egészen négy Oscar-díj jelölésig és több mint 200 millió dollár bevételig jutott vele.

0003A múlt héten azt is bebizonyította, hogy 100 millió dollárból is a maximumot hozza ki. Második, filmje, az Elysium – Zárt világ (Elysium, hazai bemutató: augusztus 15.) már hatalmas költségvetésből készült. Főszereplői igazi sztárok (Matt Damon és Jodie Foster), a végletesen lepusztult jövőt mutató látványvilága különleges, de a lényeg megmaradt: kiderül belőle, hogy a rendező fantáziája végtelen, tele van vad ötletekkel és imádja a különleges fegyvereket. Az Elysium – Zárt világ természetesen az Egyesül Államok mozis toplistájának csúcsán kezdte a pályáját, több mint 30 millió dollár bevételt hozott a producereknek.

0006A gyártó stúdió nem is habozott soká: máris aláírta a rendező következő szerződését. Blomkamp nem pihenhet egy napot sem, új filmjét, a Chappie-t idén ősszel már forgatni is kell. A film címszereplője egy mesterséges értelemmel ellátott robot, akit két bandita elrabol, hogy a segítségével kövessenek el újabb bűncselekményeket.

A főszerepeket Sharlto Copley (a robot hangja) valamint két dél-afrikai rapper játssza majd, a forgatókönyv szintén a rendező munkája, és azt ígéri, hogy a lényeg ugyanaz lesz, mint előző filmjeiben: csupa férfias játék. Valószínűleg a siker is ugyanolyan nagy lesz, mint a District 9 és az Elysium esetében." (forrás: http://mozinezo.hu/hirek/az-elysium-jovoje.mozi)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók