Menu
A tolték titok - Sergio Magaña

A tolték titok - Sergio Magaña

"Sergio Magaña Ocelo...

Az X-akták legújabb évada sokkolóan képünkbe tolta az igazságot rendszerünkről!

Az X-akták legújabb évada sokk…

Az X-akták legújabb ...

Furcsa fények és "felsugárzás" Alsó-Normandiában, Franciaországban.

Furcsa fények és "felsugá…

2015. november 2-án ...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedés, a titkos űrprogram informátora szerint...

Csillagkapu SG-1: Puha felfedé…

Lehet, hogy a rendkí...

A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

A nem-megfigyelt társadalom: a…

Egy egész iparág épü...

Képes az asztrológia kokrét eseményeket előrejelezni?

Képes az asztrológia kokrét es…

Mit tud az asztrológ...

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket...

Sztázis kamrában alvó óriások …

Sztázis kamrában alv...

A Passzív Android és a Teremtő Erő

A Passzív Android és a Teremtő…

Az elme arénájában, ...

Tiltott történelem – Krisztus vérvonala

Tiltott történelem – Krisztus …

Tiltott történelem –...

Ki az, aki fél a Paranormálistól? – Ami általában így néz ki:

Ki az, aki fél a Paranormálist…

FREDDY SILVA - Ki a...

Prev Next

Rólunk

  • Írta: Gréasai

omfeherKedves Látogató! Ha szeretnéd megosztani spirituális élményeid, vagy a témákhoz kapcsolódó írásaid, gondolataid, verseid, ha történtek veled furcsa és megmagyarázhatatlan események, kérlek küld el, (regisztráció után a Bejelentkezés-menü/Levél nekünk/ Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címre), mi feldolgozzuk és megjelentetjük a honlapon, így általad is gazdagodva megtudhatjuk téged mi érint meg, hogyan hatottak, hogyan befolyásolták életedet ezek az események...

"A magam részéről, életem során mindent, melynek köze volt az igazsághoz fontosnak tartottam tovább adni, mert a tudás, a tapasztalatcsere, a megértés, a megismerés, a kapcsolat, elengedhetetlen szempont utunkon."

Honlapunk célja különböző, leginkább spirituális információk áramoltatása, hírek, képek, írások, gondolatok formájában. A mai, programozott mátrixvilágban egyre sürgetőbbé válik a kérdés; Hová menjek, mit csináljak, mi történik? -  s bár az itt található tartalom csak kicsiny szelete az igazságnak, inkább tájékoztatás, vagy megerősítés a keresők számára, mégis hiszem, tapasztalom, hogy minden információ, ami eljut hozzánk, segítség és egyben válasz is, globális és személyes kérdéseinkre!

Célunk még érdekes személyek, nagy gondolkodók megidézése is, akiket példaképeinknek tekintünk és akik világszemléletükkel, tevékenységükkel nagyobb mértékben hatottak társadalmunkra, és az emberi tudat fejlődésére

Mottóm: "...Az élet nem arról szól, amit hiszünk róla, hanem arról, amit sosem hittünk volna!..." (Gréasai)

 ...Volt egyszer egy király, akinek vára egy magas hegy tetején állt, és a birodalmára nézett. Az uralkodó annyira népszerű volt, hogy a közeli város lakói mindennap ajándékokat küldtek neki, és születésnapját az egész királyságban megünnepelték. Az emberek szerették, mert közismerten bölcs és igazságos volt az ítéleteiben. Egy napon tragédia sújtott le a városra. A város vize beszennyeződött, és minden férfi, nő és gyermek megőrült. Csak a király nem, akinek saját kútja volt. Nem sokkal a tragédia után, a bolond városlakók beszélni kezdték, hogy a király “különösen” viselkedik, az ítéletei nem helyesek, és a bölcsessége színlelés csupán. Néhányan az is feltételezni merészelték, hogy a király megőrült. Népszerűsége hamarosan szétfoszlott. Az emberek már nem hoztak neki ajándékokat, nem ünnepelték a születésnapját. A hegy tetején élő magányos királynak nem maradt senkije. Egy nap elhatározta, hogy lemegy a hegyről és ellátogat a városba. Meleg nap volt, ezért ivott egyet a város kútjából. Aznap éjjel hatalmas ünneplés volt a városban, az emberek boldogok voltak, hogy imádott királyuk visszanyerte a józan eszét...(Anthoni De Melló)

Tartalomból

Érdekes

Idegenek

Filmajánló

Ősök Világa

Videók